Snake1989
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi9
- Pametni uređaji
- Huawei Watch GT2 Pro
- Steam
- SnakeT1989
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Kuzma videcu jos dal uopste moze da se popravi, konsultovacu se i sa drugarom koji je uspevao da popravi xbox konzole dal on mozda moze da nesto ucini. A to da taj lik plati pola popravke i ti njegovi predlozi da je posalje kod nekog lika ne znam ni ja gde, to ne dolazi u obzir.
Ukoliko konzoli nema spasa, ide u kantu za smece. Gamepad mogu ili da prodam ili da vidim kako da prikopcam wireless na pc. A adapter i kabl za povezivanje sa tv ako nekome bude trebao mogu prodati.
Inace cuo sam se sa jednim momkom koji je bas juce uzeo xbox od tog lika iz Kacareva. Platio je 13500 xbox i gamepad, a zatim uzeo jos hard i dodatni gamepad i izaslo ga oko 18500. Kad sam mu ispricao sta se meni desilo zabrinuo se i on, i nada se da se to njemu nece desiti. Mada on nije znao ni sta je rrod, dok mu nisam rekao.
Druze ja nznm sta se ti uopste cimas oko popravki kad si ocigledno *******.. Ako kazes da je iz Kacareva a vidim da si iz Vrbasa nije ti daleko da lepo sa par drugara sednes u auto i odes mu na kucu, adresu njegovu imas ako ti je slao kurirom konzolu. Neke stvari se ne mogu srediti lepim recima a onda znas sta je ciniti