Kosta k***, izracunaj torskove i sve 😀 onaj koji nema paypal i te shitbull stvari, eto taj mora da plati...
Pa to sto je tebe kostala 130eur ne znaci da toliko pumpa kosta 😀 Cak i sa svim troskovima, zadnji put kada sam je narucivao, izasla je oko 7000din (sa plasticnom glavom).
S' tim sto sam ja za 40eur uzeo i EK X-Top V2 🙂
Da da, znamo da si ti klinicki slucaj 😀 Tako da ni u kom slucaju nemozes da kazes da kosta 7000din, jer neces sigurno prodati to za 7000din...Ja sam uzeo preko, tamo toliko kosta i jedan od najskupljih, tacnije druga najskuplja...
Hvala burazeru, bio sam i kupio t-račvu i fill-port. :happy::wave:
Ih, stvarno...koliko kosta ukupno to sa dobrim TOP-om?
jedino još da nabavim za grafičku full waterblock,al nesmem ni da gledam mogu misliti koliko je...ili da ostavim ovako pa da pazarim neki 6970 pa na tog da pi..nem block...videt ćuSvaka čast, odlična ideja. Šta više do jaja. Sada si me bacio u trip samo tako, već sam krenuo da pravim šemu za svoj sto 🙂
površina stola ti je tako zvani radna ploča koja se koristi u kuhinji...verovao ili ne nestalo mi džidže za farbu druže moj,ali neće svakako ostati tako ima još osim toga neke sitnice da se srede sveto polako...EEEee...ja ovo odavno planiram, ali me ogranicava kes za vodeno🙂
Lep rad!!!
Inace je**no je da sto ne bude puno visok a da opet mozes da smestis noge ispod njega, al koliko vidim tvoj sto nije previse debeo kako sam ja zamislio moj sa vazdusnim hladjenjem tako da kako mi se cini kod tebe to i nije problem.
BTW...cime si uradio povrsinu stola mnogo mi se svidja, kao da je mermer??
I jedna zamerka od mene...kad si se namucio da sve ovo napravis pa sto nisi ofarbao crnom i ovaj ostatk stola, kvari utisak 😉
Ljudi, ajmo d aja ne otvaram temu, gde mogu da kupim spiral od plastike protiv presavijenja gumenog creva, ili kako se to zove???
Stavi pumpu ispod rezervoara.
Nije preporucljivo (a ni zgodno) staviti je gore u 5.25" prostor jer ces jako tesko napuniti sistem.
Pa onda nek bude rezervoar-pumpa-CPU-mali_radijator-veliki_radijator-rezervoar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari