Šta je novo?

Opera 11 - Final

user.agent value (unknown)

zasto je unknown?

^^ Takodje.

Ali jedan veliki + za redizajn i brzinu nove opere.

Kod mene se vuce kao prebijena , narocito u odnosu na firefox. A koristim verziju 11.50. OS je win7 x64. Nema neko slican problem i moguce resenje problema ? :d

Kod mene Opera tradicionalno uvek radi brze od Firefoxa.

ne znam , obrnuo ceo net , i izgleda da je problem do rutera i dns servera.

kada se klikne na link/bookmark ceka se dobrih 4~5 sekundi da pocne da isrtava stranu. kada pocne , iscrta je za cas, ali DOK pocne... :p

Reinstaliraj od nule. Možda pomogne. Ili, probaj google dns, ili open dns.

Ttalk

google dns je resio stvar :d hvala

E j*** ga, ja je koristio i 2005, jel to znaci da sam se ja sad opametio, ili da je prosek pao?

Salu na stranu, desava li se jos kome da ostane prikazana PDF stranica posle zatvaranja taba sa tom stranicom? Tj. kad zatvorite PDF tab, na displeju ostane i dalje prikazana, umesto taba koji je prethodno bio otvoren. Klikom na drugi tab i nazad se sve sredi, ali ipak je cudno (i malkice nervira).

Da, desava se. Ostane zamrznuta slika posle gasenja.

Ja nikada ne gledam pdf u browseru, već sam namestio da se otvori pdf xchange.

Ttalk

Da li se još nekome dešava da nema onaj crni header na gmail-u? U picasi i google.com imam.

Kod mene header postoji i u gmailu, nisam primetio nikakvo bugovanje oko toga.

To sam prvo uradio.
A na drugom kompu imam.
Izgleda da ću morati da reinstaliram, jer mi još neki sajtovi baguju.

Ttalk

jel vam rade ove esktenzije za operu sa kojima se skidaju klipovi sa youtuba? I ako vam radi, koje koristite?

Ja ponekad koristim widget youtube downloader (by Artur Dubovoy). Mada postoji i ekstenzija Fastest Tube, koja na samoj stranici YT u meni ispod klipa ubaci opciju za skidanje.

Fastest tube i youtube downloader by flaviobayer

Zastajkuju mi YT klipovi na 720p, zvuk normalno ali slika se zaustavi na svakih par sekundi.. U Chrome-u rade normalno. Mogu li nesto da preduzmem? Stvarno se iz sve snage trude da batalim Operu posle 10 godina..

nema nikakvih problema sa poslenjim buildom 12.00.1047

To neka beta? Ja malopre odradio update i pise mi 11.50

Fala :)

jel ima neka fora da mogu da manipulisem flashom na nekim manje poznatim sajtovima? desava se cesto da hocu da pogledam video klip na nekom externom linku i da , hvala bogu, ne mogu da pritisnem ni fullscreen ni podesim volume :p

Meni ne radi ni extendtube ni download media bar, radi samo fastest tube. Inace downlaod media bar mi je bio extra jer radi na mnogo vise video sajtova, radi i za google video, vimeo , ali sada ne radi za youtube.

Illidan zvani beta tester. :d
Mada do sada sve sto je preporucio radilo je i kod mene. ;-)

TT WF CM7.1 RC1

ja odem u cache, i rinejmujem .temp file u .flv . fajlovi su mi razvrstani po veličini .

da pitam samo, ima li nova 12 ica webGL podršku ? inače , sad koristim 11,5 webGL build .

edit-
sad sam instalirao . nema . šajze .

Poslednja izmena:
Vrh Dno