Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Promenio sam multiman verziju i sad mi nevidi sve igre sto imam na internom hardu.Kako to da resim?Igre koje su u jednom folderu vise ne vidi.Kako ide sintaksa default.ini-ja sto se tice patha igara ako su neke igre u gamez\ime igre\blesxxx\psgame

meni ne vidi one splitovane pa koristim rogero za njih

P.S
evo i Hunted: the demons forge su provalili. 3.60 CFW nije nešto preterano ni potreban izgleda.

Poslednja izmena:
Promenio sam multiman verziju i sad mi nevidi sve igre sto imam na internom hardu.Kako to da resim?Igre koje su u jednom folderu vise ne vidi.Kako ide sintaksa default.ini-ja sto se tice patha igara ako su neke igre u gamez\ime igre\blesxxx\psgame

Mislim da ih ne vidi zato sto je drugi menazder napravio folder GAMES, a igre su ti u GAMEZ, proveri.

'ajd malo da razbijem monotoniju. Jel nekom radi Killzone 2 na KMEAW-u? (ja probao i US i EU verzije, ali obavezno dobijam neki error)

ja ga baš igrao. radi samo preko internog pošto ima fajl veći od 4GB. pioneerko jesi probao select+X pokretanje? ili ako si stavljao noviji multiman treba da snimiš i novi bdemu2

http://www.megaupload.com/?d=BTS46LZG
btw ovo nije ni warez ni torrent ni piraterija tako da me slučajno niste opomenuli. da sam okačio igru za skidanje pa ajde ali ovo nije.

on emulira blu ray disk - bdemu. ali ga stalno unapređuju. btw 1.17 multiman je još bio i običan, na linku ti je 2.00.03 i razlika je neverovatna šta su sve dodali. danas sam čačkao PSX Store (demoi, patchevi, skinovi itd - sve može da se skida) a dodan je i izgled XMB-a, mada mogu da se menjaju kao i pre.

Poslednja izmena:
Jel ima neko neke makar polu informacije u vezi cfw 3.60?
Jer me dosta pocelo plasiti ovo sa pecovima i fixevima koji ce ili nece izlaziti za odredjene naslove kako bi se igralo na postojecem cfw 3.55...
Sve sto sam ja cuo je da navodno (a sve je navodno vezano za temu)je strah, koji je u licima koja verovatno imaju resenja da ga izbace za javnost...
Bolesno...toliko je internet kafea...

Ne znam zasto se opterecujes time kada sve igre koje postoje ukljucujuci i nove koje pristizu mozes igrati...

ja splitovao LA noire sa open splitom da je preko exhdd-a nasnimim na unutrašnji i odjednom mi igra zauzima 37GB a ne 23GB koliko sam skinuo. ništa nisam otpakivao pošto je skinuta verzija koja nije bila rar-ovana. šta je moglo da se desi?

Poslednja izmena:
Neverovatno šta uradiše od konzole... Ponovo radi OtherOS funkcija a i igre je sada moguće kontrolisati putem mišavije ...Definitivno isplativije nego PC.

Ali je piraterija izumrla.

Ti si stvarno legenda, definitivno si rođeni pesimista ajde nabroj bitne igre sa koje su na 3.60 firmware-u. A piraterija ne da nije umrla nego nikada nije bila više zastupljena na PS3

još da dodam da i duke fornever radi ali nova 4+GB verzija

koja nova kada je izasla samo verzija od 2.7 gb rarovana dok kada se igra raspakuje onda se dobija fajl od 4.59 gb?! ako mislis na raspakovanu igru onda ok ali pre prebacivanja igre mora da se ubaci patch od 28 mb da bi igra radila.

*** ja skidam sa zamunde a tamo ne rar-uju. video sam ovu od 2.7 na drugim sajtovima pa sam mislio da je fake kad se ova "veća" pojavila.

Koji firmware bi ste preporucili kao najaktuelniji, najkvalitetniji?

Za hack 3.55 KMEAW

Hvala. Osim 3.55 KMEAW ,sta jos je neophodnjo od softvera, ili hardvera, za pokretanje "proleterskih" verzija igara?. multiMAN ?

Zahvaljujem. Da li je bolje investirati u Interni Ili Externi hard? Ukoliko sam dobro percipirao, izvestan broj igara insistira na pokretanju sa internog diska? Posedujem PS3 60GB.

Da li je neophodno instalirati LV2? Negde sam naisao na info da vise nije potreban da bi aktuelne verzije menadzera bile operativane . Ali da li ga je neophodno instalirati, i koja je zapravo njegova funkcija?

ja sam uzeo ext hdd ali ne bih se žalio ni za interni. upravo one najjače i najveće igre moraju na interni da se nabace a takođe ostale igre uzimaju deo diska kad se kod njihovog pokretanja instalira game data. ja sam na 80GB uz 30ak "instaliranih podataka" o isto toliko igrica uspeo jedva nekako da ostavim 20+ GB slobodno za npr LA Noire. neke igre instaliraju na disk oko 2GB neke 5 nema pravila. najmanje instaliraju one najveće. najbolja varijanta je imati i razumno velik interni (250gb) i nekih 320gb na ext. to bi ti obezbedilo 40ak igrica sigurno. meni na telekomovom ruteru ne rade portovi pa ne mogu da spojim ps3 sa kompom i prebacim preko FTP-a, i onda moram open split i preko eksternog da prekopiram a multiman to spoji u celinu i igra radi.

kad instaliraš najnoviji multiman dobićeš u rar-u i BD emulator koji isto instaliraj i ne treba ti nikakav lv2. http://www.megaupload.com/?d=AQNRPFA8

Poslednja izmena:
Ako planiras da koristis eksterni hdd i u druge svrhe onda kupi njega, ako je samo za ps3 onda interni.

Zahvaljujem na ekspeditivanosti. Da li je proces hakovanja PS-a reverzibilan, tj. hocu li moci spustiti piratsku zastavu, instalirati oficijelni FW, i "pustiti" konzolu online.

Nazad
Vrh Dno