Šta je novo?

Battlefield 3

^^ Fora je u tome sto su PC igre piratizovane do bola. Kada vidim sta jedna PS3 izvlaci iz hardvera, nije ni cudo sto ima sve manje i manje kvalitetnih naslova na PC-u..

http://pc.ign.com/articles/117/1172554p1.html

Nema gameplay-a jos ali eto opisa kako ce to izgledati otprilike.

Pozitivne stvari:
-BF2142 sistem klasa - Assault/Medic, Support (LMG + ammo), Sniper i Engineer - Sayonara Rambo Jesus (sry perce... :p)
-Mogucnost da ranjenik odbije ozivljavanje medica ako je suvise riskantno
-Suppresive fire efekat LMG-ova

Negativne stvari:
-Prva prikazana mapa je mala i corner shooter je stila ALA COD
-Vozila se donekle POPRAVLJAJU sama od sebe :trust:
-Ako se dovoljno osteti vozilo nece doci do eksplozije odmah vec postoji sansa da posada pobegne ili da inzenjer spasi vozilo

Naravno ostaje da se vidi, verovatno ce biti i vecih mapa ali ono za vozila mi se ne dopada... Zasto bi mi pobegla posada ako sam ga zveknuo RPG-em!? Ko da blackhawk iz BC2 nije bio dovoljan...

P.S. Jucerasnji single player snimak u 1080p nekompresovan (1.1GB): http://www.gamersyde.com/leech_21382_1_en.html

Poslednja izmena:
...
-BF2142 sistem klasa - Assault/Medic, Support (LMG + ammo), Sniper i Engineer - Sayonara Rambo Jesus (sry perce... :p)
....

Hvala na komplimentu ali ja sam od svega toga najmanje Rambo. Krpljenje vashih upucanih guzica, da bi mogli dalje da glumite Rambove, je primarno :) Mogu i sa pratjkom da igram i opet tju biti efikasan :D

...
egativne stvari:
-Prva prikazana mapa je mala i corner shooter je stila ALA COD
-Vozila se donekle POPRAVLJAJU sama od sebe
-Ako se dovoljno osteti vozilo nece doci do eksplozije odmah vec postoji sansa da posada pobegne ili da inzenjer spasi vozilo

Naravno ostaje da se vidi, verovatno ce biti i vecih mapa ali ono za vozila mi se ne dopada... Zasto bi mi pobegla posada ako sam ga zveknuo RPG-em!? Ko da blackhawk iz BC2 nije bio dovoljan...
I posle ovih negativnih utisaka vi se smejete kada kazem gejplej :p
Chekamo demo i/ili vishe informacija pa tjemo videti da li su ga odradili onako momachki, strejt ili.... :)

Poslednja izmena:
Psycho, jel ima taj video na Youtube-u? Na poslu sam pa mi proxy filtrira saobraćaj ka IGN-u....

[youtube]UIpqPDHZnG4?hd=1[/youtube]

@ Ilidan Hvala, ali koliko vidim to su svi oni klipovi spojeni u jedan... Mislio sam da je okačeno nešto novo sa ovog live stream-a... :(

@ Ilidan Hvala, ali koliko vidim to su svi oni klipovi spojeni u jedan... Mislio sam da je okačeno nešto novo sa ovog live stream-a... :(

Jos nema MP videa :(

@perce
Znam brate, ti si pravi timski igrac i ja to cenim :)

ovo ce biti moja druga original igrica :)

@P$ych0
Hvala za link. Vredi svaki megabajt. :)

steta sto ide samo 100kB/s

neka kaplje :D doslo je skoro do pola :) necu sa da krecem ispocetka

ROFL :d

KQhHE.jpg

Trolovanje za oskara, nema sta.

Ali onaj lik sa ozbiljnim komentarom je pobedio. Sto kaze da bi igra bila mnogo bolja kada bi mogao da igras na strani trupa koje se non stop spawnuju :D

Nema komandanta ... ali

Postojace squad leader - sa svojim "special abilities" :)

Poslednja izmena:
Dva ex-us army PC igraca intervjuisu konzolase, pa onda oni US Army lovci na gustere koji vrebaju naivce...i dva lika iz Respawn-a igraju BF3 haha... Lik samo smara sa destrukcijom, te destrukcija ovo, te ono...

Spavanjac...i ovo je smorilo lol

Poslednja izmena:
Pa ovaj lik ni ne zna da li je bilo vazdušnih vozila na Karkandu u BF2. Sve bre same PR seronye

Bice bolesno dobra igra :D Ne sumnjam da ce biti zahtevna, po do sada vidjenim, rekao bih da ce grafika biti jedna mala revolucija.

[YOUTUBE]4aneewZqJr8[/YOUTUBE]

haha respawn entertainment, bivsi IW momci koji pikaju BC3 :)

jeste primetili BSOD ekran ?? :d

Vrh Dno