Pozdrav svima ovde, ne znam da li pitam na pravom mestu, ako ne molim vas da me uputite.
Devojka mi studira arhitekturu, sad upisuje petu godinu, i vec godinama se muci sa nekim matorim single core laptopom, 512MB rama i slicno. Nadam se da cu uskoro imati lovu pa sam mislio da joj kupim laptop. Verovatno da mogu za dosta manje para da uzmem neki "obican" laptop, mozda i7 i slicno, ali bih voleo da joj uzmem npr. macbook pro. Moje pitanje je, da li postoje slicni (isti) programi kao za windows jer ona (a ni ja) nikad nije koristila osx? Koristi najvise autocad, archicad, photoshop, corel, neki valjda vray, maxwell, ne razumem se puno. Da li postoje "narodne" verzije ovih programa?
Unapred zahvalan.
Ja skontao da je jedna od prednosti apple-a os. Mogu u dual boot da rade windows i osx? Nije ni to loše rešenje. Trebalo bi uskoro da izađe novi air, pa cu i njega da pogledam. Hvala
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Da, to je to....
Adobe je sam napravio podfoldere tako da tu nisam morao nista da mrsim....jedino sto kada se ovako uradi, onda baci foldere na dno liste, ali ok, to je podnosljivo
Drugari jel moze pomoc? Kako da instaliram LIONa preko usb flesa? Trenutno imam 10.5.8 OS. Skinuo sam zip file sa jednog privatnog torrenta, zove se Install Mac OS X Lion. Kad se otvori zip, u njemu ima folder koji se isto tako zove, a u njemu folder Contents, a u njemu CodeSignature,MASReceipt,MacOS,Plugins,Resources,ShareSupport....itd...
Jel moze neko tutorial neki da mi baci. Hvala puno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari