^uf to je extra.. cim se pojavi na Kiesu kod mene ide update
BTW. Kad bi to trebalo da bude? Ja sam fon uzeo preko Telenora.. da li to uospte ima nesto veze?
Ljudi pomagajte, umro mi fon. Jutros oko pet me probudio iz sna neka melodija iz fona. Uzeo sam telefon, pogledao ga, svetlela su menu i back key. Pritisno sam on button i sacekao malo i onda sam hteo da ga upalim kad ono, nista. Ne daje vise nikakve znake. Juce sam napunio bateriju na 100 posto, ne verujem da se tako brzo istrosila. Nije mi pri sebi punjac ni USB kabl. Kakve su sanse da rikne tek tako iz cista mira?
Ima li šanse srpski swype sa JVH prebaciti na JVO?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Čitao sam baš to na XDA i kažu da nema problema, ako je i jedno i drugo evropska verzija, ali da bi bio problem da se mixuje evropski PDA i CSC za Aziju recimo. PHONE je svakako isti tj. JVO u oba.
Već bih probao, ali praznim bateriju do kraja, testiram da vidim da li će se javiti battery drain. Za sada baterija na 58%, posle 19h 35m 31s. Tako da bi fon ovako mogao da izgura 2 dana neke osrednje upotrebe, što meni veoma znači.![]()
Sta ce ti Kies da bi update na GB![]()
JVO is compiled/created from different branch of code erlier release, so some of JVH issues can be fixed or not existing. Probably this branch was more stable.
Root Methods for JVO: SuperOneClick / CF-Root Kernel (for JVO) / Gingerbreak
all of the above are tested on this release and are working, so, get on it![]()
Šta znači to da nije awake kad je displej isključen? Da se displej isključi i telefon sam lockuje šta mu onda troši bateriju osim Cell standby i samog Android OS?fon skoro nikada nije awake kada je display isključen
Otvori dialer i kucaj *#272*IMEI# Naravno, IMEI zameniš IMEI brojem tvog fona. Na vrhu ekrana će ispisati product code, pa onda samo klikni na Cancel da zatvoriš.
Gdje mogu da vidim taj IMEI broj?
Settings -> About Phone -> Status, pa tu imaš IMEI broj
Telefon kada je lockovan, spusti clock procesora i kulira, eventualno ako primi android intent, sms, poziv, pusti notifikaciju i/ili uradi nešto sitno... ali dešava se da neki proces stalno nešto radi i angažuje CPU, a tada se baterija potroši mnogo brže bez obzira što je fon idle. Navodno su problematične aplikacije Maps, Galerija, SW Update, ... I da ne dužim više, ima Cezar da nas bije.![]()
Hvala. Meni stoji Sales code: ATO. To je valjda taj product code. Znači li to šta naročito?Settings -> About Phone -> Status, pa tu imaš IMEI broj
Hvala. Meni stoji Sales code: ATO. To je valjda taj product code. Znači li to šta naročito?
U Kies mi piše "This is the latest firmware" a ako se ne varam nakon Androida 2.2 ima i 2.2.1 za koji sam čuo da je brži i bolji. Zašto bar njega nemam u Kies, ako već još nema 2.3?
... I da ne dužim više, ima Cezar da nas bije.![]()
Ih da smo cekali zamzung, mi ni Froyo ne bi imali josNe dobija svi sve verzije, ali pre ili kasnije bi trebalo da izbace neki update. Skandinavci su dobili već 2-3 verzije Gingera, a mi sa TOP nismo nijednu, možda ćemo dobiti JVO, a možda kasnije za mesec dana neku noviju verziju od JVO. To jedino Samsung zna.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari