Pozdrav svima.
Flyer-a sam nabavio početkom juna meseca

Dopadljiv dizajn (kao veći Iphone), aluminijum sa belom plastikom, vrlo elegantan. Mislim da je 7" krajnja granica za veći džep ili torbicu a opet ne zamara prilikom surfa ili čitanja knjiga ili gledanje videa.
Do sada nijednom nije ukočio ili zabagovao u radu. Sve zaista "leti", veoma je brz, odziv ekrana je odličan. Nisam verovao kada sam gledao reklame ali zaista je tako, brz je. Nije dualcore procesor ali ovaj zaista radi posao.
Slika je svetla, videla se solidno i na suncu na Adi

Zvuk je dosta jak, dobro se čuje (iz "ekrana" kada je položen aparat). Tastatura potupuno upotrebljiva u oba moda (portet i landscape) i odlično je rešeno što su u oba režima na raspolaganju tri glavna tastera (home, menu i back) takođe, prelazak iz jednog u drugi mod je brz.
Wi Fi i 3G rade bez problema.
Olovka je nešto što me je najviše "navuklo" na Flyer, daje dosta mogućnosti i menja papirne beleške plus što su preko Evernote dostupne na mreži uvek. Dešava se da aktiviram neki od tri tastera na ekranu za vreme pisanja ali mislim da će to rešiti u budućoj verziji softwera a najavljen je i Honeycomb.
Odličan je kao e-book čitač (koristim Calibre program za pripremu). Dosta aplikacija na Marketu...Mislim da će ih tek biti baš za njega.
Fotografije solidne, video nešto lošiji ali sve je upotrebljivo. Baterija uz WiFi i dosta čačkanja i čitanje knjiga traje dva dana. Može i duže sigurno.
Još uvek ga nisam potpuno isprobao zbog obaveza ali se trudim da što više radim na njemu (posedujem Htc HD2 a laptop mi je 12" FS Tablet), kao telefon koristim ipak Nokiu E72. Uvek se nešto duplira od tehnike i to je valjda neminovno pa čovek sve vuče sa sobom (da ne zatreba baš ono što nisam poneo!?).
Mislim da sam ga dosta ishvalio ali vreme će pokazati...Kako kome odgovara prema ličnim afinitetima. Bitno je da je aparat pouzdan i da sa lakoćom obavlja ono što se od njega očekuje a za moje potrebe do sada nemam neku ozbiljnu zamerku na "Letača".
Za sada nema opciju telefoniranja ali je očekujem i pratim XDA developers mada to i nije nužno, Skype funkcioniše...
Dugo nameravam da napišem par reči pa evo nađoh malo vremena i volje. Pisaću još...
Još jedan pozdrav Benchmarkovcima
P.S. tekst je pisan na brzaka...