Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Znam da Samsung Galaxy S (i S2) imaju Kies Air, program koji digne web server na telefonu kome onda pristupaš sa bilo kog browsera, bilo kog OS-a. Ne znam da li je pravljeno samo za Galaxy modele ili ih ima i za druge...

PRemoteDroid bi trebalo da može, u Javi je napisana aplikacija.

IzNoGooD, generalno, ovo je najbolje do sada, ali kao da je beta verzija ... poruke sljakaju, ali moras da radis refresh da bi video sta je doslo. Neke stvari nisu dostupne jer mi telefon nije rootovan. Imenik mi ne sinhronizuje ... Mozda ja gresim negde. U svakom slucaju hvala na predlogu.
Trenje, probacu i ovaj tvoj da instaliram pa javljam kako se "ponasa" :)

Izvini, loše sam pročitao, ja sam mislio da ti treba program za kontrolisanje rada računara. :)

Mozda imam pogresnu sliku, ali meni se cini da je ovo to ja trazim potrebno vecini ljudi cije je radno mesto vezano za racunar. Mozda preterujem kada kazem da upotreba telefona oduzima vreme, ali bilo bi super da mozes telefonom da "upravljas" preko kompa dok ti je telefon u dzepu. Bilo da se radi o pozivima ili porukama.

Prvo, hvala sto si mi dao predlog, pogledacu pa cu javiti utiske, a ovo sto si mi rekao da ne razvlacim je nebuloza teska. 6 dana niko pre mene nije napisao nista, a ti mi kazes da ne razvlacim?! Da stvarno ne bih razvlacio, ovde cu se zaustaviti, a ti ako mislis da nije adekvatna lokacija, brisi sta se ne uklapa u "tvoj idealni svet benchmark komunikacije".

Telep je u pravu. Ne postoji nikakav idealan svet... nego odgovarajuca tema :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Prvo, hvala sto si mi dao predlog, pogledacu pa cu javiti utiske, a ovo sto si mi rekao da ne razvlacim je nebuloza teska. 6 dana niko pre mene nije napisao nista, a ti mi kazes da ne razvlacim?! Da stvarno ne bih razvlacio, ovde cu se zaustaviti, a ti ako mislis da nije adekvatna lokacija, brisi sta se ne uklapa u "tvoj idealni svet benchmark komunikacije".
Nemam ja nikakav idealan svet ali sledeci posle tebe ce isto tako da postavi pitanje i tema ce se pretvoriti u diskusiju o aplikacijama koja vec postoji, mozda nekome ova tema posluzi meni ne treba, ja sve sebi nadjem sam.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam dogurao do 25-og. 20-i mi je zivce pojeo, 2 dana mi je trebalo

Sent from my GT-I9000

ja na 8, 11, 21 i 24 imam samo po dve zvezdice, (ako neko ima hint neki neka podeli :D) inace dogurah do 32-e (poslednje) staze prvog "sveta" (ili stavec), i tu malo stao, nisam iz prvih par pokusaja uspeo, pa kad odmorim probam opet :)

Definotivno treba topic za ovu mega popularnu igricu. :d

TT WF CM7.1 RC1

ne znam odakle tolika popularnost, jeste igra dobra, ali imho, ima i boljih mozgalica... :)

ne znam, vec pominjani cut the rope je isto ok, slice it ni posle par meseci nisam ocistio. (to imam instalirano, morao bih jurim histori neki da vidim sta jos predjoh, bilo je par bas interesantnih)

prvi deo pauka, svugde 3 zvezdice sem na 9. nivou dve :p

trenutno sam na drugom delu na 6.

Dobar je pauk, ali se oduševih kad sam uspeo danas da uz pomoć chainfire 3d app-a pokrenem reckless racing na mom sgs2...to mi je omiljena vožnja...

SGS II powered by Lite'ning 6.1

Radi i obrnuto, ja sam na desire igrao pinball hd i samurai vengeance 2.

---
desire + oxygen 2

Hmmm.. ja ne mogu da instaliram pauka na SGS2? Market tvrdi da ne radi na sgs2. Probao neki apk sa neta koji je odmah pukao i maknuo sam ga.

I niko da mi pomogne oko pauka na sgs2?

Da preprodam? ;) Videcemo sta ce biti za par dana, javim ti.
On topic: Ne stizem pauka da igram, zena se zarazila Cut The Rope-om. Morao sam da kupim prokletinju i
sada slusam komentare dok kucam: Sto je sladak, jedi-jedi i slicno. :D

Jesi li probao sa Chainfire 3D programom?

Nazad
Vrh Dno