Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Kuzma videcu jos dal uopste moze da se popravi, konsultovacu se i sa drugarom koji je uspevao da popravi xbox konzole dal on mozda moze da nesto ucini. A to da taj lik plati pola popravke i ti njegovi predlozi da je posalje kod nekog lika ne znam ni ja gde, to ne dolazi u obzir.

Ukoliko konzoli nema spasa, ide u kantu za smece. Gamepad mogu ili da prodam ili da vidim kako da prikopcam wireless na pc. A adapter i kabl za povezivanje sa tv ako nekome bude trebao mogu prodati.

Inace cuo sam se sa jednim momkom koji je bas juce uzeo xbox od tog lika iz Kacareva. Platio je 13500 xbox i gamepad, a zatim uzeo jos hard i dodatni gamepad i izaslo ga oko 18500. Kad sam mu ispricao sta se meni desilo zabrinuo se i on, i nada se da se to njemu nece desiti. Mada on nije znao ni sta je rrod, dok mu nisam rekao.

Druze ja nznm sta se ti uopste cimas oko popravki kad si ocigledno *******.. Ako kazes da je iz Kacareva a vidim da si iz Vrbasa nije ti daleko da lepo sa par drugara sednes u auto i odes mu na kucu, adresu njegovu imas ako ti je slao kurirom konzolu. Neke stvari se ne mogu srediti lepim recima a onda znas sta je ciniti :D

Ja nesto izgleda z.....h na xboxu pa da pitam sta.Situacija je sledeca;skinuh igricu Bodycount ubacih disk i pita me da nesto apdejtujem i posle toga se pojavih ovo na slici i gotovo.Ponovo ugasim i upalim i stalno izbacuje istu sliku.Jel ima neki restart ili nesto slicno sto bi pomoglo?Evo prilazem i sliku.

Prilozi

• 20110830.jpg
    20110830.jpg
    302.1 KB · Pregleda: 61
Skini najnoviji update sa http://www.xbox.com/system-update-usb i raspakuj to na USB flash disk ili narezi na cd i ubaci pa ukljuci xbox, trebalo bi da pronadje i instalira update. Uzgred, novi update-ovi reflashuju DVD, tako da sve dok ponovo ne flashujes drive, neces moci da igras pirate

Ja nesto izgleda z.....h na xboxu pa da pitam sta.Situacija je sledeca;skinuh igricu Bodycount ubacih disk i pita me da nesto apdejtujem i posle toga se pojavih ovo na slici i gotovo.Ponovo ugasim i upalim i stalno izbacuje istu sliku.Jel ima neki restart ili nesto slicno sto bi pomoglo?Evo prilazem i sliku.

Ako je to sto mislim da jeste, izgleda da ti je igra flesovala drive na stock. I sad je xbox ne flesovan. Nista sad samo flesuj kod nekog i to je to. Isto je i meni bilo.

Pa kako je to moguce?To se znaci moze dogoditi i sledeci put?Izem ti takvu radnju.Jel moze netko da mi posalje broj od prenexa na pm?

Bolje se pripremi na to, posto ce se desavati svaki sledeci put.
Uzgred, igra nije nesto.

Poslednja izmena:
Evo sta sam nasao na jednom sajtu vezano za Bodycount

IMPORTANT: Please only update your console if you are using LT+ 1.9/1.91

Sve je to s....e i g...o.To tako moze da ide u nedogled,izem ti takvu radnju.Uf toliko mi krivo da bi se od muke ugrizo za muda da mogu,odma sam pocepo disk zajedno sa igricom koliko sam se iznervirao.Nije mi zao para nego ponovnog maltetiranja sto opet moram da saljem konzolu.Ako imate broj od prenexa dajte za boga miloga da se vise ne nerviram.

Poslednja izmena:
Pa kad flesujes na LT 1.9 ili LT 1.91, bices bezbedan dok se ne pojavi neki novi update od mikrosofta koji moze da vrati drajv na stock. Do tad ces moci sve ad igras. Osim AP 2.5 igara. Njih moras da narezes opet ali pre toga kroz ABGX. Kao sto G@W-u pise u potpisu ( ne obracajte paznju na njega, btw).

I pazi sledeci put kad skidas igru, procitaj malo komentare.

Edit: prvi update koji je mogao da vrati drajv na stock je bio u maju. Tako da se ne desava to stalno. Ja sam onda ubacio LT 1.9 (sam sam flesovao), i sad je skoro bio ponovo update, ali nista se nije poremetilo. Tako da se to ne desava bas tako cesto.

Poslednja izmena:
Ma sve to u redu al tko stalno da prati sta se desava dojadilo mi vise, a bas sam danas pomislio sigurno je izasao neki novi fw,al neka moze i ovako neko vreme pa cu reko odraditi malo kasnije,kad ono bakov i....a odmah cim sam ukljucio,e neka tako mi i treba kad sam to uradio nepromisljeno i glupo.NEGO KAD SKINEM APDEJT SA http://www.xbox.com/system-update-usb PA STAVIM NA DISK ILI FLES MEMORIJU JEL DA STAVIM CEO FOLDER $systemupdate ILI SAMO ONO IZ NJEGA DA BI FLESOVAO?

Poslednja izmena:
Ma sve to u redu al tko stalno da prati sta se desava dojadilo mi vise, a bas sam danas pomislio sigurno je izasao neki novi fw,al neka moze i ovako neko vreme pa cu reko odraditi malo kasnije,kad ono bakov i....a odmah cim sam ukljucio,e neka tako mi i treba kad sam to uradio nepromisljeno i glupo.NEGO KAD SKINEM APDEJT SA http://www.xbox.com/system-update-usb PA STAVIM NA DISK ILI FLES MEMORIJU JEL DA STAVIM CEO FOLDER $systemupdate ILI SAMO ONO IZ NJEGA DA BI FLESOVAO?

Stavis ceo folder an USB, utakni u konzolu i resetuj. Al to nije FLES nego DASH UPDATE. Ali aki nisi flesovao konzolu u skorije, onda ces sa tim updateom da vratis fles drajva na stock. Uglavnom ne gine ti flesovanje, ako nemas lt 1.9.

A taj dash update mozes da dobijes i ako se zakacis na net sa konzolom.

Mada dash update mora da se odradi pre flesovanja.

Poslednja izmena:
Ok uradio sam dash update,razumem da to nije flash i kao sto ste rekli mora svakako flash,ali bar sad mogu da igram orginale dok ne flesnem i imam meni,onako samo izbaci onu sliku i kraj.

Xbox je popravljen. Koliko ce raditi to niko ne zna. Sve zasluge za popravku zasluzuje moj drugar i clan na forumu Golden. Xbox je bio testiran nakon popravke nekoliko sati bez prestanka, oko 4h, i radilo je bez problema. Jedini problem koji nismo resili jesu ventilatori koji odmah na pocetku rade sa 100% snage. U sustini to i nije lose, jer odmah hlade maksimalno, ali su bucni. Sada jos da nabavim vga kabl da povezem konzolu sa monitorom pa da i ja odigram nesto. :)

Poslednja izmena:
Aj nek je sa srećom...

Jel ima neko xbox i ps3, koliko je to bucno u poredjenju sa PS3 trecim i cetvrtim rezimom kulera?

Uh, tesko pitanje :).
Sto se mojih konzola tice, Xbox je u pocetku bio nesto bucniji, da bi posle par godina buka postala skoro pa nepodnosljiva.
Posle menjanja paste konzola je dosta tisa, ali je ipak glasnija od ps3.
Ps3 nikada nije bio bucan, ali krckanje konzole ume da nervira.

Pa pobogu koliko to krcka kad te toliko nervira? Ja na mojoj uopšte nisam primetio da krcka, a prilično je zavučena

Uh, tesko pitanje :).
Sto se mojih konzola tice, Xbox je u pocetku bio nesto bucniji, da bi posle par godina buka postala skoro pa nepodnosljiva.
Posle menjanja paste konzola je dosta tisa, ali je ipak glasnija od ps3.
Ps3 nikada nije bio bucan, ali krckanje konzole ume da nervira.

Pa PS3 u prvom rezimu se uopste ne cuje, glasniji mi je monitor :) ali kad skoci na 3-cu brzinu poprilicno se cuje. Tebi jos to nije pocelo ocigledno jer nije toliko matora.

Pa otvori konzolu pa poskidaj te ćebiće što su ti se navatali :D

Pa PS3 u prvom rezimu se uopste ne cuje, glasniji mi je monitor :) ali kad skoci na 3-cu brzinu poprilicno se cuje. Tebi jos to nije pocelo ocigledno jer nije toliko matora.

Pa kada ce vec jednom :D ?
Toliko sam njakao konzolu do sada i moram da priznam da sam vise nego zadovoljan kvalitetom.

Pa kada ce vec jednom :D ?
Toliko sam njakao konzolu do sada i moram da priznam da sam vise nego zadovoljan kvalitetom.

Pa koliko je vec imas? :) Nije se ni meni palilo prve dve godine koliko se secam, ni ne primecujes da radi.

Moj je box gotovo necujan. Cuje se ali to nije nista. Vise mi se cuje PS2 slim.

Meni je bucan xbox samo kad ubacim RUSE a sve ostalo kad cita radi ok. Jos da je CD izgreban pa i da razumem, ali moji xbox diskovi su u casa stanju, trunka prasine nema a kamoli ogrebotina. U svakom slucaju trip.

Igram sa harda. Mada je tih i kad igram igre sa prvog xbox-a. One se pokrecu sa dvd-a.

Poslednja izmena:
Xbox je popravljen. Koliko ce raditi to niko ne zna. Sve zasluge za popravku zasluzuje moj drugar i clan na forumu Golden. Xbox je bio testiran nakon popravke nekoliko sati bez prestanka, oko 4h, i radilo je bez problema. Jedini problem koji nismo resili jesu ventilatori koji odmah na pocetku rade sa 100% snage. U sustini to i nije lose, jer odmah hlade maksimalno, ali su bucni. Sada jos da nabavim vga kabl da povezem konzolu sa monitorom pa da i ja odigram nesto. :)

A reci nam, kako je Golden resio problem? Bas me interesuje. Dok ne postavi heatsink neki, nece ti to dugo trajati.

moj box (drugi po redu) u funkciji od marta 2009, radi kao mrcina sve ovo vreme, ne cujem ga. posto sam ovo napisao, onako javno, verovatno ce nesto da mu se dogodi. marfi. mislim tako je barem bilo sa prvim radio skoro neke dve godine isto kao mrcina, poceo da se lozim kako nije RROD-ovao posle par dana, do vidjenja i hvala na svim ribama.

Na pocetku PS3 je bio necujan , dok se kod xboxa cuje ventilator ali toliko slabo da sam se navikao , kasnije kad je PS3 poceo polako da umire , zvucao je kao usisivac u poredjenju sa xboxom

Nazad
Vrh Dno