Šta je novo?

Battlefield 3

Jel zna neko hoce ovako brzo ici rankovi i posle bete?

receno je da ce se sistem nagradjivanja i slicnih CoD crapova revidirati tj smanjiti kada izadje igra.

Valjalo bi da se to svede na minimum.. Smaraju svi oni zivi riboni i kojestarije...

smaraju malte ne vise nego u cod-u, nikada necu shvatiti zasto ne postoji opcija da se iskljuce te gluposti (zapravo se to u cod-u moglo iskljuciti preko config-a)... ali kontam da ce za zvanicnu verziju izbaciti ili ih bar umnogome smanjiti

Au Ovaj caspian border je opet tu , nema sanse uci vec pola sata pritiskam enter za submit i nista ... Ima 2 ali puna servera i na onu foru preko chroma ne trazi pass ali dzaba

Poslednja izmena:
Najjaci trip ce biti ako puste Caspian border mapu, malo vise ljudi proba i kazu da je i ona djubre :d

Nije djubre, niti moze biti iz vise razloga - zato sto je ta mapa skoro velicine tipicne BF2 64x mape, zato sto tu ima vozila i letelica i - zato sto se tu igra conquest ;)

Najjaci trip ce biti ako puste Caspian border mapu, malo vise ljudi proba i kazu da je i ona djubre :d

pazi ja sam je probao,najveci fazon sto nisam video ni jedan bug kao u metro mapi,niti jedno propadanje kroz pod....nista,sve je bilo onako kako i treba da bude jedan multiplayer....a mapa je brutalna,velika,ogromna,ima i da se vozi i da se trci,grafika je perverzija,pogotovo ona benzinska pumpa i onaj potok sto ide kroz mapu,tu se vidi pravi battlefield a moj utisak je je da su caspian border i paris metro mape dve totalno razlicite mape,gde bi neko ko ne zna igricu rekao da su to dve razlicite igrice :smoke:

Pa onda do 00, nisam ni rekao da je ta mapa shit jer je nisam probao :) Ali otkud znam, danas svako moze da propadne :d pa i jedna institucija kao battlefield..

xexex pa bas,msm al ozbiljno govorim,volim bf naslove i svidja mi se jako bf3,ne bih samo da branim DICE i da govorim kako je igra u beti dobra,ima bugova i nekih cudnih stvari to priznajem,bez obzira ocekujem da ce sve to doci na svoje kad izadje full verzija,a sto se tice caspian borders igranje te mape je stvarno uzivanje....neverovatan dozivljaj,bar za mene,avioni...tenkovi...detalji,ne moze se reci da je PARIS mapa losa sto se tice grafike,dosta je naprednija od BC2 (ako sad zanemarimo bugove itd),ali ako kazem da je PARIS mapa krsh naspram Caspian Border onda verujnem da ce se vecini svideti, a mogu tek da zamislim ostale mape.......juuuuu...jedva cekam :exploder:

Greh je uopste porediti Metro i Caspain Border.Eh,sta bih sada da o da odigram koji sat Caspian.Nadao sam se da ce se smilovati i pustiti nas da barem jos malo odigramo,ali nista,ceka se 28.

Greh je uopste porediti Metro i Caspain Border.Eh,sta bih sada da o da odigram koji sat Caspian.Nadao sam se da ce se smilovati i pustiti nas da barem jos malo odigramo,ali nista,ceka se 28.

da,ti si to nekako bolje rekao od mene cheers malo je bezveze sto su nam ucackali u onih 3.9 gb caspian a nece sad da ga puste da se lozimo malo....kontam ja njihovu taktiku kao daju nam na kasicicu i to i jos su pola destrukcije ugasili da se kao ne vidi sta se sve moze itd...malo su preterali....sad im se obija o glavu jer ljudi misle da ce cela igrica biti zabagovana.da je bio caspian svi bi sa paris mape otisli tamo i manje bi bolelo-videli bi ljudi da igrica valja a na bugove u metrou ne bi gledali tako kako sada gledaju,jer je 90 % igraca igralo samo paris mapu
p.s.
ne bi me cudilo da su gasenjem pojedinih stvari (recimo u alfi nije bilo onih betonskih blokova ,nije se okrecao radar nego je stajao u mestu,ja sam mislio da ce u beti voda da reaguje na metke-ali i tu su ispali stipse) sj...ali betu i da su se bugovi pojavili iz tih razloga....

Sto je najgore,ja mislim da je sve ovo nekako uradjeno da bi se privukli CoD igraci.Izbor je pao na klasicnu CoD mapu,samo rush mod...Igra ce sigurno imati bugove ali ce se oni vremenom ispravljati.Ja se jedino nadam da im je Metro jedina tako losa i mala mapa.

Sto je najgore,ja mislim da je sve ovo nekako uradjeno da bi se privukli CoD igraci.Izbor je pao na klasicnu CoD mapu,samo rush mod...Igra ce sigurno imati bugove ali ce se oni vremenom ispravljati.Ja se jedino nadam da im je Metro jedina tako losa i mala mapa.

pa da,pazi fazon ,igrao si caspian,aj se stekaj u caspianu....ubijes me 2 puta sa istog mesta...ja lepo odem po tenk (kao mala deca kad odu po starijeg brata) i izujem te sa djuletom od 120mm :smackbum: xexexe,igrao sam tu mapu nekoliko sati,nema tu mnogo mudrolije ni kampovanja ko u metrou,tako da bice to sve ok :smoke:

Meni je stvarno uzivanje bilo kad se nas par bori oko jedne zastave a tamo negde se vode druge borbe,avioni prolecu,tenkovi se cuju u daljini...To je srz igre.Velika mapa i mnogo razlicitih desavanja na njoj.Ovde na Metro mapi se svi skupe na jednom mestu i udri,samo rostiljanje,pogotovo dole u tunelu,to nije Battlefield.

Evo upravo sam imao 6500 bodova pred kraj partije i izbaci me :) posle pola sata cekanja i dalje nista... Znaci nisam dobio nikakve bodove kad me izbaci iz igre. A veceras od 10 partija 7 me izbaci iz igre QQ

Meni je stvarno uzivanje bilo kad se nas par bori oko jedne zastave a tamo negde se vode druge borbe,avioni prolecu,tenkovi se cuju u daljini...To je srz igre.Velika mapa i mnogo razlicitih desavanja na njoj.Ovde na Metro mapi se svi skupe na jednom mestu i udri,samo rostiljanje,pogotovo dole u tunelu,to nije Battlefield.

ma da ludnica,ja sam voleo da se popnem na toranj onaj crveni veliki,odem gore,kao malo pokusam sa snajperom nesto,mada vise sam razgledao po mapi,i ko sto kazes u daljini gledam benzinsku pumpu a tamo rokanje do j....,tenkovi avioni kamioni :D ispod mene krecu dva dzipa na drugu zastavu-trojica trce na trecu,jedan lik kod tornja uzeo onaj protivavionac i rostilja po heliju i tako u krug i na sve strane rat-RAT...mu hahaha joj bash je dobra mapa-i jos kad ti avion proleti pored glave onaj zvuk i to.....jujujuju...pravo uzivanje :cigar::,,:
i jos sto je najbitnije kad sam gledao sa tornja celu mapu nisam imao fps drop kako to zna da bude,optimizacija je odlicna,gledas celu mapu i imas isto fps kao kad si negde dole bilo gde...odlicno

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za sve. Kako ce ovo cudo raditi na masini iz potpisa?

grafika je ok,sto se nje tice neki medium high pola pola podesavanja bez AA i hbao,ali cpu ti treba neki bolji ako moze,ako ne mislim da ces imati 30-ak fpsa do 40 na medium-low podesavanjima,nece ti ta grafika raditi na 99% koliko treba
cpu-usko grlo

Ljudi jel vas izbacuje igra svaku partiju kao mene pa nema sanse da odigram po partije :)) taman me krene 25-1 score i kick... Popizdeo sam, znam da je beta ali brate ovo me ubi vise od svih onih zajedno bugova.

+1

Ljudi jel vas izbacuje igra svaku partiju kao mene pa nema sanse da odigram po partije :)) taman me krene 25-1 score i kick... Popizdeo sam, znam da je beta ali brate ovo me ubi vise od svih onih zajedno bugova.

Mene je tako izbacivalo stalno u pocetku dok nisam instalirao beta drajvere koje igra trazi.

Vrh Dno