Šta je novo?

Vodeni sistem

jedan radijator sa dva ventilatora je bolji od dva radijatora sa ta dva ista ventilatora.

Inace, taj radijator uopste nije vredan te cene. Za te pare mozes naci 3x120 radijator od Swiftech-a, koji je daleko bolji.

misli sam 2 radijatora sa 4 ventilatorom /push-pull/. Inace, taj radijator ja mogu da uzmem za 23eur...

Push/Pull nece pomoci znacajno, taj radijator nije napravljen za neki ogromni protok vazduha.

Za 23 eur bi mozda bilo prihvatljivo, al' mislim da ces ustedu u ceni na radijatorima potrositi na fitinge (trebaju ti dva vise).

Swiftech 2x120 radijator izadje oko 45eur...

Ako te prostor ne ogranicava, bolje nabavi jedan 'dual'.

Poslednja izmena:
Push/Pull nece pomoci znacajno, taj radijator nije napravljen za neki ogromni protok vazduha.

Za 23 eur bi mozda bilo prihvatljivo, al' mislim da ces ustedu u ceni na radijatorima potrositi na fitinge (trebaju ti dva vise).

Swiftech 2x120 radijator izadje oko 45eur...

Ako te prostor ne ogranicava, bolje nabavi jedan 'dual'.

Ne zelim da secem kuciste, zato hocu 2*120 maximalno. A hladice samo procesor, pa bice dovoljno ja mislim..BTW, gde izadje 2*120 radijator 45eur? 😀
O fitinge ja pojma nemam..samo sve polako. Pa kada sve sam kupio onda dolazi na red fiting, crevi itd...

vadi novce 😛
da uopste nije puno a hladnjak je ubica naspram single 1x120 😉

Nije puno 🙂
Mada, sto se cene transporta tice, to sam racunao sa idejom grupnog narucivanja (koje sam vec mozda pominjao ranije). Ako bi sam narucivao, minimum nekih 20eur vise bi izaslo.

Ipak mene vise zanima 2 single radijator 😀 trebace mi jos i pumpica joj..neznam uopste zasto sam zapoceo i da razmisljam o H2O...

Ili spremi 200 i kusur evrica ili ni ne zapocinji radove 😉

6. Rezervoar / T-line - potreban deo, jer preko njega punis/praznis sistem.. Ja ti za pocetak preporucujem T-line, jer je to najobicnija T racva od 200din 😉

Noodi, znaš li gde ima plasticna T-racva da se kupi, 1/2" mi je ID creva, obišao sam pola grada juče nigde nema.

Cao svimma 😀

Na kraju, kupio sam h2o sistem za vise od 300eur 😀 😀 cim budem imao viska vremena postavicu slicice 😀 auuu 😀

i ja takođe kupio ali mi je prvi h2o pa sam bio skromniji,ja planiram neki sto fazon da ugradim

Cao svimma 😀

Na kraju, kupio sam h2o sistem za vise od 300eur 😀 😀 cim budem imao viska vremena postavicu slicice 😀 auuu 😀

To svi uradimo, hteo sam kit od 150 eur i zavrsio sa sistemom od 400 😛 I sto je najgore sad gledam da uzmem jos neke stvari 🙂

nekako sam se uklopio u 150 eura,ali nebih da ostale stvari nisam sam napravio na strugu,glodalici itd...

kakav je kit EK-H30 Supreme HF360 ili pak HF240?
znam da je razlika samo u radijatoru...
kit bih kupio u Parizu,a mrzi me da sam trazim deo po deo...

Posto moji idu tamo sledeceg meseca,razmisljam da nesto narucim,pa me interesuje kakvi su ovi kitovi ili da moje mucim da kupuju deo po deo...

inace,ovde bih iih poslao da kupe:
http://www.ldlc.com/navigation/cat.html?page=2&sscat=140185&tri=2&ordre=1&constructeur=C000035298

Apple je uzeo 240 komplet i za sada je zadovoljan njime, koliko sam primetio 🙂

@ anarki1302 kupuj kit bez razmisnjanja , jeftiniji je KIT nego da ponaosobno uzimas deo po deo .
Jedini jos ostaje da se odlucis koji ces da uzmes 240/360 🙂

Noodi, znaš li gde ima plasticna T-racva da se kupi, 1/2" mi je ID creva, obišao sam pola grada juče nigde nema.

Mislim da sam vide te račve u prodavnici nautičke "Svetionik" na čukaričkoj padini, pre jedno 2 meseca. Imali su gomilu sličnih stvari koje bi mi trebale oko vodenog. Razne račve, slavinice, fill-portovi, itd.

imrovizuj, zalepi nekako, zavari nosac pa usrafi, napravi postolje..😛

Mislim da sam vide te račve u prodavnici nautičke "Svetionik" na čukaričkoj padini, pre jedno 2 meseca. Imali su gomilu sličnih stvari koje bi mi trebale oko vodenog. Razne račve, slavinice, fill-portovi, itd.

Hvala burazeru, bio sam i kupio t-račvu i fill-port. :happy::wave:

Šta dođe ovo? D5 u vodoinstalaterskoj izvedbi?

To je jedna od D5 varijanti, ima ih valjda 5-6. Dve sa mesinganom glavom, i tri sa raznim vrstama plasticnih.
Odlicna pumpa, samo ce verovatno morati da uzme jednu od aftermarket Pump Glava (Top-ova) radi lakseg rada i boljih performansi.

To je jedna od D5 varijanti, ima ih valjda 5-6. Dve sa mesinganom glavom, i tri sa raznim vrstama plasticnih.
Odlicna pumpa, samo ce verovatno morati da uzme jednu od aftermarket Pump Glava (Top-ova) radi lakseg rada i boljih performansi.

Mislim da od ovoga bolje performanse ne trebaju. Vec i ovako mislim d aje jedna od najboljih...130eur kosta ovakva pumpa...

Nazad
Vrh Dno