Šta je novo?

LG Optimus 3D

I Optimus 3D i Samsung Galaxy S2 su stigli u vip-u, koliko sam razgovarao sa prodavcima, cena jeste kao na sajtu. Fora je u tome, ako mislite da je ovo niska cena, ona jeste niza sada dok je promotivni period za ta dva telefona. Uskoro ce im skociti cena. SGS2 kada pogledate je povoljniji u vip-u nego u telenoru trenutno, ali ne znam koliko ce to dugo biti.

Telefon je tek od danas dostupan u UK. Da mi je neko pre godinu dana rekao da ce se neki high-end model pojaviti prvo u Srbiji pa u ostalim Evropskim zemljama smejao bih se na sav glas!

Mislim da je i za Desire bila slicna situacija, mozda ne pre, ali bas se brzo pojavio u odnosu na ostatak Evrope, sto je za svaku pohvalu. :)

Telefon je tek od danas dostupan u UK. Da mi je neko pre godinu dana rekao da ce se neki high-end model pojaviti prvo u Srbiji pa u ostalim Evropskim zemljama smejao bih se na sav glas!

I SGS2 se pojavio u Telenoru pa posle dve nedelje u Vodafone UK

Da i GSII takodje, kao i sensation... Super stvarno.

jeste, bio sam da proverim, zaista je optimus 3D 28.000 sa paketom 600... :/

izgleda cu ga pazariti ako bude jos nedelju dana takva cena... nema sta da razmisljam..prodam moje belo cudo/cedo i kupim poslednje cudo tehnologije...
toliko...

odlicna ponuda, sa odlicnim paketom....

jedino sto ih jos nema u novom sadu,ali porucili su,pa ce ih biti :)

Ajde ljudi,jel ga kupio neko,kakvi su utisci ??? Razmisljam i ja da ga kupim pa mi trebam sav info koji mogu da dobijem :D

Telefon je super :) , ko se razmislja samo cu reci sta cekate, ja uzeo za burazera jos u ponedeljak. Po meni ovo je trenutno best buy, jer za 30000 na 325/550 nema nista bolje. Moj prvi utisak je bio: ,,Pa ovo je vece od mog HD2''. Telefon radi brzo i bez laga, sa kvalitetom izrade sam zadovoljan, 3d je ok, zanimljiva stvar, a i radi sasvim dobro (malo postane zamorno za oci posle odredjenog perioda) cak i da nema 3d displej po meni opet je dobra kupovina. E sad mane: naravno baterija (a na kojem telefonu to nije problem...) i mozda malo losije kalibrisan touchscreen (ima malu zadrsku, mozete na youtube-u naci review o tome), ali mozda su ga i namerno tako kalibrisali posto kada hocete da skrolujete niz meni nece vam se desiti da udjete u neku aplikaciju (kao npr. kod SE X10i -ko je imao ovaj telefon zna o cemu govorim) u svakom slucaju nije toliko strasno. Da li treba da spomenem da sam pustao stvari sa youtube-a na 720p direktno iz browser-a (flash 10.3 instaliran) i da pritom nista nije seckalo... :) Toliko za sada...

Da li treba da spomenem da sam pustao stvari sa youtube-a na 720p direktno iz browser-a (flash 10.3 instaliran) i da pritom nista nije seckalo... :) Toliko za sada...
Pusti 1080p, vidi hoce li to... 720p i nije neki problem ;)

(ne prozivam nista, samo sam znatizeljan, ne znam moze li da izvuce... koliko se secam, Sensation npr. ne moze, dok S II cepa bez problema)

^ kako nije problem NEKI ;D
velik je to problem :)

na galaxyS-u mi u 10.3 flashu i 480p secka...a 720p ni ne krene ;D

p.s. kupujem ,tj vec prodajem svoj fon(stavio u oglase)...prakticno, NISTA necu doplacivati :)
kakva papazjanija ;D
samo da se ne desi da moram da cekam da ga dobiju u VIP-u posto ga nisu imali ni danas (sreda) a u ponedeljak je pocela prodaja..

i ovako mi je ispit u petak, pa cu tek u petak-subotu otici (do tad cu valda i fon prodati,ako ne,od nedelje) pa javljam utiske oko kupovine...

^ kako nije problem NEKI ;D
velik je to problem :)

na galaxyS-u mi u 10.3 flashu i 480p secka...a 720p ni ne krene ;D
Pa kad imas pogresan telefon! :p

P.S. Mislio sam na to da je i 480p sasvim OK (kada radi kako treba :p), 720p je puna kapa... a 1080p, realno, je vec obicno izivljavanje :)

@ Otac, odustajes od super amoleda? :D

naravno.
sve ima svoju cenu.
nisam ja superamoledova kuchka ;D

prakticno, NISTA necu doplacivati :)
kakva papazjanija ;D

Neće te nešto ovaj SGS. :) Nećeš doplaćivati, ali ćeš se obavezati ugovorom na 24 meseca. :) Sve to ima svoje. I ovako imaš OK fon, a slobodan si kao ptica na grani da menjaš pakete i operatere kako ti volja.

Nemoj da mu kvaris idilu :d:d:d

Kakve veze ima da li ce biti vezan ugovorom ? To je problem samo ako je u pitanju mts :d :d

bio sam jos cetvrtak da kazem da hocu da uzmem ugovor kod njih, i na 24meseca da se obavezem sa LG optimus 3D-om... tada su mi rekli (pozvali su centralno skladiste u BG-u) da telefona nema NIGDE u srbiji, i da ce me nazvati kad pristignu,pa sam im zato ostavio broj telefona i ostale podatke... (kao, trebalo bi u toku sledece nedelje da stignu, pa cim stigne u NS, meni ce biti rezervisan jedan...i sa tom rezervacijom nece moci niko 3 dana da uzme taj moj telefon...

zovem ja posle 3 dana, tj danas cisto da proverim jel imaju u BG-u BILO GDE, posto idem po druga na aerodrom, i zena iz korisnickog servisa mi kaze da apsolutno ni jedna od radnji u beogradu nema telefon xD

znaci, to im je ona fora> jeftino je, al nema nigde ;D
od ponedeljka kad se pojavio, oni 3 dana nemaju nigde telefon...

Nema ga nigde. To se najlakse zakljuci na osnovu oglasa na mobilnom svetu. Cim se tamo pojavi, znaces da je stigao u zemlju;)

Ja sam bio u petak u VIP-u da ga narucim i posle provere su mi rekli da ima 15 komada na lageru i narucio sam ga...kazu da bi trebalo trebalo da stigne u utorak-sredu :)

rekli su ti da ima 15komada? hm.. meni su i u cetvrtak uzivo, i danas preko call centra rekli da apsolutno NEMA...ali i da ima,sumnjam da ce tih 15ak komada stici tebi-meni, i jos da nema 13 ljudi koji su 'teli taj telefon u srbiji pored nas dvojice ;D

mislim da ce: 1) ili necemo dobiti jos dugo ili 2) da ce podici cenu kad vide da je zainteresovanost velika....

ja vec lovu imam, i zaista mi se ne ceka vise od nedelju dana :/

Nemojte da se iznenadite ako bude preko 35 ljada u tom paketu gde je bio 28 ili 29. Lepo su ispitali trziste, sad znaju na cemu su.

Ne bi bilo cudno da dignu cenu,ali bi to bio vise nego jadan potez sa njihove strane. Ali moze im se.

pa to i ja kazem.... navukli su me na 28.000, a sad ce da mi traze 40.000

fala lepo/dovidjenja, nemam jos 120e ;D

samo sto,ne znam koliko se to vazi, ja kad sam DOBRO PROVERAVAO i pitao tu zenu za pultom, ona mi je rekla: "da, 28.000, jel to uredu?" onda kad sam ja rekao DA, slobodno me kontaktirajte, ona je odgovorila: "dajte mi vase podatke" sto znaci da je uzela moje podatke iz perioda kad je bio 28.000 i sad bi bilo glupo kad stigne da mi kazu: "znate, vise nije toliko, nego ovoliko." malo pedejski...

rekli su ti da ima 15komada? hm.. meni su i u cetvrtak uzivo, i danas preko call centra rekli da apsolutno NEMA...ali i da ima,sumnjam da ce tih 15ak komada stici tebi-meni, i jos da nema 13 ljudi koji su 'teli taj telefon u srbiji pored nas dvojice ;D

mislim da ce: 1) ili necemo dobiti jos dugo ili 2) da ce podici cenu kad vide da je zainteresovanost velika....

ja vec lovu imam, i zaista mi se ne ceka vise od nedelju dana :/

15 komada su rekli,jes da je radio neki strasno ne ljubazan decko,ali je toliko uspeo da mi kaze...kasnije sam otisao kod jednog ljubaznog i bez problema narucio i rekli su da ga ocekujem u utorak-sredu :)
ja se nadam da ce stvarno biti u utorak-sredu jer tesko da cu uspeti da cuvam pare dalje od toga xD

15 komada su rekli,jes da je radio neki strasno ne ljubazan decko,ali je toliko uspeo da mi kaze...kasnije sam otisao kod jednog ljubaznog i bez problema narucio i rekli su da ga ocekujem u utorak-sredu :)
ja se nadam da ce stvarno biti u utorak-sredu jer tesko da cu uspeti da cuvam pare dalje od toga xD

haha, meni to nije problem jer sa tih 28.000 bas ne mogu da imam neki izbor ;D
tako da cu apsolutno morati da cekam :) jedino ako ti imas vise para, e tu bih i ja poklekao...video sam juce od gremlina74 (sa foruma) galaxyS2 i bogami xD
al kazem, nemam kesa,pa...zaglavljen sam tu sam gde sam..
ja cu za svaki sluaj da screenshot-ujem i da im se zalim ako promenu cenu,jer sam ja njih kontaktirao i zeleo da predjem u njihovu mrezu dok je bio 28.000 (mada, nista to nece znaciti apsolutno, nisam lud da to ne znam,al cisto da im natrljam na nos...)

Vrh Dno