Šta je novo?

HTC Desire HD

Baterija mi je crkla posle CELIH 9 sati... Sad sam se već zabrinuo. Ovo mi se prvi put desilo i sreća da sam kući pa sam ga odmah stavio na punjač.
Inače mi gura ceo dan bez problema. Danas ga čak nisam ni nešto ekstra koristio, konektovan na net stalno (kao i uvek), par minuta razgovora i malo igrica (ali smešno malo, možda sve ukupno 15 minuta).
Jel se desilo nešto ovako ili slično još nekome ili sam ja jedan od retkih primera srećnika??? :)

moras da provalis da li i koji proces vuce bateriju... Mozes da pocnes od aplikacija i widgeta koje si nedavno instalirao/azurirao...

Jednom mi se desilo to preko noci. Nesto je sprzilo 70% bat za 6-7 sati.
Doduse, tad sam bio na ARHD ROM-u i nikad nisam provalio sta se desilo.

Evo samo da javim da je pražnjenje baterije koje mi se desilo bilo izgleda neki trenutni bag. Od tada baš kontrolišem šta se dešava i sve najnormalnije radi.
Da li će se ponoviti, ne znam, nadam se da neće. Šta je bilo, ni to ne znam. Bitno je da je sada sve ok.

Moze li neko ko koristi NDrive da mi posalje sprski voice fajl i speedcam....

Ubih se trazeci, ali sve nalazim neke fajlove od po xGB a ne bih da skidam sve to zbog dva fajla :)

Jesi probao iz samog programa da skineš? Mislim da su speedcam i voice besplatni: Meni->Store i onda pod "Alerts" imaš speedcamove, a pod "Voice" imaš srpski...

Da, to je to samo sto mi je sad kompletan meni na srpskom al nema veze. Naucicu ga :p

Zanima me jos nesto, da li je dovoljno prekopirati mape u /maps ili ih treba i "otkljucati" posto mi to nudi u opcijama....

Nisam jos probao napolju tako da ne znam da li treba sad da mi pokaze mapu ili kad uhvati satelite....

Na ovoj narodnoj verziji ne treba ništa ako su i mape narodne... Ja koristim tu kombinaciju i nema problema...

Sve je narodno...Mape vidim u podesavanjima, jedino me buni to sto imam opciju otkljucaj i sto mi ne prikazuje mapu kad pokrenem nDrive vec je bijela pozadina i prikazani glavni magistralni putevi ..

Probacu na otvorenom, mozda treba da uhvati satelite prvo....

Edit:
Probao napolju, nema ulica :(
Mora da mape nisu bas narodne ili sta vec...Apk je skinut sa crnog marketa :p pa pretpostavljam da jeste narodna verzija...

Poslednja izmena:
imam ponudu da svoj galaxy zameni za desire hd.. moje pitanje je da li to da uradim ili ne??

da, sem ako te ne deru nesto ;)

koliko max da doplatim?? ja imam galaxy s od 16gb...

pa da, prednost galaxy-a je SAMOLED ekran i lepsi na izgled... sa druge strane je velicina ekrana vise RAM memorije... citam da su kamera i zvuk bolji kod galaxy-a.. to i nije toliko bitno jer nit imam nameru da pravim zurku a ni da slikam neke profesionalne slike...

sem crne, ja ne vidim nikakvu prednost ekrana, i dhd ima odlican ekran. druga stvar skoro pa svaki custom rom na galaxy s ne valja, dok je za dhd druga prica..

Na ovoj narodnoj verziji ne treba ništa ako su i mape narodne... Ja koristim tu kombinaciju i nema problema...

Da ne znas mozda kako (ukoliko je moguce) imati 3d prikaz mape prilikom navodjenja? Ne mogu nikako da provalim a ovo sto sam po netu nalazio to se odnosi na GPS uredjaje.

Takodje, kako promijeniti prokletu rusku tastaturu??? Izludim dok upisem ulicu

Divim se ljudima koji u vreme krize mogu da daju 600 € za mobilni.
Nedaj Boze, da padne na beton ili se bilo kako osteti.
Mene je toliko izasla hrana i zezanje 14 dana u Grckoj za 4 osobe.

neki imaju i za zezanje i za telefon, i sta onda? :p

Ako padne kupice se dva, jedan za zamenu a drugi da bude pri ruci ako zamena padne :)

Divim se ljudima koji u vreme krize mogu da daju 600 € za mobilni.
Nedaj Boze, da padne na beton ili se bilo kako osteti.
Mene je toliko izasla hrana i zezanje 14 dana u Grckoj za 4 osobe.

Kakvo je to socijalno letovanje? To je po osobi 150 eura, šta za te pare dobiješ?

hamburgere + tabliće na terasi :)

Let's not forget paradajz... otud i termin "paradajz turizam".

Ah, to je vec "rajski turizam"... sasvim druga prica od ovoga ovde :p

A rajcica je na 'rvatskom sta ? :d

Ahaha, neka, necemo vise u off sa prevodima :p

E sad, covek prica o grckoj a ne o barbadosu :D Mada stvarno je jak odmor od 11 evra po danu (150e po coveku na 14 dana) :)

Pošto sam uspeo da pomešam teme i da sličan post ostavim na temi o sensationu, da ponovim onda i ovde:
Dakle, da li je neko od vas ubacio Revolution HD?

Treba drugaru da ga ubacim, trenutno mu je na fonu sledeća konfiguracija (fon nije rutovan, sve je fabrički...):
Android version
2.3.3

HTC Sense version
2.1

Baseband version
12.54.60.25U_26.09.04.11_M2

Kernel version
2.6.35.10-gd2564fb
htc-kernel@and18-2 #1
Thu jun 9 14:20:29 CST 2011

Build number
2.50.405.2 CL87995 release-keys

Software number
2.50.405.2

Browser version
WebKit/533.1

E, sad, gledao sam temu na XDA, deluje prosto, dakle odradim S-off, preko jednog od navedenih načina, instaliram CWM i dalje po uputstvu...
Ovo pitam, da se ne desi da na nešto zaboravim, ne koristim HTC-a već neko vreme...

Nazad
Vrh Dno