- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Šta meni treba je moja, a ne tvoja stvar.Netatalk traži jb iPad, recimo, dok iPhone Explorer ne traži. Itd.
LOL
Šta meni treba je moja, a ne tvoja stvar.Netatalk traži jb iPad, recimo, dok iPhone Explorer ne traži. Itd.
Čini se kao da brzinomer hvata samo već promene u brzini. Biće da je to u pitanju.
izasao hyperdock 1.1 koji radi na lion-u (poslednja vezija trenutno 1.1.3)
Pozdrav,
Zanima me kako podesiti Encoding za titlove u Movist-u? Probao sam sa svim encoding-ima iz liste, ali ni jedan ne prikazuje sva nasa slova (u nekim slucajevima "proguta" par slova).
Hvala.
Probacu i taj. Definitivno VLC najbolje radi sa titlovima.
izaslo to odavno![]()
ali ima problem sa "app exposeom". Prikazuje minimizovane prozore(i otvorene naravno), a trebalo bi recent files...a pre toga se resetuje dock....cudno ponasanje ;o
Gde da nadjem neki program za ciscenje mac-a. Vec 2 godine koristim macbook, u zivotu nikada nista nisam cistio, samo sam trpao na hdd. Radi i dalje prefektno, al rekoh vreme je da nadjem neki softver da malo pocistim, verovatni bi imalo sta da se delete-ne
Thanks.
Gde da nadjem neki program za ciscenje mac-a. Vec 2 godine koristim macbook, u zivotu nikada nista nisam cistio, samo sam trpao na hdd. Radi i dalje prefektno, al rekoh vreme je da nadjem neki softver da malo pocistim, verovatni bi imalo sta da se delete-ne
Thanks.
CleanMyMac -> http://www.macpaw.com/
Teshko smece od programa koje je mnogima, ali bash mnogima sje*alo sistem...
A može i MacKeeper: http://mackeeper.zeobit.com/
Crapware i shitware u pravom smislu te reci. Za zaobilazenje u debelom luku.
Teshko smece od programa koje je mnogima, ali bash mnogima sje*alo sistem...
OK, možda ja ga ne koristim pa ne znam, malo sam ga isprobao samo i video da otrpilike može da odradi isto što i Clean my Mac. Mada opet vidim da ga useri hvale preko neta, pa...
Sve u svemu ispada da nema savršenog cleanera koliko vidim...
A koja je poenta svega toga na MacOS-u? Sta cisti?![]()
Inace, mogu da ga hvale koliko hoce, softver je bloat. Upada u autorun ne moze tako lako da se izbaci, svuda ga ima, integrise se... i smara! Plus ne sluzi nicemu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari