- Učlanjen(a)
- 15.02.2008
- Poena
- 439
Haha...kupis uredjaj, das oko 5 glavica za njega i jos da gutas knedle...ne ide nikako...Ja se mucio, gutao knedle, pokusavao da se dovijam, trpeo itunes i uzasno reseno baratanje sa fajlovima, i vec neko vreme ne mogu vise. Sad se jedino dvoumim da li da predjem na galaxy 10.1 ili transformers.
.
Generalno i ovo sto si ti rekao jeste to za sta bi meni ipad sluzio. Sufr, knjige i gledanje filmova. A opet s druge strane das kintu i onda te neko ogranicava..ne znam nisam pametan.CAesare, zapitaj se zašta ti treba tablet... JA sam ipad2 uzeo zbog extra baterije, extra ekrana, i extra procesora. Moje korišćenje tableta se svodi na beskrajno krstarenje web-om, i pomalo mail, kalendar i pdf...Za to je ipad keva...
ZA koji dan uzimam i SGS2 koji će mi pre svega biti poslovna spravica, dakle mnogo manje web-a, ali mnogo više maila, kalendara, i razno raznih "snađi se" situacija...i onda sam zaokružen...
Ali, to ne mora da znači da je ipad2 bolji od taba...to još, za ovo kratko vreme korIšćenja ipada , ne znam...
Takodje, samo "look" honeycomba mi je daleko, ali daleko bolji i "gotivniji" od iOS-a...i opet za to sto bi meni sluzio tab (Sufr, knjige i gledanje filmova) jako je dobro odradjeno i na njemu. Nemam problem sa prenosom fajlova bilo kog tipa...
Nista, sacekacu jos malo, necu da zurim, svaki dan citam sve vise i vise
Poslednja izmena: