Šta je novo?

Motorola Atrix - Netbook na mobilni nacin :)

slaba autonomija telefona :wall: i upola manje RAM memorije.

procitaj benchmark test za lg optimus 2x, autonomija mu je poprilicno dobra, bolje nego kod galaxyS1 i nego kod ostale konkurencije...
clan koji ga je testirao se pozitivino iznenadio. ;)

Ja čitao test na mobilnom svetu i uporedili su ga SG1 kad je autonomija u pitanju.. Sad si me iznenadio sa ovim...

V3x, V8, Milestone ;) (ovo su bili u mom posedu :) ) inace sam se malo igrao i sa Droid X i Droid 2 - USA modelima
he he he pa v3x i v8 je moj deda koristio:D:D:D:D:D .... malo se zezam ali moramo biti realni da do pojavljivanja milestona motorola je bila daleko iza tog jadnog SE koji pominjes...

:) salim se i ja, ja na primer obozavam SE i Motorolu, jer licno nikad sa njima nisam imao problema i uvek mi se svidjao njihov dizajn ;-) ali su te firme zadnjih 5 god bile u g*****a do guse. Motorola je sad sa androidom uspela da se izvuce malo (mada ponovo zadnjih nekoliko meseci stagniraju) - a nadam se da se i SE opametio (cemu ide u prilog zadnjih nekoliko modela - i agilnije SW odeljenje kompanije)

Gingerbread on Atrix.

I have been testing Gingerbread on Atrix. I've mentioned it before(Looking for previoius post). At some point we'll ask users to sign up for soak testing ATRIX 4G for AT&T. Select users will be chosen.

Who's asking you to keep checking the upgrade news site? Yes it isn't on there as we don't have a projected date yet. It will be added though closer to availability.

Mark

Support Forums Manager

Inače malo offtopic:
Google Nexus 4G detailed – 720p display, 4G LTE, Android 4.0
1.5GHz CPU dual.
Uh....odosmo u nebesa... :D

Izveštaj:
više od mesec dana aktivnog korišćenja skoro svih opcija telefona. Ni jedan restart. Baterija drži odlično. PLastika je osetljivija na habanje pa preporučujem silikonsku oblogu. Kod nas je nema u prodaji :( Kupih neku za Iphone 3 gs pa sam prepravljao.... Znači plastika bi mogla biti bolja...
Ostalo je, za sada, savršeno.

update. slusalice ne dobih uz telefon.probah sluske od n72 ali zvuk ima hal i zvuci nikako.kada sam stavio sluske sa velikim studijskim sluskama zvuk je extra.zna li neko gde da narucim slusalice za ovo cudo? btw i dalje fon radi extra brzo i jako sam zadovoljan,osim sto nema silonske obloge i sluski za njega nigde.

Poslednja izmena:
Pre nekoliko dana izašao je gingerbread 2.3 za Atrix.

^ kad metes, javi kako je i sta je menjano itd.... :)

Poslednja izmena:
evo..za sada,videh ovo zakljucavanje telefona,kada je u dzepu kao novinu.mislim da ta opcija nije bila ranije.lepsi je notification bar.malo brze radi mada je i ranije bilo solidno.mozda i tripujem.rpofili cuvanja energije su malko lepsi.jos je rano...ali eto za pocetak.

Novina je I drugacija galerija.sada pokazuje u prozoru widgeta nove fotke I sa f.booka.bolje je uradjen editor sms teksta sa preciznijim kursorom.

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sa baterijom posle update-a?

***. to nisam ni gledao.. Baterija mu je bila jaka i pre tj. 2 dana a sa maksimum maltretiranja, konstantnim wi fi...... 30 sati....
Aj videću da pogledam statistiku.....
Nego, izlazi mala izmena Atrix-a ;)

Prilozi

• motorola-mb865-1.jpg
    motorola-mb865-1.jpg
    135.5 KB · Pregleda: 112
  • motorola-mb865-5.jpg
    motorola-mb865-5.jpg
    135.9 KB · Pregleda: 106
  • motorola-mb865-6.jpg
    motorola-mb865-6.jpg
    128.4 KB · Pregleda: 99
  • motorola-mb865-9.jpg
    motorola-mb865-9.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 93
  • motorola-mb865-11.jpg
    motorola-mb865-11.jpg
    127.8 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
^prednja strana "sensation editon"

Jeste isto, isti proc, ram, ekran, mem, samo je kamera promenjena, mislim i baterija malo manja (1700mAh), a dodat i EVDO modul...baš malopre gledah na best buy-u 700USD...sitnica...

Mali update: sinoć napunjen i ostao uključen..danas se probudih oko 13 i od tada je bilo wi fi, malo poziva i 20 ak poruka.... Pregleda slika i sl... Evo sada ima 70% baterije.

UPDATE:
Sasvim jasno je da GINGERBREAD troši više memorije nego Froyo. Sve ostalo je za sada ok. Troši oko 170 mg do 250 mb više...

Poslednja izmena:
Sada i definitivno mogu da napišem da mi se posle 2.3.4 verzije trajanje baterije produžilo za oko 15%. Trajala je u proseku oko 48 sati ali sada traje duže... Atrix me je oduševio kad je autonomija u pitanju... :banana: Inače i dalje bezuspešno tragam za sluškama od 3.5 mm za motorolu-.... :wall:Jednostavno sve od 3.5 mm banane imaju hall i eho.... :(
ps. google kupio motorolu i dobio dosta patenata... :)

http://techcrunch.com/2011/08/15/breaking-google-buys-motorola-for-12-5-billion/

Poslednja izmena:
Update: od kada sam isključio 3G, baterija je još bolja... Sa maltretiranjem 2 dana....

kako si root-ovao atrix, na koji nacin... meni ne ide od ruke? ja sam na 2.2.2 , version 4.4.23 mb860 vodafon.eu

Poslednja izmena:
uspeo sam, hvala ti na pomoci... nisam bio siguran da li smem da ga rootujem sa programom koji je predvidjen za 2.3.4... koji Atrix imas 4g ili za EU?

Poslednja izmena:
Vidim da je kod nas sada 380 eura,svidja mi se,imao sam Sg2 i bio sam zadovoljan sa njim ali pisanje poruka na Sg2 virtuelnoj tastaturi me je ubijalo u pojam,pisao sma poruku po 10 minuta.Povoljna mu je cena Atrixu sada ali opet treba kupiti i tu tastaturu a koz na koliko je ona,opet mi je to skupo :(

Ti se zezaš?! Na marketu ima milion različitih tastatura i veliki broj odličnih. Nisi valjda samo zbog toga prodao telefon?

@dule79

Pa sto ne probas HTC Desire Z..on ima hardversku tastaturu

Nakon desetak dana koriscenja Atrix-a mogu da kazem da se radi o vrhunskom uredjaju sa neverovatnom autonomijom baterije ali sa slabom "logistickom" prodrskom uzimajuci u obzir da sam ranije koristio SGS. Postoji najava da ce Motorola pustiti oficijalni 2.3.4 sa otkljucanim bootloader-ima tokom meseca, pa se mozda nesto i popravi za korisnike Atrixa za EU trziste.

Poslednja izmena:
Aj da se i ja javim.I dalje koristim Atrix.Do sada se telefon pokazao kao ekstremno pouzdan.silikonsku oblogu nisam nasao za njega.ali nisam ga ofucao.drzi se solidno.update je lak.sa dva klika.baterija ubedljivo najbolja u ovoj klasi.nadjem da ce xperia duo imati 2500mA.bice zanimljivo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno