Šta je novo?

Motorola Atrix - Netbook na mobilni nacin :)

Jedina mana svega toga je što ćeš pogubiti sve te fancy aplikacije kada promeniš rom. Doduše, pitanje je da li će to moći i da se uradi.

Poslednja izmena:
^ meni je to bruka...lap top nema hardvera.....samo bateriju (3.000mAh) i ekran... s tom baterijom i punis telefon + napaja ekran...2 muve u jednom...a i imas svugde mrezu (zbog vip-a/telenora/mts-a) preko telefona ili wifi kao klasican laptop..10 puta prenosivije/tanje/lakse....ne znam....meni to bolje
al ok,stvarno je skupo 500$ za obican produzetak telefona :/

topolsky je uber geek koji za iPhone uvek napravi maratonski review, kad se 4ka pojavila bilo je teksta i slika boli glava. za druge marke nema baš toliko strpljenja ali uvek odradi odličan review, kao i čitava engadget ekipa. Ona Johanna cupi radi dobre review-ove tableta i netbukova takođe.
Atrix trenutno i jeste najbolji telefon, ima dosta hardverski istih varijacija od drugih marki ali ovaj ima bolju rezoluciju što me čudi da niko drugi nije ponudio. Onaj laptop dock je preskup čak i za njih amere :D

Ma idi, zamislu kad se medju svim onim geekovima pojavio Joana, sve ih raspameti :)

Kad bi Atrix ponudio neko od nasih, a s obzirom na contract free cenu u USA, to bi bio daleko najbolji best buy...500usd, *** to je 360eur, toliko je sgs, a atrix ga bije u svemu...

Taj telefon ako dođe kod nas biće 600 eura sigurno pošto legalno galaxy i dalje košta 550+ eura. Kada pogledaš cenu DHD koji je najnoviji Android kod nas u ponudi onda znaš koliko će tek ovo koštati.

^upravo......
cak i legalan iPhone u store-ovima po evropi kosta onoliko eura koliko $ u USA...
700$ = 700e
tuga,al tako je...veci standard, vise kosta..uvek bilo i bice

ma, nek bude i 500eur, opet ce biti primamljiviji od nekih krseva za 400eur...znam, mnogo je, ali ce padati cena...

danas izasli neki benchmarci i ispada da je lg optimus 3d naj bolji smartphone dok je atrix po brzini 3. ili 4. drugi je galaxy s 2

al ce LG da omasti brke ove godine ;D
vec se ja sad razmisljam izmedju optimus 3D i motorole Atrix....hm :)
samsung me ove godine nece videti :D

za one koji znaju engleski:
The cheapest Motorola Atrix 4G offer comes from Walmart - $129.99 with a new contract (starting from $59.99 per month). Next up is a tie between Amazon and RadioShack both of which offer the phone at $149.99. Finally, you can get it straight from AT&T for $199.99 with a 2 year plan starting from $39.99/month plus a mandatory $15/month (or more) data plan.
IZVOR

ukratko,za oni koji ne znaju> pocinje prodaja Atrix-a, 129$ najjeftinija ponuda za telefon, uz dvogodisnju ugovornu obavezu sa mesecnom pretplatom 59.99$... ima i kod drugih prodavaca (at&t;radioshack..) za 150$,ali je mesecna pretplata manja...

BUNDLE (sa laptop-om) je 500$ + naravno, 2 godine ugovor.... nije lose...boze...kad prebacim u evre, prosto NEVEROVATNO! :/

Ja mislim da ce neverovatnije biti videti taj tel. uopste kod nas :D

bogami,preko raznorazne rodbine cu (ako se LG 3D pokaze shit) da ga doteram ovde ;D
ko hoce nadje nacin :)

Može se desiti da dođe kod nas, jer u nekim evropskim zemljama će se prodavati. Doduše, samo kao atrix.
Mada, ja bih preskočio i motorolu (zaključana) i lg (loš software) i video šta nude ostali.

Može se desiti da dođe kod nas, jer u nekim evropskim zemljama će se prodavati. Doduše, samo kao atrix.
Mada, ja bih preskočio i motorolu (zaključana) i lg (loš software) i video šta nude ostali.

Na sta mislis kada kazes da je motorola zakljucana?

bootloader je zaključan. Nećeš moći da menjaš romove, a i motorola je izjavila da to ne žele.
Plus, ako i promeniš rom, verovatno nećeš imati one aplikacije za pristup ovim fancy "opcijama" poput linuxa, media hub-a. Drugo, baš zbog tih opcija, update na neku sledeću verziju androida će kasniti.

Motorola Atrix 4G review

Sa cenom od nekih 440eura telefonce je sjajno :) Dosta dobre ocene je dobio sa nekoliko manjih nedostataka...

^ kod nas se vec pojavio u jednoj proadvnici u BG-u (da ne reklamiram) i kosta 700e.
tako da,zaboravite 440e...ipak je ovo 1GB ram-a, i dual-core i sve ostalo... (ekran, baterija....)

ovaj fon sam pre mesec-dva hteo,ali se dosta novih telefona pojavilo, i odustao sam od ovog cuda.

Pa dobro, cek da vidimo da li ce se pojaviti kod operatera i za koje pare :)

A kako bi radio taj amerikanac kod nas? Jel beše telefon sa at&t ima 3g kod nas? Ovo što piše 4g je u stvari naš hspa.

---
Ttalk

Baš je fora u tome, što je 4g samo kod verizona lte, i kod sprinta wimax (ali je lošiji od lte). A ovi gsm provajderi (att i tmo) su samo povećali brzinu na 8Mb/s, valjda, i to zovu 4g. Tako rekoše na engadget podcastu, pre par meseci.
Da je lte, ne bi mogao da radi kod nas.

Pa koliko sam ja video da bi se neka mreza zvala 4G mora da nudi downlink brzine od 100+ Mbps... To sto je ITU priznao je iz cisto marketinsko-ekonomskih razloga i neoficijalno je.

Nazad
Vrh Dno