- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Ako se ne varam, otkljucavanje se svodi na root, custom recovery i flashovanje fajla iz tog recovery-ja.
Ako se ne varam, otkljucavanje se svodi na root, custom recovery i flashovanje fajla iz tog recovery-ja.
Govoriš li o gsm unlock-u? Dakle, ne mislim na unlock bootloader-a...
Hajde da neko sa Gingerbreadom podeli iskustvo u vezi sa trajanjem baterije.Danas sam ubacio sim karticu,sinhronizaciju sa gmailom,vreme,socijalnim mrezama podesio na uglavnom 2-3h, i baterija je skoro gotova posle nepunih 12h? trostruko krace u odnosu bez sim kartice i 3g-a?!! Kako je na GB?? (Kupio sam ga sa Honeycombom)
Hvala !
Pa 3g i jeste najveci zderac baterije, a pogotovu
kod androida koji je i napravljen tako da je internet neophodan
za bilo sta... manje vise, sve aplikacije u pozadini nesto rade i pokusavaju da se nakace na net... neobicno, pogotovu za nekog sa windows mobile-a(znam te sa xda)...
Nisam ni ja rekao da ga ne ispušta iz ruku, već "osim ako ga ne ispušta iz ruku" jer ne verujem da to iko radi. Još jednom kažem da tih 12 sati znači skoro ceo dan neke normalne upotrebe bez punjenja. Kao što si i sam rekao - može i tri dana u nekom sleep modu, a može i svega par sati ako ga pržiš.
Meni viewsonic jedva sastavi 6-7-8 sati u normalnom radu, što znači da mi ne gine jedno popodnevno ili večernje dopunjavanje baterije. 12 sati mi zvuči kao premija.
Odlično izbor, imao sam Galaxy tab sedmicu, i ovaj uređaj ga shisha u svakom pogledu, ali mi nije jasno da sam prodao za 300 evra Samsung i za iste pare kupio flyer-precenjeni Samsung. Meni je došao sa HC, lik od kojeg sam ga kupio je stavio, posto mi ne treba funkcija telefona, nisam ga vraćao na GB(mada nije da mi je procedura baš najjasnija:d) HC radi savršeno, 3g radi savršeno,optimizovao sam određene aplikacije, kalibrisao bateriju, tako da sa konstantno uključenim 3g-kod kuće wi-fi, gura dva dana. Ako provalis kako da ga digne na HC, uradi to nećeš se pokajati, čak naprotiv.i ja sam danas uzeo ovog letacaali bez 3G-nije mi bas potreban ( podeso sam hot spot na telefonu i to lepo radi)
U njemu je sve fabricki, sta predlazete........da li da menjam nesto odmah ili da se igram sa ovim.
Prva zapazanja su mi da je veoma brz, imao sam Acer A100, imam prestigio 5080, Acer A500 i mogu vam reci da ovo stvarno leti![]()
optimizovao sam određene aplikacije, kalibrisao bateriju, tako da sa konstantno uključenim 3g-kod kuće wi-fi, gura dva dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari