Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala Ilidan nisam znao da googles odradjuje posao mislio sam da je to samo za neka umetnicka dela i tako nesto :D

Inace meni na mom wildfire-u rade lepo paukcici, ne znam yooyo kako tebi nece...

Sent from Ultra edition Tapatalk

jel ima neko da preporuci neki PPTP VPN klijent? probao sam ovaj android builtin klijent, ali nece da radi, sa enable-ovanom enkripcijom mi izbacuje 'server negotiation failed. server may disagree with your encryption option.' a kad disejblujem enkripciju javlja mi pogresnu user/pass kombinaciju, pa reko' da vidim da li ce da radi sa nekim standalone VPN klijentom..

Da nije nešto do tvog VPN servera? Meni radi opušteno, a VPN server je dignut na Mikrotiku (os 5.6, pptp).

pfff, toga sam se i plašio, da nije nešto do servera. :) mislim, iz XPa/7ice radi bez problema, zato sam pomislio da je do telefona, posto ruter i nisam baš hteo da čačkam, drži sve i svašta osim tih VPNova..

ok, sad bar znam u kom smeru da tražim, tnx.

Probao sam ubermusic i nije mi tu bash neshto kompletno... olakshano je dosta ali nije to to kao playerpro... :d

TT WF CM7.1 RC1

Sto se tice audio playera, poslednja verzija mort playera je dosta dobra. Ima onaj foobar smek.

Sent using Tt.

Meni je dobar ubermusic, pogotovo sto mi je lep, a i sto skida slike sa neta za izvodjaca.

Sent from Ultra edition Tapatalk

ubermusic nema ekvilajzer tako da je meni druga opcija

Ubermusic je odličan, definitivno najlepši player na Androidu. Meni ekvilajzer uopšte ne treba, imam dobre sluške i Voodoo Sound na telefonu, tako da sam baš oduševljen Ubermusicom, upravo sam ga kupio.

Koji god player kupio, uvek se vratim na stock (istekne trial, smorim se etc.). Da uber music je lep, izmenljiv, dugo sam ga koristio (alfe i bete) i čak sam ga preveo na srpski. Ali, mislim da je cena prevelika.
A ne volim da koristim piratski softver. Jedino tit.bekap, a i to dok ne izvadim karticu.
U poslednjih nekoliko godina, sam postao alergičan na loše dizajniran interfejs, pa mnoge playere ne želim ni da koristim. Neki su ružni, neki neintuitivni, neki jednostavno beskorisno otežavaju rad...
Sada ću da probam mort, uvek sam ga izbegavao.

Poslednja izmena:
Meni je pp najbolji, ima neke opcije koji mi se baš sviđaju.

Meni je mort uvek imao foo_shmek... ali nekako mi je zvuk mnogo bolji kada slusham preko playerpro. Uber mi je za decu... :d

Nego jutros kad sam se probudio videh da mi se preko noci updateova market... odlichno shljaka i imam paid apps... mnogo je dobro osmishljen. Samo mi se chini da je malo prenatrpan... :)

TT WF CM7.1 RC1

Uberu fali da moze da se ogranici indeksiranje na jedan folder, mislim da je bilo u nekoj beti al vise nema.

Sent using Tt.

jel' moze neko da uploaduje apk aplikacije mt:s centar?

Nego jutros kad sam se probudio videh da mi se preko noci updateova market... odlichno shljaka i imam paid apps... mnogo je dobro osmishljen. Samo mi se chini da je malo prenatrpan... :)

TT WF CM7.1 RC1

I meni se updateovao, **** ih novi Market, pojeo mi je k'o hleb nasušni potrebnih 5mb prostora, popizdeo sam!

A da ne pominjem što mi uopšte ne prikazuje paid aplikacije, juče sam imao bar prazne paid tabove, sad više nemam ni njih, samo free. *****avaju nas sa tim uvođenjem plaćanja aplikacija k'o da im je Mrkonjić šef...

Pardon my French :-D...

WF via Tapatalk

Poslednja izmena:
a sta ce kome prazni tabovi za paid? Upravo zato sam deinstalirao novi market (a mozes valjda i ti?)

Pa mogu, ali će mi onda vratiti Market na prastaru verziju koja mi je došla sa telefonom.

Stavite MarketEnabler dok ne podese nov Market za naš region.

Vidim na drugom forumu da su izbacili našu zemlju sa liste za paid aplikacije.

ja ne vidim razliku izmedju one sto mi je dosla i ove koja je bila zadnja pred veliki apdejt...
edit: koja je zadnja verzija marketa? 3.1.3?

Poslednja izmena:
Probah UberMusic. Nekako mi je supalj sto se opcija tice. PlayerPro je i dalje najbolji.

Novi market ima prazne tabove za paid, sto se tice nase zemlje. Ne znam sto su nas ponovo izbacili.

Ljudi, šta koristite za vremensku prognozu? Ja sam koristio weather big, ali od poslednjeg updatea zauzima 12mb. Mnogo je.

Sada sam instalirao aix weather widget i poprilično je lep, ali nema nešto mnogo podešavanja.
Hteo bih što manji widget, ili da informacije budu u notification baru.

---
desire + oxygen 2

koristio Go weather i minimalistic, sad vise nista ne koristim, jedu mi bateriju :mad:

a sto se tice opcija za muzicke playere, ne znam ne patim od ekvilajzera jer imam senn sluske i kako je po defaultu, tako mi i odgovara...zato mi je ubermusic dobar jer je lep, a sto se tice ostalog mi ne treba zbog sluski... opcije kao opcije pravljenje liste i pustanje po folderima, meni dovoljno...

Poslednja izmena:
Takođe, probao par programa, skontao da mi baterija ne traje ni jedan dan sa vremenom i isključio, sada furam 2 dana sa ostalim push *******cijama ali bez vremena. Nikada neću znati koliko je stepeni napolju :D

da li postoji team speak 3 za android i gde da se skine?
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Vrh Dno