Šta je novo?

Battlefield 3

BC2...tupava igrivost? Ma daj bre, pa ti hejtues BC2 gde stignes, BF2 jeste bolji ali je i BC2 odlican, a ovo za osrednju grafiku...ma prekidam diskusiju.

Grafika nije loša, ali nije ni toliko dobra da bi trebao quad za nju. Boje su isprane, sve šljašti neprirodno, bloom izbi oči (i kad se isključi).
Igrivost možeš da diskutuješ koliko hoćeš, nemojte ovo da pretvorite u raspravu o realnosti i sl. ali koncept BF2 je takav da se dešavaju stvari kao što su 15 snajperista puca sa brda a niko ne napada M-com, tenk koji direktnim pogotkom ne ubije pešadinca, Više poena kad ubiješ nekoga nego kad odradiš objektiv, svi se spawnuju na sve, neoptimizovani serveri i rubberbanding, hitbox koji je izmešten, PB koji ubija i svaku želju za igrom jer na svakih 10 sec pravi nekakve screenove itd...

@hsv.stoned Ne znam koliko godina imaš ali tvoj fanboj komentar tipa "ako ne voli moju omiljenu pucačinu sigurno je BO fan" mi sve govori...

Poslednja izmena:
Ne brini se ti koliko ja imam godina ;)
Ja bf bc2 mp ne igram jer nemam kesa za igrice, tj imam ali cu pre da ulozim u neka kvalitetna zezanja ;)

Nisam video da si igrac tih simulacija [potpis] a obicno ta cod decurlija ulecu ovako u temu, tako da nemas sta da se ljutis i pokusavas neka forumska prozivanja koja me doticu isto koliko i strajk gladju tome, desavanja iz vb itd ;)

Ne potresam se, samo kažem da BC2 ima ozbiljne mane koje utiču na generalnu igrivost jednog FPS-a. Igram simulacije ali svakako volim da igram i igre koje su neki prelaz između arkade i simulacije (kao što je bio recimo BF2). Činjenica je da kvalitetnih igara u tom žanru trenutno nema i BC2 smatram promašajem u tom smislu... Ne kažem da je igra totalno s*anje... Nadam se da BF3 neće krenuti u tom smeru, mada kako je krenulo...

U svim sferama je krenulo lose, uzasno :)
Opste zatupljivanje. Od muzicke industrije do supa iz kesice :d

Vidis dirt3 na sta lici a penili su non-stop o fizici. Black ops predjes uz ispaljen sarzer i 7 min drzanja F tastera. Nigde ni traga simulacije, naravno nisam ja neki j..ac keve, iz specijalnih jedinica, ali pucao sam dosta, normalno u neke rektreativne svrhe a i u skopu obuke na faksu, retko ko moze da objasni kako to treba da izgleda simulacija u bilo kom zanru igrica na pc, ali dajte samo nam ne vredjajte inteligenciju ;) kad se setim igrica od pre x godina, koje su unistavale mozak i mucile te, nervirale.. ovo danas je sve instant.

Nadam se da ce ovaj battlefield 3 ostati na nivou bf bc2, kad vec bolje ne moze, mada mi sa svih ovih YT klipova napucavanje deluje jos vise arkadno..

Inace bc2 nema nikakvu specijalnu grafiku, trazi quad pre svega zbog fizike, destrukcija itd, ali sve to ima i Warhead pa leti na c2d, samo je jaka graficka potrebna. Dakle, nisu lepo optimizovali bc2.

Slažem se, osim toga i marketing radi svoje, pa recimo BF3 tema ima 23 strane ovde na Benchu, dok recimo RO2 ima svega par itd...
Prava simulacija u FPS-u nikad neće postojati prosto zbog toga što bi to ubilo svaku zabavu. Ali može biti simulacija sa određenim arkadnim elementima, kao i sprečavanje eksploita. Takođe igrače treba nagrađivati za timski rad a ne za lonewolf-ovanje.
Evo opet primer iz BC2, svi koje znam mrze Carl Gustaf noobove kao i M60 Medic-e. To se moglo rešiti recimo tako da kada hoćeš da pucaš sa antitenk oružjem moraš da odradiš deploy, tj da sačekaš 3 sec da se rasklopi cev, postavi nišan i da recimo ne možeš da pucaš iz zatvorenih prostorija (backblast) <primer>. Vrlo jednostavno ali developeri izgleda idu uz dlaku mlađoj populaciji...

Poslednja izmena:
Pa da, ali ima i drugih stvari, npr ja i nisam neki gamer itd, volim zimi da odigram neki kvalitetan fps, army ima prednost a ne neko lasersko rostiljanje sa alienima [osim serious sam ;)] ali znas kako, naletim na arma igru na YT, hocu da instaliram i onda naletim na komentar kako je optimizacija uzasna, tipa treba quad, ja imam c2d + do skoro 4870 sa 512Mb.. i onda dodje prolece i ja dignem ruke od svega osim cmr i pes-a :)

Poslednja izmena:
Sad je upravo prikazano na E3 konferenciji, kao i live igranje jedne SP mape sa tenkovima. Deluje po poprilično dobro.

I još jedna dobra vest, open beta za sve platforme najavljena u Septembru, tako da će svi imati prilike da isprobaju pre kupovine :)

Opa bako :)

Vetj vidim da tje biti besomuchnog krljanja i brutalnog filovanja rundavih ovchica :)

Gejmplej mi deluje jako slichan onom u BC2 ali vidim da je destrukcija na vishem nivou. :)

Battlefield 3 is set for release on October 25, 2012, and the open beta kicks off in September

Vest je preneta integralno sa "tačnom" godinom izlaska :D

Poslednja izmena:
jel to tenkovi imaju health regenration ? ili je samo god mode bio on ?

Bash i ja razmishljam o tome. Nije iskljucheno da ****o god mode. Zamisli blama da su ga tu talibani upucali :D

Momenat da pokupim vilicu sa poda... Znaci ona SP mapa izgleda fantasticno. Sto se grafike tice, BF3 ce biti sampion. Jeste provalili onog lika kako izlece iz pogodjenog tenka?

Mirise mi na preorder, samo da sacekam da vidim koje sve edicije nude. U UK Je physical warfare pack. Mozda izbace nesto slicno za digitalni dl :)

Multiplayer trejler je stur, gomila eksplozija, efekata, ali vidim da su maksimalno upotrebili animacije. Ma bice ovo FPS godine...

P.S. Jer to teselacija na terenu?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Bar 10 minuta MP-a ali konstantniog gejpleja. Ne ovako nakaradno namontiranih da nishta ne vidish ali dovoljno za hype :(

au!

Bogme, ova igra će po svemu sudeći da pošalje Crysis u više nego zasluženu panziju! Nemam šta da dodam više sem da izgleda zbilja impresivno u svakom pogledu! :D

Mogla je samo prezentacija da bude malo lepše skockana... previše su razvukli ovo tenkisanje, koje baš i ne izgleda naročito fensi ovako sve u God modu!

Poslednja izmena:
a secete li se vi izjave od pre par strana da nece biti masine koja ce moci da potera ovo sto smo gledali :) hajphajphajp ...ali deluje izvanredno

edit:
nasao sam sys req, doduse ostaje da se potvrdi zvanicno da li je tacno
Minimum System Requirements
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended System Requirements
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Poslednja izmena:
a sto je jos gore preko 10 min mp gejpleja :d

to ne bih ni malo zeleo da vidim..

ROFL :d

KQhHE.jpg

@nex999 LOOOLLL!!! :D

Vrh Dno