Ninoslav
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.11.2008
- Poena
- 405
Moja oprema
- Tablet
- iPad Pro 11”
- Mobilni telefon
- iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch
- Pristup internetu
- Optički internet
Bitan je gomili web dizajnera koji bi da rade za strance i primaju novac na taj način. Bitan je za donatore iz inostranstva koji će moći da lakše doniraju koji dolar/evro nekoj osobi u Srbiji koja mora na operaciju i slično. Bitan je za one koji bi da prodaju na Ebay. Bitan je za one koji bi da kupuju na ebay, da plaćaju hosting, rapidshare, domene, itunes aplikacije i još milion drugih stvari.
Ali nije paypal samo slanje novca. Primanje je podjednako važno.
To što bi ti da pomogneš ljudima koji nemaju PP je velikodušno i odlično ali nije rešenje, zamisli da svaki dan moraš da uplaćuješ produžavanje domena, RS, jedno 7-8 aplikacija na itunes i slično, dokle bi to radio, tj. imao strpljenja da radiš za druge.
Što se distributera tiče, ja ne očekujem da oni smanje cene kod nas. Kao što ni oni ne očekuju da ja kupujem ovde više.
Ortak je kupio patike u UK za 50 funti, shipping je koštao 5, carina 10. Ukupno 65 funti, oko 7000 din. Iste takve su u Delti 13000. Pa ti vidi računicu.
Ali nije paypal samo slanje novca. Primanje je podjednako važno.
To što bi ti da pomogneš ljudima koji nemaju PP je velikodušno i odlično ali nije rešenje, zamisli da svaki dan moraš da uplaćuješ produžavanje domena, RS, jedno 7-8 aplikacija na itunes i slično, dokle bi to radio, tj. imao strpljenja da radiš za druge.
Što se distributera tiče, ja ne očekujem da oni smanje cene kod nas. Kao što ni oni ne očekuju da ja kupujem ovde više.
Ortak je kupio patike u UK za 50 funti, shipping je koštao 5, carina 10. Ukupno 65 funti, oko 7000 din. Iste takve su u Delti 13000. Pa ti vidi računicu.