ACE je kodno ime za Desire HD.
Virtuous Unity 1.27.0 je baziran na softveru za HTC Sensation (kodno ime Pyramid) i ima nativni Sense 3.0 prilagođen ekranu na Desire HD.U principu svaki od romova ima svojih prednosti i nedostataka i svako od nas će ti preporučiti neki na osnovu sopstvenih iskustava.Najbolje je da sam probaš nekoliko njih i vidiš koji ti najviše odgovara.
Ja sam recimo probao Revolution HD i nije mi se svideo, nakon toga sam par meseci koristio LeeDrOID i bio sam extra zadovoljan do ovih prethodnih nekoliko verzija gde je potrošnja baterije skočila naglo (ali se to ne dešava svima, potpuno je nasumično) te sam prešao na Virtuous Unity sa kojim sam skroz zadovoljan.Potrošnja jeste veća nego na Froyo LeeDrOID rom-u, ali je bolja od LeeDrOID 3.2.1 koji sam pre njega koristio.
Ipak je na tebi da probaš i nađeš onaj "pravi".
Odjednom mi je prso wirellesne moze ni da mi nadje wifi ruter koji mi je upravo 2m od fona. Kao vidi ga, pa pokusa da se konektuje, pa se diskonektuje i tako u krug ... Zna li neko o cemu se radi??
Probaj GPS Status & toolbox. On ima opciju "clear gps data"
Hvala brate, konacno sam uspeo
P.S - screen nije moj vec sa njihovog sajta, zato na njemu nema greske na kraju.
Ima i jedan hardcore pokusaj resavanja problema![]()
Problem resen,u roku od 30sek pronadje 7 satelita i sve fercera kao ranije.hvala za info :wave:Ima i jedan hardcore pokusaj resavanja problema![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari