Šta je novo?

Battlefield 3

Vidim da se ovde porede babe i žabe :). U pitanju su dva potpuno različita moda igre - conquest i rush. Conquest je ono što se može nazvati pravim, iskonskim battlefieldom. Rush je na neki način nastao kao odgovor na želje mnogih igrača (uključujući i mene) da se u prvobitni BF1942 pa nakon toga i BF2 ubaci "infantry only" mod. Na žalost onome ko je radio na razvijanju rush moda nije palo na pamet da se konsultuje sa igračima čiju je želju hteo da sprovede u delo. Ovo nije samo moj stav, nego se samo poklapa sa stavom svih infantry igrača koje poznajem. Još sada daleke 2003 godine smo pisali DICE-u da naprave tako nešto. U početku nije bilo nikakvog odgovora ali posle izlaska third party infantry moda za BF1942 i pojave lige na Clan Base-u dobili smo obećanje da će se u BF2 pojaviti takav mod. Naravno obećanje, ludom radovanje...pojavilo se mnogo kasnije u klasičnom counter strike ruhu. Elem iako nisam imao prilike da probam Caspian border mapu radujem se unapred dobrom conquest modu...i drago mi je da vidim entuzijazam kod igrača koji su evidentno po prvi put probali battlefield conquest.

Ne bi me cudilo da te "neko":smack: i izbaci, cim ti krene dobro score eto ga neko kome smetas, kao i inace po serverima. Mada puni su serveri i opterecenje je.

Meni je stvarno uzivanje bilo kad se nas par bori oko jedne zastave a tamo negde se vode druge borbe,avioni prolecu,tenkovi se cuju u daljini...To je srz igre.Velika mapa i mnogo razlicitih desavanja na njoj.Ovde na Metro mapi se svi skupe na jednom mestu i udri,samo rostiljanje,pogotovo dole u tunelu,to nije Battlefield.

Da pogotovo kada kao u jednoj partiji uzmem snajper sa veceg ranga kada ono nocni nisan i naravno sta sledi "snimaj- rokaj" uhvatis ulaz tunela i ne mozes ni da izviris ,a ja se pitam kako vidi majke mu ga. Mislim da to nece biti Battlefield kao uski prolaz na rush mapi.

Da li ce imati neki uticaj upgrade memorije sa 4gb ddr3 na 8gb u bf3? Nisam nesto puno nailazio na pricu o memoriji i uticaju na performanse...

^ Pa pazi sa 2 ili 3 giga na 4 npr se oseti zbog browsera sto mora da vuce itd...e sad sa 4 na 8 pa *** valjda i tu ima neke razlike xD

Evo upravo sam imao 6500 bodova pred kraj partije i izbaci me :) posle pola sata cekanja i dalje nista... Znaci nisam dobio nikakve bodove kad me izbaci iz igre. A veceras od 10 partija 7 me izbaci iz igre QQ

Da nisi možda imao klokovan procesor. Naišao sam više puta na krešovanje igre kada mi je procesor bio klokovan, a sličnu informaciju sam pročitao u još par slučaja.

Jedno pitanje za sve. Kako ce ovo cudo raditi na masini iz potpisa?

Još 2GB memorije i pokušaj da nađeš polovni C2Q ukoliko nisi za neki veći upgrade. Kontam da ćeš svakako moći igrati sa LOW detaljima u rezoluciji 1600x900, a možda i u prirodnoj rezoluciji monitora, sa procesorom koji sada imaš.

Da li ce imati neki uticaj upgrade memorije sa 4gb ddr3 na 8gb u bf3? Nisam nesto puno nailazio na pricu o memoriji i uticaju na performanse...

Sumnjam da ćeš osetiti bilo kakvu razliku. Možda prilikom učitavanja mape samo, ali to je nešto što svakako kratko traje. Svakako sada je vreme da se dokupi memorija jer je stvarno jeftina (na DDR3 mislim naravno). Slična stvar se desila pre 2-3 godine sa DDR2 pa je oko nove godine cena porasla za 3 puta veću cifru.

Poslednja izmena:
Dobro su se setili... onaj metro mislim da se svima popeo na q...

CASPIAN mada fakaaaaaaa....ulecite....ko je na poslu nek izlazi ranije :banana: mu hahahahah

Upadoh na 2 servera i laguju da to nije normalno... valjda ce da se popravi situacija u toku dana.

Upadoh na 2 servera i laguju da to nije normalno... valjda ce da se popravi situacija u toku dana.

meni ne lagije cak mi bolje radi nego metru jaoooooooo ajde ko ce da se roka nek mi se pridruziii
p.s mislim glupo ti sad kazem ali jesi sortirao po pingu i usao na neki sa pingom 50 ms-60?

Na jedno 6 servera sam usao, ni u jednom se nisam zadrzao vise od 15 sekundi, odma sam izbacen, kaze kicked by admin.

meni ne lagije cak mi bolje radi nego metru jaoooooooo ajde ko ce da se roka nek mi se pridruziii
p.s mislim glupo ti sad kazem ali jesi sortirao po pingu i usao na neki sa pingom 50 ms-60?

Sortirao, bili po 40ms, mada svi na serveru su rekli da im je laguje...

i meni se to upravo desilo na onim frankfurt serverima,na EA i UK nije,probaj tamo :smoke:

mene isto izbacuje non stop kaze mi You were disconnected from the server. , a ortak igra najnormalnije na istom tom serveru gde mene izbacuje bez punkbuster bez icega, moze pomoc?

Nema pomoci, pise lepo da DICE testira opterecenje servera i da je ocekivano sve sto vam se desava.

*****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your participation, you will be helping to ensure future stability and functionality.

I meni se desava isto ovo sto i pilaudi.

Ova igra trazi sli za uzivanje, ovog puta su bili u pravu bez dve 560 ili 570 nema 60 fps,a to je bitno u mp.

Casapian strasno laguje. Kad je bilo onih par dana na pocetku Casapian uz pass, lepo je radilo, ali sada je skroz neigrivo

Evo sad sam igrao bez kikovanja ali laguje do jaja :d

Mene lag ubija na ovoj mapi, ne protivnici, nego čist lag...

Ljudi, beta je, polako, napisali su da testiraju servere i konfiguraciju istih, sve ce to ici ko podmazano kad izadje full igra...

Da nisi možda imao klokovan procesor. Naišao sam više puta na krešovanje igre kada mi je procesor bio klokovan, a sličnu informaciju sam pročitao u još par slučaja.

Jeste mi procesor klokovan, *** ga ako je do toga valjda ce poprave. Ide mi na zivce znaci 80% partija me izbaci :D

Mogu da zamislim koliko ljudi spamuje da udje na Caspian servere pa nije ni cudo sto laguje :D

Jeste mi procesor klokovan, *** ga ako je do toga valjda ce poprave. Ide mi na zivce znaci 80% partija me izbaci :D

Mogu da zamislim koliko ljudi spamuje da udje na Caspian servere pa nije ni cudo sto laguje :D

Ma nije problem naci server,znas ono nase 5+,europe itd :D nego treba naci dobar server koji ne laguje,a i kad nadjes obicno tu negde pred kraj partije puca veza.

Nazad
Vrh Dno