Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

bice tebi gizmoid kupovanje duplih baterija :D

Poslednja izmena:
Nece... U marketu sa racunara pise da nije kompatibilan sa mojim uredjajem a u marketu na telefonu nema Install dugmence. Doduse ovo je nova Market app koja je stigla sa novim ROM-om.

To sto na marketu na PC nece, nije do telefona vec aplikacija nije dozvoljena za nase trziste. Tako npr. meni nece da instalira VEVO app iako je free i sigurno radi na SGS...

Jedino da skines rucno aplikaciju.
TT SGS

To sto na marketu na PC nece, nije do telefona vec aplikacija nije dozvoljena za nase trziste.
TT SGS

ne mora da znaci, ako pise da nije kompatabilna sa odredjenom spravom, verovatno nece raditi pa sve i da je skine peske. (ako pise da ne moze u toj zemlji to je druga stvar, ali zasto bi samo njemu pisalo da ne moze iz ove zemlje da skine, a svima ostalima moze?)
pokusavao sam ja par igara tako kod sebe da skinem koje nisu bile kompatabilne sa mojim telefonom, i samo je jedna radila, sve ostalo pucalo odmah... :\
onaj drajver odozgo mozda, to mi deluje kao najbolji pokusaj...

Nece... U marketu sa racunara pise da nije kompatibilan sa mojim uredjajem a u marketu na telefonu nema Install dugmence. Doduse ovo je nova Market app koja je stigla sa novim ROM-om.

A sto ne vratis stari market? S tim novi samo problemi...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Verovatno igra nije optimizovana za mali. Instaliraš chainfire i radiće.

---
desire + oxygen 2

Na kraju sam stavio stari market i instalirao free verziju igre i... crash... cene da dira.

Ako je u pitanju Greedy Spider, radi bez problema na stock KF3 nerootovanom.

Fetlined from Ursa Maior

Radi kada vratim lcd density na default... ***. Sacekacu da poprave igru.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Tastatura, za sada najbolja koju sam koristio: MultiLing Keyboard

Do nedavno sam korsitio SlideIt, ali je od verzije 4.0 počeo da mi nešto brljavi, pa sam se odlučio da probam nešto drugo (iako sam do tada bio baš zadovoljan), probao Smart Keyboard Pro, i iskreno, ne mogu da se setim šta mi nije kod nje odgovaralo :D. Zatim sam prešao na GO Keyboard, ali mi se nije dopao hrvatski rečnik niti način predikcije, retko kad je pogađao pravu reč, iako sama tastatura i lepo izgleda i funkcionalna je. Onda naleteh na gore pomenutu i za sada nemam zamerki, osim nedostatka srpskog rečnika, ali i hrvatski dobro šljaka.

Ja drzim SwiftKey X samo zbog one neon teme, nikako mi ne pogadja sta hocu da kucam, stavise vise vremena sam proveo ispravljajuci to i jureci sta hocu da kazem, tako da radi samo plain tastatura sa tom temom... :D

Imaš sigurno takav skin i za smartkeyboard.

---
desire + oxygen 2

Treba mi tastatura identicna kao na iphone-u. Barem ovaj prvi deo sa slovima i tackom. Ja se ne mogu navici na ovaj sablon ni posle 2 meseca. Stalno drndam tacku umesto razmaka....

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ne znam jel neko spominjao ili pitao, ali jel postoji mozda program da ja uslikam tekst i da mi to izadje u nekom text editoru?

google goggles

zar on nije da prepozna tekst iz kog je dela?

+1 za multylang keyb.... odlichna free tastatura danas ceo dan je testirao i zadovoljan sam. Josh uvek imam instaliran smart keyboard, ali mi se sve cini da cu da ostanem na ovo free sa marketa... :D

TT WF CM7.1 RC1

zar on nije da prepozna tekst iz kog je dela?
on prepozna tekst, stavis u clipboard pa posle radi sa njim sta zelis :) recimo u neki tekst editor ga paste

evo slikas
screenshot-1314058449925.png

i onda copy
screenshot-1314058437948.png

sweeeet, nije mi to palo na pamet :)
hvala i od mene za to :)

meni se danas sam apdejtovao... dok prethodni nije.

Ni meni se paid ne vidi, ali makar sada market radi kako treba,munjevito. Stara verzija se vukla samo tako.

---
desire + oxygen 2

Tako je, paid ne radi. Ali radi sve ostalo i to jako lepo. :)

Uhh.. ja sam se jedva vratio sa 3.0 na 2.3.6 na SGS2 sa novim frm. Novi market uopste nije radio kako treba, cak je i glavni screen bagovao. Ipak cu sacekati da sve proradi pa cu tada da instaliram update.

Neki normalan video player sa mogućnost ubacivanja subtitles na normalnim interfejsom :). preporuke?

Nazad
Vrh Dno