Šta je novo?

FIFA 2012

• Začetnik teme Začetnik teme Kal-El
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde ajde 😀 jedan klip za FIFU, i vi PES-ovci malo da se nasmejete 😛

Inače, keys keys keys 🙂 om nom nom nom...

Gledao sam jedno 15 puta vec 😀

Malo se preteruje sa impact engine-om, jedna ovako smešna situacija se desi na 20-30 mečeva 🙂

Mora biti tako kad ama baš ništa nije skriptovano u duel igri, prerašće i te dečje bolesti.

Poslednja izmena:
Primetio sam da igraci ne znaju da ustaju kada padnu jedan preko drugog...doduse to bi mogli lako da srede... posto impact engine odradjuje svoje a kada svi koji su na gomili pocnu da ustaju u isto vreme dolazi do ovih bug-ica 🙂
Kada bi se objasnilo programu da,ako su u dodiru dva igraca... onaj igrac cija osa je najvislja vislji u odnosu na ostale igrace koji se dodiruju, ustaje prvi a ostali koji su ispod ne mogu da se pomere jer imaju nekog na sebi , sve bi bilo mnogo bolje...doduse pri sudaru igraca postoji i problem balansa... kad se sudare a oni kao dve leve da imaju ... niko na nogama ne ostaje xD

Poslednja izmena:
Jel moze mala pomoc...kada utaknem joypad Logitech Precision bez ANALOGA i palica radi mi fifa sve normalno, a kada ukljucim Joypad Terabayte sa Analogom i sa palicama izbaci me iz igre odmah na pocetku?

Moraš u registry bazi da promeniš ime kontrolera. Par postova gore sam objasnio kako.

Na origin-u imam igru više od jutros :smoke:

Samo se čeka taj 29.

Poslednja izmena:

Igra se pojavila u "prodavnicama".

mislim da leka nema 🙂

Počeo i preload na originu...

Kao veliki postovalac Pesa moram priznati da je ova fifa definitivno najbolji fudbal do sada.Preporuka svima i prvi realni korak dalje od sistema igre na koji smo navikli.Licno mislim da je pes ove godine podbacio i da ce definitivno morati da se uozbilje ne bi li dostigli ovaj nivo.Svaka cast za momke iz ea.iskreno, sumnjao sam da ce fifa ikada prestici Pes.Priznajem, pogresio sam.Jedva cekam neki multi.Mada je i singl dovoljno izazovan.Samo mi je strategisanje jos uvek problem.Kapiram da je stvar rutine.
Osecaj prilikom igranja je sjajan, pasevi su realni, startovi na loptu odlicno odradjeni, kao i kontrola od strane onog ko je ima u posedu, golmani vrhunski, tempo odlican (u trenutku je moguce promeniti brzinu i izbaciti odbranu ukoliko nije dobro postavljena kao i obrnuto, cekanje i start na loptu.Sudjenje u vecini slucajeva korektno, zadrzavanje igraca koji zele da probiju.Jednom recju sjajno.Svi ljubitelji fudbala ce uzivati u ovoj igri(po mom skromnom misljenju(inace, ranije mi je samo pominjanje fife izazivalo mucninu)).Toliko

Kao veliki postovalac Pesa moram priznati da je ova fifa definitivno najbolji fudbal do sada.Preporuka svima i prvi realni korak dalje od sistema igre na koji smo navikli.Licno mislim da je pes ove godine podbacio i da ce definitivno morati da se uozbilje ne bi li dostigli ovaj nivo.Svaka cast za momke iz ea.iskreno, sumnjao sam da ce fifa ikada prestici Pes.Priznajem, pogresio sam.Jedva cekam neki multi.Mada je i singl dovoljno izazovan.Samo mi je strategisanje jos uvek problem.Kapiram da je stvar rutine.
Osecaj prilikom igranja je sjajan, pasevi su realni, startovi na loptu odlicno odradjeni, kao i kontrola od strane onog ko je ima u posedu, golmani vrhunski, tempo odlican (u trenutku je moguce promeniti brzinu i izbaciti odbranu ukoliko nije dobro postavljena kao i obrnuto, cekanje i start na loptu.Sudjenje u vecini slucajeva korektno, zadrzavanje igraca koji zele da probiju.Jednom recju sjajno.Svi ljubitelji fudbala ce uzivati u ovoj igri(po mom skromnom misljenju(inace, ranije mi je samo pominjanje fife izazivalo mucninu)).Toliko

+1 kao da sam ja napisao post, prva fifa koju cu igrati posle fifa world cup 2002 🙂 pes je toliko podbacio da samo kompleksasi nece to da priznaju, neki i brisu (znam za moje) postove na drugim forumima gde se komentarise negativno pes, neka im sluzi na cast. Kupujem igru za nekih sat vremena pa postavljam gameplay.

Evo i ja posle x godina sa PESa prelazim na FIFU. Zaista nisam ocekivao da ce se to desiti u dogledno vreme, ali PES je ove godine u najmanju ruku ista igra kao i prosle, ako ne i gora. Necu da pricam vise koji je fudbal realniji, muka mi je od toga, jednostavno FIFA je progutala PES ove godine kada je u pitanju gameplay, mnooogo ju je zanimljivije igrati. Mozda PES jeste realniji i ove godine, ali je katastrofalno dosadan, nema izazova, napamet ga igram, doooooooosadno bre.
E sad da vidimo koliko ce vladavina FIFE trajati, ja se iskreno nadam sto duze, jer, budimo realni, FIFA ima mnogo bolji zvuk, atmosferu, komentatore, licence, animaciju... samo toliko. 🙂

Poslednja izmena:
moze da se pegla exibition kombinovanjem demoa i ful verzije...sa malim bagovima doduse(grafika i ctd)...ctd je moguce anulirati resetovanjem ili vracanjem u glavni meni pre kraja utakmice sto je malo smor ali nema veze - gomila timova - loads of fun🙂

Evo postavio sam malo pocetnog menija i gameplay-a http://www.youtube.com/watch?v=u0T7FKGjXY8 lol mozda je i prvi na youtube, kao sto rece Citizen potrebno je kombinovati demo i ful,postoji detaljnije objasnjenje na netu...Vidim da ne pamti settings nista, uvek mora da se namesta, mogu da se ubacuju navijanja iz igrice koliko vidim, takodje se moze postaviti bar za sut i ime igraca iznad njega, kao u pesu. Nema nasih timova ni reprezentacije a i malo je timova u igri ili mi se cini.
Uh kad sam krenuo da igram sa Liverpool-om komentator kaze : Hi I`m Martin Tyler, and this is - Anfield ! -----> http://www.youtube.com/watch?v=-Dw9CptMnp0

Poslednja izmena:
Jel se meni čini ili su pasovi jači nego u demo-u?
To mi je bila jedina zamerka.

Izgleda da je tako, tj lopta vise nije prilepljena za teren kada se malo jace doda... Barem je to moj utisak.

U pravu ste, sada je mnogo snazniji pas sto daje vise opcija za kombinovanje u igri. Jel ste znali da postoji i srednji dugi pas - drzite default RB + krug. Takodje imate i fintu laznjak kocka pa odmah X ( kao stari pes) a sa kombinovanjem i LB,LT vise vrsta laznjaka. A loptu preko glave dizete ako drzite LT pa na desnoj palici dole pa 2 puta gore (ako jednom gore on pokusa al` nece da prebaci 🙂 )Tih poteza mozda nema na yt tutorijalima pa rek`o da spomenem. Evo jos jedan moj okacen gameplay Bayern - Inter

http://www.youtube.com/watch?v=jED_L8dgd_Y

Imas tutorial na yt, svih finti... I tih koje sam spominješ.

Kako da kombinujem demo i full,instalirao sam full fifu a imam i demo instaliram,sta dalje da odradim da bi mogao da startujem full verziju???

Ovako: prvo kopiras data folder iz demoa na desktop a obrises fifa.exe iz foldera ful igre.Sve iz foldera ful igre iskopiras u folder demo-a (overwrite> yes) Napravi .ini text fajl u kojem ces napisati SKIP_BOOTFLOW=1 a imenovati ga rna.ini.Prekopirati onaj data folder u folder demoa (overwrite>yes) Pokreces igru sa fifa.exe od demoa koji je vec bio u folderu igre. Ovako sam ja radio koliko se secam tim redosledom, a imas i opis na onim sajtovima na engleskom ako je razumljiviji 🙂 Mozete koristiti i onaj buttondata za nepredvidjene gamepadove. Inace moguce je igrati samo exibition ali sa svim timovima a nakon zavrsetka utakmice igra puca. Resenje je da igras poluvreme od 10 minuta i na poluvremenu ides na rematch 🙂 Ili da kupis oridjinale...

Ovako: prvo kopiras data folder iz demoa na desktop a obrises fifa.exe iz foldera ful igre.Sve iz foldera ful igre iskopiras u folder demo-a (overwrite> yes) Napravi .ini text fajl u kojem ces napisati SKIP_BOOTFLOW=1 a imenovati ga rna.ini.Prekopirati onaj data folder u folder demoa (overwrite>yes) Pokreces igru sa fifa.exe od demoa koji je vec bio u folderu igre. Ovako sam ja radio koliko se secam tim redosledom, a imas i opis na onim sajtovima na engleskom ako je razumljiviji 🙂 Mozete koristiti i onaj buttondata za nepredvidjene gamepadove. Inace moguce je igrati samo exibition ali sa svim timovima a nakon zavrsetka utakmice igra puca. Resenje je da igras poluvreme od 10 minuta i na poluvremenu ides na rematch 🙂 Ili da kupis oridjinale...

Pa nece,startuje mi demo fifu 🙁

Ovo radi sa p2p verzijom.Ti si spomenuo da si instalirao igru,ovde nema instaliranja.Jel ti u fifaconfig postoji opcija fix ati microstuttering?

Nisam instalirao samo sam otpakovao 27 zipova,a u fifi full-u imam ati microshuttering

Nazad
Vrh Dno