Igra se pojavila u "prodavnicama".
Kao veliki postovalac Pesa moram priznati da je ova fifa definitivno najbolji fudbal do sada.Preporuka svima i prvi realni korak dalje od sistema igre na koji smo navikli.Licno mislim da je pes ove godine podbacio i da ce definitivno morati da se uozbilje ne bi li dostigli ovaj nivo.Svaka cast za momke iz ea.iskreno, sumnjao sam da ce fifa ikada prestici Pes.Priznajem, pogresio sam.Jedva cekam neki multi.Mada je i singl dovoljno izazovan.Samo mi je strategisanje jos uvek problem.Kapiram da je stvar rutine.
Osecaj prilikom igranja je sjajan, pasevi su realni, startovi na loptu odlicno odradjeni, kao i kontrola od strane onog ko je ima u posedu, golmani vrhunski, tempo odlican (u trenutku je moguce promeniti brzinu i izbaciti odbranu ukoliko nije dobro postavljena kao i obrnuto, cekanje i start na loptu.Sudjenje u vecini slucajeva korektno, zadrzavanje igraca koji zele da probiju.Jednom recju sjajno.Svi ljubitelji fudbala ce uzivati u ovoj igri(po mom skromnom misljenju(inace, ranije mi je samo pominjanje fife izazivalo mucninu)).Toliko
Ovako: prvo kopiras data folder iz demoa na desktop a obrises fifa.exe iz foldera ful igre.Sve iz foldera ful igre iskopiras u folder demo-a (overwrite> yes) Napravi .ini text fajl u kojem ces napisati SKIP_BOOTFLOW=1 a imenovati ga rna.ini.Prekopirati onaj data folder u folder demoa (overwrite>yes) Pokreces igru sa fifa.exe od demoa koji je vec bio u folderu igre. Ovako sam ja radio koliko se secam tim redosledom, a imas i opis na onim sajtovima na engleskom ako je razumljiviji 🙂 Mozete koristiti i onaj buttondata za nepredvidjene gamepadove. Inace moguce je igrati samo exibition ali sa svim timovima a nakon zavrsetka utakmice igra puca. Resenje je da igras poluvreme od 10 minuta i na poluvremenu ides na rematch 🙂 Ili da kupis oridjinale...
Press R for Reload..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari