Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

PlayStation 3 system update 3.61 available now, 'phased restoration' of PSN begins today (update)

5-14-11-psn-reboot-4.jpg

Kao sto sam i rekao da ce najverovatnije uraditi update.

ofm 3.61 daje po meni josh vecu nadu za cfw 3.60...
Samo nzm shto neko ne napise (ne mislim od nas)nego od hakera "bice" ili "nece biti"
ovako nas j*** najstrasnije..

niko vas ne j...
i nemojte kukati po forumima...

ako vam se bas igraju najnovije igre, lopatu u sake pa zaradite novac i kupite original (kako je i zamisljeno).. ili iskukajte od roditelja
imate toliko igara za ps3 koje su do sada izasle, cisto sumnjam da ste sve to odigrali, nego je uvek "ono" u pitanju... ekskluziva, trend, dajte najnovije... cim vidite reklamu za nestu odmah hocete bas to!

ne mogu da verujem, ovaj forum (ustvari ova tema) se pretvorila u deciji vrtic.... strasno!

Haha, ali ceo post je stvarno za "+1" :)

ma.. mene je hacking bilo cega uvek interesovao sa tehnickog aspekta...
a igranje piratskog softwera/igara je "dar s' neba"... nije im dosta sto mogu igrati sve te igre izasle do pre par meseci, nego ce uvek kukati zasto ne mogu da igraju "BAS" te igre koje su izasle pre 5 dana..
stvarno su nezahvalni... i to me strasno nervira

magicmasteru da zahvalim za sliku tj. predlog za avatar.. stvarno je prelepa... Mozda je i uzmem za avatar :) Vidi ga samo kako je sladak, kuci-kuci-kuci..

"xWoLf"
Kako te ne mrzi ?
Nije do POZUDE za najnovijim naslovima (naravno da igramo stare prinudom ili voljom i na tome smo NEKOM svakako zahvalni)nego je do PERSPEKTIVE i buduce poente zadrzavanja konzole.Nije isto davati 50+e za igre ili ih imati "besplatno", tebi ako je to kul ti ili napusti ovu debatu ili RAZUMI (a nije tesko)nas koji zeljno iscekujemo cfw 3.60 (makar i jedini bio).

e moj fico... pa ja sam i zapoceo ovu temu, prosle godine...
kad ti nisi ni znao da postoji tzv. "hack" za ps3 :)

tako da.... znas sta ti je ciniti

Pa dobro, veci je sada problem da mi koji imamo 3.55 i zahvalni smo sto igramo prethodne naslove, i cak da kupimo original verziju odredjene igre moramo da se odreknemo "drugih" verzija koje posedujemo zbog obaveznog update-a...

*ebi ga, nemojte igrati nove igre, ili ih igrajte na PC-u (barem one koje se pojave tj. koje nisu ekskluzive)
:)

koliko sam ja shvatio PS3 only does everything, znači da nije frka ako piraterija zamre :D

pa meni konkretno služi i kao blu ray plejer :D. *** moram malko da se zezam
btw danas mi je bio heavy day, nabacio sam oko 150GB igrica na PS. ostalo mi još 88GB na 500GB drajvu tako da sam miran min. godinu dana dok ih sve ne pređem

Sad lopatu u ruke i kopaj... :)

ma ja kapiram da ce vrlo brzo cfw 3.60 ili ne pod tim nazivom (samo nesto da tera downgrade, upgrade, fix) svakako ce nesto biti u skorije vreme...
Najvishe zbog LA Noire.

za LA noire kruže neke glasine da je moguće pokrenuti ga sa eboot.bin-om od GTA Liberty City, ali ne proverene zasad. neki kažu da im radi, neki sumnjaju a dokaze niko da okači :D

Evo da vas obradujem, pojavio se fix za 3.55 L.A. Noire i neki potvrdjuju da radi. Da, da, nije prvi april. :)

Ako su uspeli da sruše PSN network (2x), zašto bi im bio problem neki fix za "nove" igre ili 3.6(1)CFW. Možda je GeoHot najbolji, ali nije jedini...

George Hotz, ce i probiti 3,60 ili ovako ili cfw-om samo je pitanje kada..

Ali on je obećao Sony-ju da će biti dobar i da više neće da hakuje ps3 :D

Ali je u isto vreme na slobodi i uvek moze da promeni indetitet i izbaci :p mig~mig

za ove klince koji su kukali za "la noire"
L A Noire EUR PS3-ABSTRAKT
ne pitajte gde naci, uglavnom dolazi za 1.01 updateom (koji je crackovan)...
i da.. radi na 3.55 hakovanim konzolama
ajd' sad tisina! :)

Potvrdjujem, a kako je ovo proradilo i za Brink, da li ovo moze da postane trajno resenje za sve buduce naslove pre novog CFW-a?

Plasim se da SAMO ukoliko firma koja pravi ili je vec napravila igru sa 3.60of, moze da izbaci UPDATE, de ima prostora da radi na cfw 3.55.Za sada samo tako...

he he pojavio se eboot fix za infamous 2 ali igra još nije :D
još piše u objašnjenju da je neko dobio igricu ranije preko nekog takmičenja, i izgleda je baš slučajno neko ko radi eboot fix-ove :D

Nazad
Vrh Dno