Šta je novo?

Colin McRae: DiRT 3

Malocas odvozao time trial-e po Finskoj i USA, meni je ovo bas lepo leglo. Grafika je odlicna. Sve je kako treba, nema preteranog bluma niti piss-a, najzad ne moram da jurim graficke modove.
A i najzad su resili GPU usage, pa igra radi fenomenalno, 97+ % GPU, FPS stalno iznad 70. Ne znam na sta koristi teselaciju, ali nema veze.

Kopka me, sta je ovde ustvari osetljivost volana...Ovaj G25 je previse osetljiv za moj ukus i nikako da ubodem sta je od ovih ponudjenih opcija u igri osetljivost (u winu mi je volan podesen na 360 stepeni). A i igra nikako da zapamti podesavanja za volan.

Ovako momci i devojke, za sve one koji nisu mogli da pokrenu igru, evo resenja: instalirati prvo zadnji games for win live, medjutim kad se pokrene gfwl trazi instalaciju live id assistanta, skinite njega zatim ga instalirajte, zatim pazljivo procitajte da li se uspesno instalirao pre nego stisnete finish.. puno ljudi ovde pogresi.. cesto assistant nece da se instalira lepo, a da bi instalacija prosla potrebno je da windows update servis bude eneble-ovan u services.msc... Nadam se da sam nekom pomogao..
Pozdrav

Imam original Dirt 3 i ja imam problem sa čuvanjem postavki za kontrole, svaki put kada pokrenem igricu kontrole moram ponovo da nameštam :(

Mislim da patch 1.1 to donekle resava. A koji kontroler je u pitanju?

Mislim da patch 1.1 to donekle resava. A koji kontroler je u pitanju?

Nisam igrao par dana pa mi je sinoc Live skidao neki update predpostavljam da je to to, ali nažalost problem je ostao isti.

Kontroler je Trust Joypad Predator slika:

41Tuvfk9-3L.jpg

Vrste originala:

1. Kupljen CD key

Heloo
Meni isto j.. sa volanom logitech momo, svaki put moram da nastavim kontrole i imam pach gore hm

Dva DLC-a izasla (shift 2, dirt 3), a mi i dalje cekamo...

Imam original Dirt 3 i ja imam problem sa čuvanjem postavki za kontrole, svaki put kada pokrenem igricu kontrole moram ponovo da nameštam :(

Ako ti DiRT3 prepoznaje kontroler onda gledaj da pokreneš igru preko kontrolera/volana za START GAME (prvi ekran) u suprotnom ako Enter-om preko tastature startuješ on učitava keyboard podešavanja.
Ako ti ne prepoznaje kontroler/volan ima jedan prost registry hack.

Dva DLC-a izasla (shift 2, dirt 3), a mi i dalje cekamo...

Prvi put u životu kupim originalnu igru (DiRT3) i oni ukake stvar sa DLC-ima. Umesto da daju sve uz igru rešili su da ipak uzmu malo $ više. Sad vatam zazubice za ovaj Monte Carlo DLC, a stipse od komjuniti menadžera na zvaničnom forumu Kodmastersa ne mogu da se sete da daju neki besplatan kod (free code giveaway). Mamicu im imperijalističku ...:alo::smack:
:D

Poslednja izmena od urednika:
evo odigrah i kontrole me *****avaju samo tako.nego ipak mi se cini da cu ostati na grid-u,igram ga vec duze vreme,pa kome treba dirt 3 code(original) nek javne.

nishta bolje od dvojke, opet meh igra

Probao ( sve ass na off ), jezivo, mrak, kraj, nfs underground mi je realniji od ovoga. :zgran: Kocenje je ubitacno, za takvo zaustavljanje pucaju unutrasnji organi od g sila. Zasto ovo rade, zasto ne naprave opciju da se pored ovog popularnog moze odabrati i normalniji model voznje pa da se jos neko sem glupavih fakin shit o jea osm dud lamda/teta americkih klinaca zabavi? Ovo vodi u idiocracy sumanutom brzinom, ne mogu da docekam da vidim kakav ce biti ken awesome dude block : dirt 7.

Poslednja izmena:
Svaka cast za post :)
Dirt1 je i licio na nesto a ovo je strasno. Mada je fizika za malo bolja od dirt2, od tog djubreta gore ne moze :d

Ovako momci i devojke, za sve one koji nisu mogli da pokrenu igru, evo resenja: instalirati prvo zadnji games for win live, medjutim kad se pokrene gfwl trazi instalaciju live id assistanta, skinite njega zatim ga instalirajte, zatim pazljivo procitajte da li se uspesno instalirao pre nego stisnete finish.. puno ljudi ovde pogresi.. cesto assistant nece da se instalira lepo, a da bi instalacija prosla potrebno je da windows update servis bude eneble-ovan u services.msc... Nadam se da sam nekom pomogao..
Pozdrav

Hvala ti ko bratu!!! A sekund pre tvoje poruke sam posle tri dana gnjavaže hteo da je deinstaliram. Radi ko SWATCH! Kad se vidimo imaš pivo od mene!

Da li je jedino rjesenje kupovine igre.. uzeti originalno pakovcanje igre, DVD+kljuc ? Kupovina samog klkuca nije skupa, to sam kontao ali kako da ga aktiviram.. odnosno, kakao da mi sve bude ok.. ? Da li ima mjesto gde se moze kupiti key + download igre. Steam nema dirt 3 na listi. Samo dvojka i kec.

Poslednja izmena:
na kojoj tezini igrate 1-6?
ja sam iskljucio sve pomoci i stavio na 4 i boga mi stizem 4-5 ali dok se naviknem na igru kapiram da cu pobedjivati.

I ja sam poceo da igram, definitivno ok igra ako se posmatra kao dirt ili nesto kao Nail'd i Pure, nikako kao cmr/wrc/rally sa teznjom ka arkadnoj simulaciji.
Ovaj Dirt je bolji od dvojke, mnogo bolji, i gameplay a i ponasanje automobila, iako je sve previse arkadno.
Igra je laka, sa abs-om i svim pomocima na off se u principu savrseno ulazi i izlazi iz krivina.

Ali moj savet je da igrate sa svim asistencijama na off i 4 ili 5 tezini, cisto da se igrate sa rucnom :p
Na 6 tezini je ai agresivan i ne zavisi mnogo toga od vas.. savrseno odvozate, mala greska i ode prvo mesto a ova igra nije vredna mnogo restarta.

Inace ima mnogo fb-ova sto je sissy opcija koju naravno ne koristim jer je igra prelaka.

Samo su mogli vise stejdzeva da zbudze, na 50% sam i sve se ponavlja, smara.. Gymkhana je tezak usa skate redneck sh*t. To prelazim na 3 tezini samo da predjem i dobijem bodove za otkljucavanje ostalih stejdzeva itd.

A inace igram na 4 ili 5 tezini, sve pomoci off, malo sam budzio steering deadzone i slicna podesavanja, prilagodio sam mom nacinu voznje preko tastature.
I uglavnom sam prvi. A 98% podium finish :D

Poslednja izmena:
Mozes i da probas ovaj mod i malo "opustis" zalepljenost guma za podlogu...

Prilozi

• DiRT3_TGA.zip
    596.7 KB · Pregleda: 40
Aj pojasni malo, sta je ovo ? :p
Ako si mislio da otezam sebi posao ond ok, a ako si mislio da automobil dodatno lebdi i da izgubim i ovaj promil osecaja rally voznje onda zahebi :d

odvozao sam jos par trka i postajem sve brzi u krivinama tako da ocekujem da cu uskoro pobedjivati na 4. tezini koja i nije bas toliko laka. ne verujem da cu ici na 5 ili 6 ali cu definitivno probati. igra je solidna, kada se covek navikne na njenu fiziku moze lepo da se igra, isto kao sto je i D2 bio shit ljudima koji su probali i deinstalirali. ko je dao sansu igri i navikao se na fiziku mogao je lepo da se zabavi. od arkade covek i ne treba da ocekuje vise.

Ma videces, ako iole imas skillova poceces da ih deres na 4 tezini. Ja sam u pocetku 4 a sada 5 uglavnom, ali ai nije ujednacen, bar ja imam takav utisak, savrseno odvozam skoro svaki trailblazer, isto takmicenje, prvi stejdz budem 2., odere me neko a posle toga sam prvi sa ubedljivom razlikom. Cudno.

Ma kakav dirt2, ja sam to djubre presao, igrao kad stignem, ajde sto je najgora arkada nego je i gameplay dosadan i tupav sa ''dude, you're super cool awesome'' glupostima. I por.....ke koje te kao prozivaju i mtv crnci. Uzas najgori !
Ima i ovde tih awesome super cool gluposti ali je igra mnogo ozbiljnija.

meni je i D2 bio ok za laganu zabavu.

Aj pojasni malo, sta je ovo ? :p
Ako si mislio da otezam sebi posao ond ok, a ako si mislio da automobil dodatno lebdi i da izgubim i ovaj promil osecaja rally voznje onda zahebi :d

Pa grip adjuster, sa njim mozes da smanjis "zalepljenost" auta za podlogu (ne lebdenje :D), tj. vise ces da proklizavas, sto opet relativno daje neku realisticnost. Probaj smanji vrednosti na 80 i uporedi voznju, videces da je npr. po kisi sasvim druga prica.

Hoces da kazes da je preporuceno da se sve smanji na 80% ?
Mrzi me da se cimam, izadjem iz igre, smanjim pa uporedjujem. Ako je 80% najbolja varijanta onda ok.

To mu dodje ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=jw91qqemiG8

Brate hvala za ovo :smoke:
na 80% i nisam primetio neku razliku, mislim sve da je placebo, cak sam i 1 wr moj oborio u Finskoj :d

A onda sam smanjio na 1% :d :d :d
Sa 4wd sam losiji od sopstvenih rekorda za od 2-5 sekundi a sa rwd.. recimo da sam u pocetku jedva sastavio par krivina :d izlupao sam se ko kanta.

Onda sam se navikao ali naravno nista od stizanja rekorda, mnogo je teze, potrebne su korekcije sa volanom, opreznost sa gasom kao i cupanje sa istim.. e ovo je rally.

Zanimljivo je to sto mi ponasanje automobila u nekim trenutcima lici na wrc 2010. Na 30% kad bih postavio mislim da bi bilo idealno, u svakom slucaju karijeru nastavljam sa ovim tripom.

Ma gde da poredis sa oni vrljavim WRC-om. :D Sto je najjace blokada tockova u krivini mi cak deluje interesantnije nego u shiftu 2 gde gotovo ne moze da se skroz iskljuci. Da se neko jos malo zeza sa fizickim engine-om ovde ja mislim da bi mogla komotno i simulacija da se napravi. Inace nisam ja kacio onaj klip sa Lancijom ali you get the picture koliko igra deluje realnije...

A jesi probao na 1% ? :-devil-:
Na 80% i nisam primetio razliku ali na 1%.. ako i dalje budem prvi bez asistencija sa ovim procentom grip-a na tezini 4 ili 5.. onda sam zreo da ponovo upalim rbr i igram preko tastature :D

Vrh Dno