nije ITU-R priznao da je to 4G vec samo gsm asocijacija, naravno iz marketinskih razloga... ITU-R je ostao pri 100+ i to za high mobility... za low mobility je 1 Gbit/s...
heh.,.,,Malo više wi fi, instalacije aplikacija, 3 min razgovora i par poruka potrošilo je 40% baterije za 4 sata. Ekran na pola snage osvetljenja.--..
Samo mi nije jasno kako će da se izbore ljudi sa Samsung Galaxy s 2, kada Atrix na svim tetstiranjima ima najbolju bateriju u ovoj klasi..... Biće belaja...
znaci stigla spravaevo ovako: Baterija drži 2 dana bez isključivanja sa solidnim razgovorima...
Po nekada se javlja bug na senzoru za očitavanje otiska prsta ali se lako ukucavanjem pina to otklanja tj. ulazi u meni. Restart rešava problem ali očekujem nove verzije softvera...
Razgovor po nekad ume da bude loš a u smislu toga da me slabije čuju... MTS mreža... Probaću da vidim da isključim G opcije pri pozivima..
Javljam dalje....
Display je odličan. I pored maltretiranja, koje u startu odmah sledi(podešavanje i sl) nije pokazao ni jedan bug. Telefon radi jako brzo. Zaista ozbiljan uređaj. Ima čak i neke manje bitne zezalice tipa: metal detektor, akselerator,detektor blizine,temperature,kompas... Svašta....:trust:znaci stigla spravareci mi da li si zadovoljan sa displejom?
znam da je extra brz,koristio sam ga ....mislio sam na rezoluciju,kvalitet boja itd?Display je odličan. I pored maltretiranja, koje u startu odmah sledi(podešavanje i sl) nije pokazao ni jedan bug. Telefon radi jako brzo. Zaista ozbiljan uređaj. Ima čak i neke manje bitne zezalice tipa: metal detektor, akselerator,detektor blizine,temperature,kompas... Svašta....:trust:
Ali generalno je jako, jako brz i ozbiljan uređaj.
znam da je extra brz,koristio sam ga ....mislio sam na rezoluciju,kvalitet boja itd?
pa ne znam sta da ti kazem,ja koristim SGS 2 i veruj da nema nikakvih zutih mrlja,horizontalnih linija niti bilo kakve lose stvari vezane sa njega...radi kao zmaj...i mogu ti reci da je za nijansu brzi od ATRIXA nije hate nego je zaista tako...u svakom slucaju bitno je da si ti zadovoljan tvojim fonom...Meni je super. Bolje nisam imao tako da ne mogu da pravim komparaciju...Do sada najbolji ekran..Pogotovo što Samsung galaxy s2 ima hardversku grešku na ekranu...Ovo mi je bio dličan izbor... Samsung ne bih ni u snovima kupio... Korejanci su omanuli malko pa nemam poverenje u njih...
pa ne znam sta da ti kazem,ja koristim SGS 2 i veruj da nema nikakvih zutih mrlja,horizontalnih linija niti bilo kakve lose stvari vezane sa njega...radi kao zmaj...i mogu ti reci da je za nijansu brzi od ATRIXA nije hate nego je zaista tako...u svakom slucaju bitno je da si ti zadovoljan tvojim fonom...
Što bi mi smetao? Radi sve bez greške jako brzo... Meni je ok...A motoblur? koliko ti on smeta?
Ttalk.
Super je motoblur...veoma user friendly... Navikao sam se za pola sata na njega... Informacija koliko hoćeš..Povezivanje sa netom i mrežama toliko dobro radi da je ceo update uradio kao od šale..Pitam, jer je motorola uradila najgori posao oko customizacije softvera. Na starijim telefonima to je bilo poprilično loše. Možda su se opametili.
Ttalk.
dobro ,mozda samsung ima vise reklamacija ali koliko se proda samsungovih modela a koliko motorolinih u svetu?ja svakako za atrixa kazem da je vrh fon daleko od toga da ga pljujem,koristio sam ga i samo displejom nisam zadovoljan sve ostalo je zaista bez greske....a sto se tice zutih mrlja na SGS 2 ja ih nisam nasao ni na jednom komadu,smanjivao sam brightnes i stavljao bele pozadine nema od toga nista...Suma sumarum za mene je Atrix bolji telefon. Prvi razlog je jača baterija. I tu je kraj priče. Ne želim telefon koji mi se u 18 uveče ispazni... Atrix je rekorder u toj klasi....
Pri podešavanju ekrana na sg2, kako je opisano na netu, ćeš videti da je ekran na sg2 žut po ivici.. Nije to opasno ali može kasnije da prouzrokuje probleme...
Motorola generalno ima daleko manji procenat reklamacija u svetu od Samsunga..Bolje ameri nego korejanci.. Imam iskustva sa Samsung firmom pa sam odlučio u tom smislu... I to je razlog za Atrix...
Suma sumarum, odličan i jako ozbiljan telefon... Čak je i uživo daleko lepši...Tanak, mračnog izgleda :d i otkida kako radi...
Ostaje ovo kod mene malo duže![]()
Hmmm....onda su stvarno zabušanti u završnoj kontroli proizvodne linije.. To bi značilo da neki modeli imaju žutu boju po uglovima ekrana jer su smandrljali tj. isfušerisali artikle na proizvodnoj liniji i to niko nije stetirao kako treba.. A neki su sklepani ok... Neka hvala.. USA proizvod mi uliva veće poverenje od Korejanskog... Imao sam i opciju da kupim sg2... Ali Baterija i ovo već pomenuto su odlučili definitivno.. Ne kažem ni ja da je loš fon ali nemam poverenje u kvalitet samsung galaxy2 telefona..dobro ,mozda samsung ima vise reklamacija ali koliko se proda samsungovih modela a koliko motorolinih u svetu?ja svakako za atrixa kazem da je vrh fon daleko od toga da ga pljujem,koristio sam ga i samo displejom nisam zadovoljan sve ostalo je zaista bez greske....a sto se tice zutih mrlja na SGS 2 ja ih nisam nasao ni na jednom komadu,smanjivao sam brightnes i stavljao bele pozadine nema od toga nista...
42h 4m since unplugged
running 9h 27m
screen 3h 12m
phone on 59m
wifi on 4h 2m
wifi running 4h 1m
bt on 22m
za power management koristim:
green power premium
mobile network only
checking traffic 1.0kB/s
day mode
on 1m - off 1h
on if power on
on if screen unlocked
night mode (00-08h)
on 1m - off 24h
on if power on
on if unlocked
Suma sumarum za mene je Atrix bolji telefon. Prvi razlog je jača baterija. I tu je kraj priče. Ne želim telefon koji mi se u 18 uveče ispazni... Atrix je rekorder u toj klasi....
Pri podešavanju ekrana na sg2, kako je opisano na netu, ćeš videti da je ekran na sg2 žut po ivici.. Nije to opasno ali može kasnije da prouzrokuje probleme...
Motorola generalno ima daleko manji procenat reklamacija u svetu od Samsunga..Bolje ameri nego korejanci.. Imam iskustva sa Samsung firmom pa sam odlučio u tom smislu... I to je razlog za Atrix...
Suma sumarum, odličan i jako ozbiljan telefon... Čak je i uživo daleko lepši...Tanak, mračnog izgleda :d i otkida kako radi...
Ostaje ovo kod mene malo duže![]()
"The biggest technical problem for OLEDs is the limited lifetime of the organic materials. In particular, blue OLEDs historically have had a lifetime of around 14,000 hours to half original brightness (five years at 8 hours a day) when used for flat-panel displays, which is lower than the typical lifetime of LCD, LED or PDP technology—each currently rated for about 60,000 hours to half brightness, depending on manufacturer and model. However, some manufacturers displays aim to increase the lifespan of OLED displays, pushing their expected life past that of LCD displays by improving light outcoupling, thus achieving the same brightness at a lower drive current. In 2007, experimental OLEDs were created which can sustain 400 cd/m2 of luminance for over 198,000 hours for green OLEDs and 62,000 hours for blue OLEDs."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari