Šta je novo?

Colin McRae: DiRT 3

@perce

ne vozim na volan non-sim igre, ovo je na joypad..

bas sam snimao za Ivana (ThePocetnika) jedan video, posto kaže kako je polomio fizicki nekoliko padova - jer ih "siluje"

...

Ja se ne mogu naviknuti na pad nikako. Uzeo ga kada je izashao GT Legends jer nisam imao za volan ali od rada stoji gore u kutiji sa krshvareom :S

Ajde da i ja napisem koju rec!Bas me interesuje na kojoj tezini igrate!Prvo sam pomislio da je igra puna bagova pa da i nije bitno na koju se tezinu stavi i da igra prpoznaje samo jednu postavku!Kada sam pocinjao, ukljucio sam sve pomoci i igrao na tezini 3,uvek sam bio izmedju 4-7 mesta i pomislio sam da je ovo bas teska igra za razliku od prethodnika!Neko je ovde spomenuo da je bolje igrati bez ikakve pomoci,sto i meni nije bilo bas logicno,ako sam izletao sa staze sa ukljucenim pomocima sta ce tek biti ako ih iskljucim!Nisam verovao kako bolje igram bez pomoci,cak sam podigao i nivo tezine na 4!Sad mi je i ovo postalo lako posto sam uvek prvi!Opet sam podigao tezinu na 5 i ovo je malo izazovnije!Pa se pitam ili sam ja toliko dobar ili je ova igra tako retardirana da sve treba postaviti tako sto se kosi sa nekom zdravom logikom?

Mogu samo da kazem da sa ukljuchenim pomagalima, moj klinac od pet godina razbija drugi nivo tezine :d Nikada ga nisam video tako srecnog posle igranja neke trkachke "simulacije" ;)

Sasvim je korektna voznja bez pomagala, igram na 4-om nivou tezine poshto me mrzi da igram neke eventove po nekoliko puta (osim Gymkhane gde se smaram da dobijem svuda platinum status).

Smeshno, ovo se nije pomerilo 5 godina, a hardver se promenio 5x :)

Koji hardver se promenio 5x ?

Nasao konzolas da prica o hardveru, idi popravljaj konzole bolje :D

Covek prica realno, igra izgleda losije od dirt1 a po fizici je nfs underground :d Sa 150 km/h bez kocenja u krivinu.

koliko puta treba da vam napisem na 2 foruma da SVAKU voznju zapocnem tako sto poiskljucujem sve pomoci i stavim na najvecu tezinu ili korak ispod ako je ai pretezak ? :)

dirt3 na advanced bez pomoci, BMW Z4 ide kao po sinama u Keniji, leopard rock stejdz, tj kao da lebdi iznad sina :d

batalite me svake ostale polemike i uzivajte u voznji u kojoj ne trebaju skilovi i koriscenje mozga.

koliko puta treba da vam napisem na 2 foruma da SVAKU voznju zapocnem tako sto poiskljucujem sve pomoci i stavim na najvecu tezinu ili korak ispod ako je ai pretezak ? :)

dirt3 na advanced bez pomoci, BMW Z4 ide kao po sinama u Keniji, leopard rock stejdz, tj kao da lebdi iznad sina :d

batalite me svake ostale polemike i uzivajte u voznji u kojoj ne trebaju skilovi i koriscenje mozga.

mojne se ljutis stavio sam smajlija na kraju prethodnog posta evo opet:) ok jeste lako ali nema trenutno nista novo od voznji na pc-ju a da je koliko toliko u rally fazonu, zabavimo se dok ne izadje nesto sto je vise simulacija, eto to htedoh reci, nema potrebe za tolikim pljuvanjem po igri.

Covek prica realno, igra izgleda losije od dirt1 a po fizici je nfs underground :d Sa 150 km/h bez kocenja u krivinu.

Again... :) Mojne se ljutis ali malo lupas. Igra izgleda dosta bolje nego dirt 1, a upravljivost je tu negde. Nesto je osakaceno u ovom delu da se na nekim stazama ne primeti razlika voznje po kisi, snegu i asfaltu, dok je fizika bagija i pickup truckova gotovo prekopirana iz prvog dela. Zavisi i od klase automobila koju vozis da li ces brzo da izletis sa staze ili ces da udjes "šinski", naravno ona hill climb klasa ima sasvim drugacije performanse i sa njima je i za ocekivati da se pri vecim brzinama ulazi u krivine. Naravno sve je ovo "arkadno", niko i nije ocekivao neku simulaciju, ali daleko je od loseg, pa cak i uporedjivanje sa onim bangavim WRC-om i njegovim veoma cudnim ponasanjem vozila gde ni posteni drift u krivini je gotovo nemoguc zbog cudne fizike, nema smisla jer je igra veoma zabavna i jedino je nesto sto trenutno izlazi od igara gde se moze voziti neki "normalan" offroad. Trenutno vozim poslednje trke iz superstar sezone i mogu reci da je igra veoma dobra zabava i definitivno cu jos koji put da je igram. Kad bih davao neku ocenu verovatno bi bila neka 8-ica, da se nano malo smori zbog brojcanog ocenjivanja. :D

@Gdin_M
+1

Nista, kad skupish vremena, da odigramo koju trku WV LUPO, na recimo A1, norrisring-u, ili Nurburgringu?
(rFactor)

Tamo mozda ima malo skill-a i, koriscenja mozga? :)

Nemoj ici u krajnost, ja rFactor nikada nisam igrao [a vec sam ti napisao na sk da me pretezno u zivotu interesuje off road], nfs arkadne zezalice ne racunam, most wanted itd. Grid i Shift su prve arkadne simulacije koje sam igrao a da nisu u off road fazonu.

za rFacor sam cuo ali nista ne znam o toj igri, igrao sam mozda neke slicne na konzolama pre hrista i bude.

Dakle, ne vodi temu u off, meni se uopste ne svidja ovo odsustvo arkadne realnosti u dirt3, dakle igrajte i ''uzivajte'' :d

Nemoj ici u krajnost, ja rFactor nikada nisam igrao [a vec sam ti napisao na sk da me pretezno u zivotu interesuje off road], nfs arkadne zezalice ne racunam, most wanted itd. Grid i Shift su prve arkadne simulacije koje sam igrao a da nisu u off road fazonu.

za rFacor sam cuo ali nista ne znam o toj igri, igrao sam mozda neke slicne na konzolama pre hrista i bude.

Dakle, ne vodi temu u off, meni se uopste ne svidja ovo odsustvo arkadne realnosti u dirt3, dakle igrajte i ''uzivajte'' :d

fair enough.

Inace, obozavam pravu simulaciju, volim RBR...
To ce pjana doktror da nam objasni kako se voze svetski rekordi u RBR na tastaturu..... ... ... ... ... ...

Takodje sam fan offroada, i ovako ga upraznjavam : http://img42.imageshack.us/img42/7756/img1489resizey.jpg

^ Poslao sam ti zahtev za prijatelja. Ja na toj stazi imam sekundu sporije vreme od tebe, ali do sada sam vozio svega 3-4 kruga.
Ali mislim da je onaj prvi cheater, posto mi se po ghost car-u cini da ide nenormalno brzo na pocetku kruga.

Jel ima raspolozenih za igranje preko Hamacija. Igrao sam sa drugom sinoc, ima zilion opcija. Najjaca je da igra baca random reli staze, i onda se na kraju sabiraju vremena.

Moze narodni mp ? :)
E pa to i moze da bude neko zezanje, samo ne znam koliko hamachi ''soba'' moze da istolerise igraca i koja je konekcija potrebna ?

Pojavio se i prvi patch:

Changelog

•Time of day and weather options are now correctly saved within Jam Session save/restore slots.
• Fixed an occasional loading screen hang which could leave the player with a black screen.
• Fixed a soft lock when removing the Ethernet cable on some screens during a LAN session.
• Battersea Compound – Parking Lot environment updated to ensure that smash blocks are always present.
• Resolved specific instances of the player being able to drive into areas of crowd.
• Corrected a rare issue with online staggered start team events which could lead to incorrect team scoring.
• Fixed a very rare physics issue which could lead to the player’s vehicle falling through the world.
• Fixed two graphics issues which could lead to a crash when changing resolution or resizing the windowed game to a height of 0 pixels.
• Resolved an issue preventing Player 2 from re-binding their controls if using a keyboard within a split-screen event.
• Fixed an issue which, in specific circumstances, could lead to a spectator seeing incorrect progress during a multiplayer Transporter event.
• Minor corrections to track boundary and reset lines.
• Fixed an issue which will occasionally cause the green ‘infected’ effect to be applied to the player’s car during loading between Outbreak events.
• ‘World Record’ and ‘Personal Best’ symbols now correctly appear within all circuit-based time trial events.
• Correction to particle behaviour during high speed collisions, avoiding any instances of them spawning in the wrong direction.
• Minor finish line adjustments to avoid the possibility of bypassing them in some routes.
• Fixed an issue which lead to the driver’s hands clipping when in the interior camera ‘brace’ position.
• Resolved an issue which would occasionally prevent the ‘World Tour’ tetras from spinning within the front end.
• Resolved an issue which could lead to some vehicle cards flickering within the front end vehicle select screens.
• Adjusted a small number of text references and menu options for the ‘VIP Pack’, which should be referred to as the ‘Free Car Pack’ for PC.
• Various stability fixes.

ima i narodnjak od metalca... :D

Igra je realno pravo uzivanje u poredjenju sa mucenjima na NFSovima :D Samo da pitam ako neko zna napamet,gde se gase one linije sto pokazuju "idealan" put? Igram na srednjoj tezini btw ako to nesto znaci.

Poslednja izmena:
Igra je realno pravo uzivanje u poredjenju sa mucenjima na NFSovima :D Samo da pitam ako neko zna napamet,gde se gase one linije sto pokazuju "idealan" put? Igram na srednjoj tezini btw ako to nesto znaci.

Odes u "Difficulty and Assist", i za opciju "Dynamic Racing Line" postavis da stoji Off. ;)

Kako da podesim da mi se ne spustaju brzine na dole kad dodjem do neke krivine? Ovako je glupo da se igra,ne pustam gas celu trku,nisam dugo igrao neki reli ali na Colinu je to bilo dosta bolje odradjeno,znaci necu da namestim da manuelno menjam brzine nego da mi jednostavno sam ne obara brzinu na dole kad sam pod punim gasom. Jel to moze nekako?

Kako da podesim da mi se ne spustaju brzine na dole kad dodjem do neke krivine? Ovako je glupo da se igra,ne pustam gas celu trku,nisam dugo igrao neki reli ali na Colinu je to bilo dosta bolje odradjeno,znaci necu da namestim da manuelno menjam brzine nego da mi jednostavno sam ne obara brzinu na dole kad sam pod punim gasom. Jel to moze nekako?

Pogasi one pomoci

@HSV i svi ostali narodnjaci :d
Moze i preko tunnglea, tamo vec ima dosta igraca pa mozemo da se malo zaebavamo :D

Nazad
Vrh Dno