Koja je poenta i šta čisti...?!? Pa ako ti to ne vidiš teško da će ovde neko (pa i ja) uspeti da ti otvorim oči. Osim toga, čovek koji je postovao ispod mene ti je i rekao za šta ga sve korsiti! Eto...
Nadam se samo da nisi od onih, koji koriste default poglede i wallpapere, preview za čitanje PDF fajlova a Quicktime player za gledanje filmova, isključivo Safari i sve i samo što ide u paketu sa OSX-om. Takvima nikada ništa ne treba i ništa od ovakvih programa nema poentu niti nekog smisla...
Ja sam koristio Clean My Mac na Mac Mini-u i iskreno nisam primetio ama bilo kakvu korisnu razliku u bilo cemu sem sto sam povremeno imao giga prostora vise na disku. Razlika u brzini rada = 0.
pokreni Onyx, prelistaj opcije, ukapiraces za sta sluzi20+ stvari mozes da uradis sa 2 klika....umesto gomilu terminal komandi.....
Pazi nema potrebe da budes cinican niti da bespotrebno pokusavas da preokrenes pricu u ruglo jer ja nisam dosao u MacOS vode juce sto pretpostavljam i ti znas, samo se foliras.
Permissione moze da popravi i Disk Utility. Cache mozes i sam da obrises, jedino za sta je koristan su eventualni leftoveri kojih inace ima malo jer sigurno ne brises aplikacije svaki dan; pored toga koristan je i za univerzalne appove, slazem se. Sve ostalo... nema poentu preteranu. Ja sam koristio Clean My Mac na Mac Mini-u i iskreno nisam primetio ama bilo kakvu korisnu razliku u bilo cemu sem sto sam povremeno imao giga prostora vise na disku. Razlika u brzini rada = 0.
Koja je poenta i šta čisti...?!? Pa ako ti to ne vidiš teško da će ovde neko (pa i ja) uspeti da ti otvorim oči. Osim toga, čovek koji je postovao ispod mene ti je i rekao za šta ga sve korsiti! Eto...
Nadam se samo da nisi od onih, koji koriste default poglede i wallpapere, preview za čitanje PDF fajlova a Quicktime player za gledanje filmova, isključivo Safari i sve i samo što ide u paketu sa OSX-om. Takvima nikada ništa ne treba i ništa od ovakvih programa nema poentu niti nekog smisla...
Hmm, samo jedna opaska....a sta fali preview-u za citanje pdf-ova? Pa to je obican pdf reader, tj ako postoji nesto mnogo bolje, podeli to sa nama.
Poz.
Posaljite i meni na pp.Moze li na PP odakle skidate aplikacije, a da nije app store if you kech maj driftMislim sigurno ima nesto tipa Installous?
^ Jel te brine i to sto morash da platish leba kad kupish u C Marketu ?![]()
ovaj novi komeracijalni Movist crashuje ko lud kad otvaram .avi fajlove :S i kad idem u fullscreen(sa animacjom ili bez) ima lag od 1 sekunde -.- starri Movist je radio bez greske -.-
Movist mi se ponasa cudno, tj ne prikazuje mi nasa slova, tj na mestima gde bi trebao da prikaze, izostavi celo slovo (znaci ne prikazuje mi kuke i kvake):
Uploaded with ImageShack.us
Sta fali VLC-u?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari