A Iphone je izmislio to S jel? Aj ne lupajte.
Ne Samsung ga je izmislio
Komentar ti je bas na mestu, kad nemate argumente pisete svasta.
A Iphone je izmislio to S jel? Aj ne lupajte.
^ Pa upravo o tome se radi sto svako ima nesto sto mu manje ili vise odgovara.
Za njega je to iphone za nekoga gs i to je to. Nepotrebne rasprave zaista.
Jeste, ali ne mozes reci da je Apple izmislio "S" oznaku za modele i da ga svi kopiraju sa tom oznakom...
Da, ali treba se polemisati o performansama i svemu, a ne kao sto je uvek da je Apple sve izmislio... Stvarno sam se razmisljao da uzmem IP4, ali preduvana cena i to ushicenje zato sto kao imas Iphone mislim big deal imam Iphone, gledam ga kao i svaki drugi telefon... Zbog nekih kada pogledas komentare, pomislis ***, ko zna sta ima tu, otici ce mi osecaj i sistem za rasudjivanje u mozgu i onda cu biti osudjen da samo kupujem Iphone i ceo asortiman Apple proizvoda.
Ne, ja kupujem telefon zbog pouzdanosti, autnomije, dizajna i izboru kvalitetnih aplikacija/igrica. Sve to je bolje na iPhoneSve ja to postujem, ali da li ces uzimati telefon zbog igrica? Mislim ono ako hoces vec da se igras ( ne mislim na tebe ) kupis komp, laptop, PS3, pa se igraj do mile volje...![]()
Ne, ja kupujem telefon zbog pouzdanosti, autnomije, dizajna i izboru kvalitetnih aplikacija/igrica. Sve to je bolje na iPhone
A android je toliko los da mu treba minimum SGS2 hardver da bi radio normalno.![]()
za 4S bi mogao da ih tuži recimo Porsche
nego svi ajfon obožavaoci stalno ističu kao glavnu pradnost ajfona "kamera, kvalitet..." a sad ne komentarišete uporedni snimak 4S i SGS2? teško vam je da priznate da je kamera ne samo lošija nego realno očajna....
iPhone upravo zato nije ni dizajniran da se na njemu tek tako vadi baterija svakih pet minuta jer nema potrebe za time, a to je i glavni razlog zasto android telefoni imaju tu mogucnost koju njihovi korisnici redovno upotrebljavajuEvo ovako sa moje tacke gledista sto se tice pouzdanosti. Sensation, Desire HD, Galaxy S (sto sam koristio duze) nisu pouzdani ako ih uporedjujem sa svojim starim 3Gs-om. U tipa 5 dana bar jednom se vadi baterija...
Evo ovako sa moje tacke gledista sto se tice pouzdanosti. Sensation, Desire HD, Galaxy S (sto sam koristio duze) nisu pouzdani ako ih uporedjujem sa svojim starim 3Gs-om. U tipa 5 dana bar jednom se vadi baterija. Zato sto zapuca. Jedan od njih je bio rootovan + flashovan rom sa XDA, a na ostala 2 je bio official. I sva tri su zakucavala zbog gluposti, da ne pominjem force close. A dok sam imao iPhone realno i iskreno (niti imam bilo koji apple proizvod niti planiram da kupim u skorije vreme) radio je savrseno. Nisam nikakvih problema imao. Jailbreakovan je bio, svasta sa cydiae instalirano i nikad nikakav problem.
Sa druge strane novom iPhoneu opako fali veci ekran, ovo je vec stvarno postalo tesno. Dizajn...meh...moze i bolje, na primer HTC ima super dizajn telefona, Samsung ima isto ali ne volim plastikanere nekako. A cena, eeee to je vec druga stvar.Ja i dalje mislim da je nenormalno visoka
![]()
Ja ne znam sta si ti gledao na onom testu ali kamera na 4S je daleko superiornija od one na SGS2, iz starta se vidi koliko je stabilizacija slike mnogo bolja na 4S, a dinamika je takodje mnogo slaba na SGS2 pa tako ne moze u istoj slici da imas svetle i mracne stvari, konkretno na onom snimku na nebu nemas nijedan oblak vec samo belo nebo koje bi trebalo da je plavo![]()
To je sve sa tvoje tacke gledista. Nijednom nisam morao da vadim bateriju na sgs (dugo drzis power dugme), a ni na drugim androidima (npr. Legend sa CM6 mi je radio skoro pa tri meseca bez gasenja), takodje sam bio prisutan pri zapucavanju i 3G, 3GS, i iP4.
Necu sada da ti objasnjavam osnovne stvari ali evo ti jedan snimak, iP4s u malo ozbiljnije ruke:Ja sam na tom testu video seckanje kod iPhone-a, dok si ti gledao oblake...
Ja ne znam sta si ti gledao na onom testu ali kamera na 4S je daleko superiornija od one na SGS2, iz starta se vidi koliko je stabilizacija slike mnogo bolja na 4S, a dinamika je takodje mnogo slaba na SGS2 pa tako ne moze u istoj slici da imas svetle i mracne stvari, konkretno na onom snimku na nebu nemas nijedan oblak vec samo belo nebo koje bi trebalo da je plavo![]()
Miki je napisao(la):Evo ovako sa moje tacke gledista sto se tice pouzdanosti. Sensation, Desire HD, Galaxy S (sto sam koristio duze) nisu pouzdani ako ih uporedjujem sa svojim starim 3Gs-om. U tipa 5 dana bar jednom se vadi baterija. Zato sto zapuca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari