Šta je novo?

Battlefield 3

Koliko sam ja procitao na netu BF igraci su se pobunili oko tog sa preorderima i DLC-om i izgleda da od toga nece biti nista, jer je masa ljudi pocela da otkazuje preorder. Svaka cast BF zajednici koja uspe da natera jedan EA na takve poteze. :)

Bitno u ovoj situaciji je da je EA jasno stavio do znanja da neće biti sandbox modela, level editora, modova i dedicated servera - a to je za mene jedino bitno. Vanilla BF nisam igrao duže od 2-3 meseca ni kod BF1942 ni kod BF2 jer je gomila modova bila dostupna ekstremno brzo, a da ne pričam kakve su lige, world at war kampanje i slično proilazile iz tog.

Kao da ce to speciti community da pravi neke modove za igru. Sve bi da nam naplate kroz dlc. :)

Kao da ce to speciti community da pravi neke modove za igru. Sve bi da nam naplate kroz dlc. :)

Prvenstveno je to borba protiv piraterije, dedicated servere će moći držati samo ovlašćeni partneri od kojih će se moći iznajmljivati, kao što je uostalom bio slučaj sa BC2. To se pokazalo uspešnim protiv piraterije + im daje mogućnost da naknadno prodaju mape. Što se tiče preordera, svi dobijaju Back to Karkand. The Physical Warfare pack, je samo za preorder kod par retailera, i donosi tri oružja, koja neće uticati na balans, niti će moći kasnije da se dokupe, tako da nije bitno.

Kome se ne sviđa ima BF2, pa nek igra :)

Kome se ne sviđa ima BF2, pa nek igra

Da, stvarno, zasto raspravljate o igri kakva bi morala ili trebala da bude , kad izadje il igrajte il nemojte, simple as that - Sarkazam

Da, stvarno, zasto raspravljate o igri kakva bi morala ili trebala da bude , kad izadje il igrajte il nemojte, simple as that - Sarkazam

Jedno je raspravljanje o igri, a drugo je pravljenje drame zbog toga što će neko na nekom preorderu dobiti 3 unikatna oružja, nešto što ne utiče ni na koji način na samu igru :)

Stvarno bre dizete frku oko gluposti, koga briga za ta 3 oruzja pored drugih 50?
Tako je nesto bilo i za BC2 ko je preorderovao u odredjenim radnjama, dobio je po istoj ceni Limited izdanje sa par oruzja i jednim vozilom, tako nesto, ne secam se vise.

Evo o cemu se radi o tom DLC za BF3:
http://www.battlefield.com/uk/battl...mited-edition-physical-warfare-pack-available

Meni licno ovo odgovara jer cu dobiti 2 mape iz BF2 za dz. :)
Od oruzja nema nista jer game.co.uk ne salje igre za srbiju. Ionako ne volim taj tip oruzja sto nude kroz preorder.

Jedno je raspravljanje o igri, a drugo je pravljenje drame zbog toga što će neko na nekom preorderu dobiti 3 unikatna oružja :)

Ima jedna, koga su zmije jele taj se i ... Ne pravi se drama nego u sveopstoj manitosti za dlc fenomenom i " obecanjima " DICE-a da ce igra biti bez ostalih troskova ovo delovalo kao " ljigav cin " od strane EA. Cak mislim da je i sam DICE bio poprilicno nezadovoljan. Dokle ide pomama za profitom ? Igra tek treba da izadje a vec prljavstine, do Oktobra mogu svasta da naprave, ako niko ne reaguje na ovo onda oni lako mogu da pomisle da mogu jos vise da osakate naslov ? Cak da doplatis za texture ili slicno ? Razumljivo ? Zato sam protivnik " preodera " posto se jedino " damama pod crvenim svetlom " placa unapred, jedino tamo znas sta mozes da ocekujes i dobijes a ovde ne :)

Upravo je poenta u velikoj zajednici igraca koji ce svojim " novcanikom " razmisljati tj podizanjem nivoa kvaliteta samih igara.

Meni licno ovo odgovara jer cu dobiti 2 mape iz BF2 za dz.

Kakve sad 2 ? Zar nije bilo reci da ce biti 4 ?? Znaci i to su osakatili ?

Hajmo ovako - Zamislite ovo sto realno i nije nemoguce, napravi se " Avatar 2 ili 3 " film i recimo neke scene ne postoje ako nisi gledalac u Americi odnosno moras da platis vecu cenu karte za predstavu ? Da li bi to bilo OK ? Ili slicna tematika, nije poenta u pisljivih 10 eura nego u nacinima, razlozima i buducim dogadjajima.
Vec sutra mogu za zamislim Srbiju koja bi gledala samo prvih 1o minuta filma jerbo nismo u mogucnosti da platimo vise :)) Sada neverovatno ali kako svi pristajete na DLC razmisljanje i " kapitalisticku industriju " sutra vec moguce.

Iliti to bi bilo kao kad bi vam " bethesda " obecala 500 sati igranja u nekoj novoj igri i vi poverujete :))

Poslednja izmena:
Ti se ovde bunis ko da ce ovi dobiti neke nuklearke kroz preorder, pa nije ovo CoD! ;)

Pa ako moze i dalje da se uhvati za 18e..zaista ne shvatam whine.. mislim.. ako zaista nece uticati na igru - who cares.. a da je svima zinulo za pare - zinulo je. I igracima koji ne zele da kupuju igre od 30-40-50e i naravno ovima sto kroz DLC-ove opet "izbijaju pare iz dzepova".. e pa meni nece hahahaha nisam ni jedan DLC kupio a vidim da mnogi oko mene isto tako sto zbog principa sto zbog bezobrazluka nisu kupovali.. ispada DLC malte ne kao cela igra [ bfbc2, crysis2.. ok black ops i mw2 su "tu negde" ]

Kad hoces zabu da skuvas ne ubacis je odmah u kljucalu vodu nego polako dogrevas - oko ovoga se ja bunim - necu da budem zaba koju polako kuvaju :d Generalno svi su vec poceli ... pa sta ako je tako, tako svi rade i onda ... dobijemo ovo sta imamo i to ne samo u gamingu nego u celoj drzavi :)

No, posto vidim da je " lako konzumiranje " uzelo maha odustajem od dalje price cisto iz drustvenih normi, samo sam hteo kvalitetan proizvod.

Poslednja izmena:
Još jednom, svako ko preorderuje dobija ovaj dlc map pack besplatno, tako da se nikom naknadno ne izbijaju pare iz džepa. Onaj ko kupi kasnije, moraće da plati. Dok ovaj dlc sa tri oružja se neće moći posebno kupiti, već je eksluziva za odrađene reatailere. Tako da se opet ne izbijaju pare nikome.

Mislim da se na pogresnom mestu bunis, imas onaj EA forum pa ih atakuj. ;)

Niko te ne tera ni da kupis igru ni da uzimas DLC-ove posle.

Još jednom, svako ko preorderuje dobija ovaj dlc map pack besplatno, tako da se nikom naknadno ne izbijaju pare iz džepa. Onaj ko kupi kasnije, moraće da plati.

Kako se ne izbijaju? Pa izbijaju se kasnije...Zbog cega ne bi bio free dlc kasnije ? Lose je to sto ga ima u pre-orderu uopste jer da ga nema sve bi bilo kul, kasnije ga izbace free i to je to. Ovako se stvara prosto taj gorak ukus u ustima da je zelja za novcem ogromna. Zasto? Pa prosto, ovim free DLC-om oni nama cine uslugu i gruvaju marketing da bi se igra "rasprodala" pre nego sto izadje, a sa druge strane ko ne zeli [ ??????] sada da kupi - morace da plati kasnije. I ocekujem odgovor - sto nisi kupio u preorderu sto se bunis?! To nije resenje ako se ja pitam jer postoji xyz razloga zasto neko ne zeli da kupi "macku u dzaku" i ako je hype [ne]opravdan.

Ljudi koji kupuju stanove u izgradnji, dok se ne usele u to sta su kupili - veruj mi da strahuju - STA AKO...

Samo se kesh gleda, nikakve druge pasije nema.. Racunica je prosta - profit pa sve ostalo [ ne ulazim u sam kvalitet igre jer verujem da ce zaista biti super]

Poslednja izmena:
Mislim da se na pogresnom mestu bunis, imas onaj EA forum pa ih atakuj. ;)

Niko te ne tera ni da kupis igru ni da uzimas DLC-ove posle.

Znaci na IT forumu, tema BF3 nije mesto za raspravu o BF3, zanimljivo. Ti verovatno ako Drzava donese zakon o bezbednosti odes u zgradu SUP-a i tamo se raspitas oko detalja ??

Realno smaras za sve pare sa tim kukanje za BF3, ne svidja ti se kako ce izgledati igra, ok rekao si jednom,ne moras 50 puta to da ponavljas. Ispada kao da sve nas ovde pokusavas da odgovoris da uzmemo BF3.
To je igra, sa kojom ce dosta nas da ubija slobodno vreme, ne trazim RL u BF3, vec nesto drugacije od svih kodacina u zadnjjih 5,6 godina.

Mi ostali cemo da kupimo igru i da igramo 1000h,a ti igraj BF2 niko ti ne brani. Verujem da ima i dalje ljudi kojima je vrh vrhova Counter. Bile su to dobre igre, ali su smorile, znas svaki cm mape napamet, jednostavno nema smisla dalje igrati, osim ako to radite PRO i za pare.

@
Ovo vezano sa Zakon o bezbednosti, ne idem u SUP, imam par ortaka pandura, pa ako me nesto zanima pitam njih, znas ono rodbinsko-prijateljske veze i vezice. :)

Poslednja izmena:
Sad procitah pa poslednjih stranica na ovoj temi i moram da kazem da ne kontam ove hejtere ... Sto uopste citate ovu temu i jos plus i pisete u istoj?
Verovatno niste ni igrali bc2 ili jeste na nekoj masini koja je bila dobra za vas prepodobni bf2 . Pa samo balistika koju bf2 nema za razliku od bc2 je stvar zbog koje mi nepada na pamet da upalim bf2 a da ne pricam o drugim stvarima . Te price kako je bc2 za decu tolko mi kidaju zivce da moram i da se ukljucim u raspravu .
Brate Ppredrage ili predragu idi na bf2 temu pa tamo sa tim tvojim metuzalemima se ljubakaj nemoj ovde smarati ! A Dimco bate poredis armu sa bf3 pa mislim sa reci sem ROFL.

.
Brate Ppredrage ili predragu idi na bf2 temu pa tamo sa tim tvojim metuzalemima se ljubakaj nemoj ovde smarati ! A Dimco bate poredis armu sa bf3 pa mislim sa reci sem ROFL.

Evo zbog ovakve dece igre su sve gore i prostije đubre. Nick ti je u suprotnosti sa ponašanjem

Poslednja izmena:
Realno smaras za sve pare sa tim kukanje za BF3, ne svidja ti se kako ce izgledati igra, ok rekao si jednom,ne moras 50 puta to da ponavljas. Ispada kao da sve nas ovde pokusavas da odgovoris da uzmemo BF3.

Realno shvatanje i razumevanje stvari su ti slabija strana, no nekima ne vredi ni govoriti.

Verovatno niste ni igrali bc2 ili jeste na nekoj masini koja je bila dobra za vas prepodobni bf2

hahahaha Hajde leba ti ukljuci se u raspravu al samo vodi racuna da kvalitetnim doprinosom poboljsas ugodjaj

i posle se zalimo na americku mladez, pa ne treba nam nego nasa sopstvena a s obzirom da " ko sa decom leze upisan se budi " ne vredi dalje ni polemisati.

Poslednja izmena:
Sad procitah pa poslednjih stranica na ovoj temi i moram da kazem da ne kontam ove hejtere ... Sto uopste citate ovu temu i jos plus i pisete u istoj?
Verovatno niste ni igrali bc2 ili jeste na nekoj masini koja je bila dobra za vas prepodobni bf2

Realno njegovo pisanje po forumu se ne razlikuje od tvojeg od kada si njegov član, i ti voliš da vređaš, tj. peckaš ljude po prilično. Ko babe na tarabi ste :)

Poslednja izmena:
Realno njegovo pisanje po forumu se ne razlikuje od tvojeg od kada si njegov član, i ti voliš da vređaš, tj. peckaš ljude po prilično. Ko babe na tarabi ste :)

Dzaba se ti pedja trudis, ne vredi ovima objasnjavati " sta rade policajci ". Dodju ovi odusevljeni SP-om, dodju ovi za grafiku a ovi za " multigameplay " i " teamplay " budu hejteri i metuzalemi ... hahaahahah A onda ovi " mod wannabe " jos zacine na kraju ... a kroz postove im se uvek provlaci malicioznost.

Kako se ne izbijaju? Pa izbijaju se kasnije...Zbog cega ne bi bio free dlc kasnije ? Lose je to sto ga ima u pre-orderu uopste jer da ga nema sve bi bilo kul, kasnije ga izbace free i to je to. Ovako se stvara prosto taj gorak ukus u ustima da je zelja za novcem ogromna. Zasto? Pa prosto, ovim free DLC-om oni nama cine uslugu i gruvaju marketing da bi se igra "rasprodala" pre nego sto izadje, a sa druge strane ko ne zeli [ ??????] sada da kupi - morace da plati kasnije. I ocekujem odgovor - sto nisi kupio u preorderu sto se bunis?! To nije resenje ako se ja pitam jer postoji xyz razloga zasto neko ne zeli da kupi "macku u dzaku" i ako je hype [ne]opravdan.

Biće open beta, dovoljno da čovek presudi da li je vredno preordera, ili nije :)

Dzaba se ti pedja trudis, ne vredi ovima objasnjavati " sta rade policajci ". Dodju ovi odusevljeni SP-om, dodju ovi za grafiku a ovi za " multigameplay " i " teamplay " budu hejteri i metuzalemi ... hahaahahah A onda ovi " mod wannabe " jos zacine na kraju ... a kroz postove im se uvek provlaci malicioznost.

Znaš kako, ja lično mnoge stvari u BF2 nisam voleo, pa nikada nisam plakao u toj temi oko očajne balistiku, nedostatka pravog recoila i zaskakanja u prone, što igru nisam ni mogao ni igrati u prvih 6 meseci od izlaska, jer je bagovala sa mojom creative audigiy karticom (iskakala na dekstop) iako je to bila flagship igra za Creative-ov EAX, što je mnogo važnije nego li dlc-a od tri oružja, u nedostatku neki pravih razloga za plakanjem :)

Poslednja izmena:
Biće open beta, dovoljno da čovek presudi da li je vredno preordera, ili nije

Ako pogledas u temi o BC2, zbog open bete ili demoa smo je 90 % nas i preorderovali, ALI nije problem u samoj igri koliko u podrsci i problemima vezanima za LAG i HIT REG, igru su popravili tek posle 6 meseci ( DICE i EA ) i tek tada je bila igriva i to na mesec dana, opet je prate isti problemi. Zato open beta ili demo NECE pokazati da li je igra vredna preordera. O tim i nekim drugim stvarima mi pokusavamo da skrenemo paznju. Ako vec hoces ( ne ti licno ) nego bilo ko da raspravlja onda je minimalno potrebno da si igrao bar 1942, ili bf2 ili bf2142 da bi valjano rasrpavljao o " Multi " segmentu igre. Ako niste primetili NAS SP NE ZANIMA kao ni " destruction hype "

Takodje 3 Jaka klana sa ovih prostora ( sjc, em i ex3d ) su dobro zagrizli u pocetku kada je BC2 izasao ali pogledaj sada, malo ko od njih sada igra a ne mozes reci da ne znaju ili slicno. Momci igraju svetski a kada im pomenes bc2 svi samo urade " hrk i pljuc " ;)
Dosta njih ovde pokusava da vam ukaze i objasni ali vi to shvatate kao " kukanje i sl ". Stvarno treba da naucite da postujete tudje znanje, bez obzira na oblast.

btw to me podseca na one komentare o izboru kosarkasa za reprezentaciju kada svi pametuju " Dudinom " izboru a niko lopte nije u ruke uhvatio niti zna sta je potrebno da se osvoji evropsko ili svetsko.

Poslednja izmena:

"Realno", ti ovde dođeš kao "međutim". "Realno" prestani da me uhodiš po forumu i da se raspravljaš, jer ću "realno" da pomislim da si :D

Ni trunke sumnje nisam imao :d

"Realno", ti ovde dođeš kao "međutim". "Realno" prestani da me uhodiš po forumu i da se raspravljaš, jer ću "realno" da pomislim da si :D

Ja se ne sećam druže kad sam ti se prehodni put obratio, sem još jednom na ovoj temi, verovatno zato što nam se samo ovdep reklapaju interesovanja :)

Poslednja izmena:
Preedragu ti si toliki balvan da sa tobom u ovoj recenici zavrsavam svaku komunikaciju .
Karma tebe niko nije spomenuo ali ti si se sam nasao kao hejter . Inace sa tvojim postovima se donekle i slazem ali ti izgleda obozavas da se svadjas po forumima i in game chatu takodje tako da ne vredi uopste ulaziti u neku ozbiljniju raspravu sa tobom.
Rama kako mislis da je predragu moj clan ne kontam?

Vrh Dno