Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tako sam i ja uspeo. Prvo sam napravio nalog na chekoutu, i zatim preko fona odabrao aplikaciju. I onda je tih približno 72 dinara bilo 73.55, ali ok, to su razlike korsa banke.
Čim sam kliknuo na kupi krenuo DL

namestio, radi
i prvo kupio onaj widget locker ali je ispalo da je crap app, ako imam zbog exchangea aktiviran pin za otkljucavanje telefona, widget locker ga ugasi ako se uradi disable standardnog otkljucavanja (htc kod mene) ili da imam dva ekrana za otkljucavanje :) sto je ******ski
ali uradio refund u onih 15 minuta od kupovine, vratili mi pare
eto bar sam to testirao :)

u pretrazivacu mi stoji pocetna stranica htc...kako da namestim da mi bude ona stara vip (vicevi, igrice, ua dosada)?
edit: ja ustvari uopste ne mogu da nadjem tu vip pocetnu stranu...nikako

Poslednja izmena:
Juce sam ujutru kupio jednu aplikaciju bez problema, a popodne pozelim da probam tu igru cut the rope, kad je vec toliko spominjete, uredno skine pare a igre nigde. I sta sad? Ziveli mobilism i ostali!!!

Meni je uredno dl-ovao i instalirao čim sam kliknuo na Kupi

Da li je moguće apdejtovati Google Maps iz marketa?
BTW, i dalje se čeka apdejt samog Marketa... :S

Trebao bi sam. Meni nije hteo posle flesovanja pa sam sa market enablerom uradio. To kazem za google maps

^Trenutno imam 5.2.1 verziju i ne znam kako da je apdejtujem, jer je nemam u Marketu... :S Autoapdejt izgleda da ne radi za ovu app... (kod nas, barem)...

Kazem na proslom romu mi je sam odradio update. Na ovom nije hteo. Kad nece milom...
Mada mislim da je do marketa. Malo je poludeo ovih dana

ja sam skinuo 5.7 i updateovao, posto ni meni nije hteo update... ali i izgleda da za wildfire ne moze da se skine mapa i da budes u offline modu...

edit : Jel znate neki program za mail, da bi mogao da mi radi sbb-ov mail? treba mi samo incoming da mi radi, outgoing mi je nevazan

Poslednja izmena:
K-9
(POP3)
bitan incoming mail server: pop3.sbb.rs
outgoing zavisi od tipa konekcije, npr za telenor smtp.telenormail.rs

da da za pop3 znam, a naprimer kad bi stavio vipov outgoing jel bi to znacilo da odgovara preko vipovog mail-a ili bi odgovarao preko sbb-ovog?

Ljudi može mala pomoć. Svaki put kad instaliram neku aplikaciju sa marketa dobijem 2puta dijalog "da li hoces app na sd card..." koji me nervira. Sve aplikacije mi ionako idu na karticu jel je app2sd+ rom tako da mi ovo samo smeta.
Nemam app2sd app (imao nekad)
Pitanje: Koje još aplikacije izbacuju ovu poruku da znam da ih podesim ili obrišem?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Jedno pitanje za korisnike Exchange-a... Na Windows mobile platformi postoji opcija da se pored kalendara i kontakta sihronizira i sms i imaš lepo iz Outlook-a opciju "New SMS", napišeš SMS i pošalje Outlook preko telefona. Na Androidu nisam našao tako nešto (ne postoji SMS u Sync, u samom Outlook-u ne mogu da podesim. Ima neko rešenje?:)

Ljudi može mala pomoć. Svaki put kad instaliram neku aplikaciju sa marketa dobijem 2puta dijalog "da li hoces app na sd card..." koji me nervira. Sve aplikacije mi ionako idu na karticu jel je app2sd+ rom tako da mi ovo samo smeta.
Nemam app2sd app (imao nekad)
Pitanje: Koje još aplikacije izbacuju ovu poruku da znam da ih podesim ili obrišem?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Možda imaš AppMonster Pro.

Jedno pitanje za korisnike Exchange-a... Na Windows mobile platformi postoji opcija da se pored kalendara i kontakta sihronizira i sms i imaš lepo iz Outlook-a opciju "New SMS", napišeš SMS i pošalje Outlook preko telefona. Na Androidu nisam našao tako nešto (ne postoji SMS u Sync, u samom Outlook-u ne mogu da podesim. Ima neko rešenje?:)

Touchdown

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Verovatno je vise puta pominjano. Treba mi aplikacija koja meri udaljenost (valjda preko GPS-a) koju sam pretrcao, izvozio i sl...

Probao sam novi market i ne mogu nijedan app da instaliram. Kako da vratim staru verziju tj gde da je nađem?

Probao sam novi market i ne mogu nijedan app da instaliram. Kako da vratim staru verziju tj gde da je nađem?

našao.
Ako neko ima isti problem, u podešavanjima, aplikacije, market, poništi ažuriranja i vraca staru verziju.
A zašto nova ne radi to je pitanje.

a kako se apdejtuje market? mislim da je meni jos stari (ili bar onaj koji je bio na telefonu), ili barem ovaj novi isto izgleda :D

Kada google pusti finalnu verziju sam će da ti se update-uje. Ili skineš apk leak-ovane verzije i instaliraš.

Kod mene novi radi ful, mada blesavi sa jezicima, engleski, nemacki..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Odavde ako vam treba novi market, ja ga stavio juče. Kao što rekoh, nema Buy dugmeta i izlistanih aplikacija koje se plaćaju - samo preko search mogu da se nađu i izgleda drugačije kada je za našu oblast. Baš sam stavio T-Mobile iz Market enabler-a i izgleda skroz drugačije i dobije se dugme za kupovinu i izlistaju se knjige i ostale stvari koje možeš da kupiš, ali je sve u dolarima naravno.

Definitivno probajte IM+ aplikaciju za chat, meni je ubedljivo najbolja. Ima push kao gmail i gtalk tako da ni aplikacija ne mora biti upaljena, super je.

Radi li push i za skype nalog, ili ipak moraš da poteraš skype?

TT

Radi push i za skype

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Vrh Dno