Šta je novo?

PayPal u Srbiji od 2015. (2010.)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sarena laza... Somalija jaca drzava nego nasa! Toliko o razvoju IT u Srbiji.

Pejpal se nigde nije oglasio i rekao da je greška, oglasili su se i rekli da će biti dostupan "shortly" - i to onom liku sa ES preko customer service.

Iako sam po vokaciji diplomirani novinar i generalno uvek branim svoju profesiju, ne mogu da verujem ko sve radi u ovakvom mediju sa nacionalnom pokrivenošću. Ni trunke uloženog istraživačkog rada.
Što nije B92 kontaktirao Paypal? Baš ih briga da se pomuče malo.

Poslednja izmena:
B92 širi FUD. :d Najbolje je lepo sačekati taj 24...

Da je greška već bi bilo uklonjeno.

To sam i ja upravo pomislio.Da je tolika greška bilo bio već uklonjeno.Uostalom, pretragom nigde nisam naišao da je iko iz PayPal-a komentarisao ovo_Odakle ovima sa B92 ovakve informacije, ja stvarno ne znam.
Ja se iskreno nadam da će sve krenuti 24-og.

Odakle ovima sa B92 ovakve informacije, ja stvarno ne znam.

Krajnje profesionalno od njih!!! Ili je i ovu vest finansirao neko kome dolazak Pay Pal ugrozava posao. E Srbijo tuzna li si...

Kako se međutim, navodi na brojnim forumima o uvođenju PayPal usluge u Srbiji, ova američka kompanija se navodno oglasila i saopštila da je u pitanju "greška" i da ta kompanija nema nameru da uvede ove godine svoje usluge u Srbiji.

Poslednja izmena:
Ne možeš se "navodno oglasiti". Ili si se oglasio ili ne.

Ako se jesu oglasili, gde je citat i link ka zvaničnoj izjavi Pejpala?

Ja mislim da od toga nema nista, propaganda, sto kazu, na ovom svetu, nije istina...

Ma ja sam odavno prestao da verujem u "Deda Mraza", a pogotovo onim vestima koje nemaju nikakve konkretne informacije, vec pisu vesti "rekla, kazala".

Mene nervira ova rec "navodno". Jesu ili nisu ?! A po pozitivnom odgovoru koje je dobio nas clan foruma reklo bi se da ova vest sa B92 nije tacna.

Vest sa B92 da ne bude tačna??? Ma nemoguće. :d

Molim vas prestanite da verujete informacijama sa TV-a, novinari su nepismeni, neobrazovani, ne znaju engleski (strane tekstove prevode u gugl tanslejtu) i veoma podlozni uticaju (napisace svakakve budalastine za par carapa). Velika vecina novinara je sramota za ljudski rod a kamoli za svoju profesiju.

Cuti, cak i veci strani mediji su "vesti" sa Njuz-a o tome kako je Srbin ubio ajkulu preveli kao pravu pa cak i pod "Breaking News" :D

Molim vas prestanite da verujete informacijama sa TV-a, novinari su nepismeni, neobrazovani, ne znaju engleski (strane tekstove prevode u gugl tanslejtu) i veoma podlozni uticaju (napisace svakakve budalastine za par carapa). Velika vecina novinara je sramota za ljudski rod a kamoli za svoju profesiju.

TAko je, ljudi kao i svi drugi.
Neki bi odavde za 20e .. ma kojih 20, 5!

Da li je ovo i zvanicno?
Ja do sada nisam znao da su podigli sa 20 na 45

ima tome već više od godinu dana. ali je taj interni dopis suviše dvosmislen i mnogo ostavlja carinskom pregledaču za svojevoljno tumačenje. okratko, svodi se na to: ukupna vrednost pošiljke sa troškovima transporta 45€, da nema komercijalnu vrednost i da fizičko lice šalje fizičkom licu

Kako nas nema? Ima.

Recipient’s Country Sender’s Country Fee when Funding Source is: entirely funded by PayPal balance or bank account Fee when Funding Source is: entirely or partially funded by debit card or credit card
Andorra, Albania, Austria, Aland Islands, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Switzerland, , Cyprus, Channel Islands, Czech Republic, Denmark, Estonia, Spain, Finland, U.K., Gibraltar, Greece, Croatia, Hungary, Ireland, Isle of Man, Iceland, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Latvia, Monaco, Moldova, Republic of Montenegro, Macedonia, Malta, Norway, Portugal, Romania, Serbia, Russian Federation, Sweden, Slovenia, Slovakia (Slovak Republic), San Marino, Turkey, Ukraine, Holy See (Vatican City State)

i na još par mesta...

Ja sam gledao i gledao i gledao... I na kraju uradio search i ništa. Ajd pogledaću ponovo.

U pravu ste, my bad.

Hu d fak iz Dulić?

To onaj doktor za kosti koji voli da planira izgradnju ? :D

Hu d fak iz Dulić?

To je onaj ministar za kog se prica da je zamrznuo svoju radnju za konpijutere cim je stupio na vlast, al' glupi Suboticani njemu u inat za sve drzavne institucije narucuju iste samo od njega :)
Inace sa svojim Slovenackim Nuba ortacima nam ga je dao po optickom kablu diljem Srbije...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno