+ za brzinu, - za nemanje hw accl, - za ovaj skin.
Jok, radi. Mozda neka ekstenzija ukuca.Jel i vama ne radi preferences kod extenzija, meni nece ni na poslu ni kuci, udario clean install, al dzabe, nesto se zezne vec posle par minuta. Skinuo sve extenzije i stavio ponovo, ma jok, ne mogu da podesim ni jednu. :/
ma skinuo ih sve, i ponovo da stavim bilo koju, opet ne radiJok, radi. Mozda neka ekstenzija ukuca.
Ponekad kod mene Opera ne moze da otvori Gmail, odnosno nakon sto unesem Login podatke onaj loading bar se zaustavi negde pri kraju i tako stoji. Problem resava kada u donjem desnom uglu stranice izaberem Load Basic HTML i otvorim onaj osnovni krs interfejs. Da li je neko imao takvih problema?
Inace od skoro mozete na Gmail da koristite Password Manager.
@Zero
Probaj da ucitas stranicu sa ukljucenim Opera Dial pa izadji, iskljuci Opera Dial zatvori Operu i pokusaj da ponovo ucitas stranicu normalno. Meni je to pomoglo kod slicnog problema na msn-u.
ERROR: Possible problem with your *.gwt.xml module file.
The compile time user.agent value (opera) does not match the runtime user.agent value (unknown). Expect more errors.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari