The Verdict: Experts rate this product 72/100 and users 86/100. Comparing these reviews to 160627 other Monitors reviews gives this product an overall alaScore 97/100 = Excellent.
Ja sam pre mesec dana kupio Dell U2311H 23" za 210e. Vrlo sam zadovoljan monitorom, on je eIPS, ne TN, jako robustan, tilt, swivel, pivot. Sve to ovaj LG 27" nema (ok, ima tilt). Džabaka je, sasvim slučajno sam ga juče otkrio.jakoo primamljivo..steta sto sam se ja zaleteo pa uzeo ovaj lg 24` za 200 e...da sam malo sacekao![]()
I mene ste bacili u razmisljanje... zadovoljan sam sa 2420 HDB, ali ipak 27" za ove pare... da li bi se isplatilo preci sa 24" na 27"?
Ja sam pre mesec dana kupio Dell U2311H 23" za 210e. Vrlo sam zadovoljan monitorom, on je eIPS, ne TN, jako robustan, tilt, swivel, pivot. Sve to ovaj LG 27" nema (ok, ima tilt). Džabaka je, sasvim slučajno sam ga juče otkrio.
Da li vredi preći sa 24 na 27"? Dobiješ 26% veću površinu. Evo kako to izgleda.
Mislim da je 27 inca preterano za monitor, jer ces biti prinudjen da pomeras glavu levo desno, sto dovodi do zamaranja i bolova u vratnim misicima.
Zaista zavisi šta radiš i koliko si udaljen od monitora. Recimo, ja volim da budem udaljen. Već su me zezali jer sam na 70-80 a i više cm od 23" pa se žalim da ništa ne vidim i kako bi trebalo da budem na 50cm. 27" je superiška da se fiksiraš na oko 1m, tako da nema potrebe da se pomera glava. Lično bi mi to više odgovaralo + bežična tastatura i miš i radim na 1,5m.Mislim da je 27 inca preterano za monitor, jer ces biti prinudjen da pomeras glavu levo desno, sto dovodi do zamaranja i bolova u vratnim misicima.
jakoo primamljivo..steta sto sam se ja zaleteo pa uzeo ovaj lg 24` za 200 e...da sam malo sacekao![]()
Merkam već dve nedelje ovaj monitor (viewsonic), cena je stvarno izuzetna. Za filmove i igre je sigurno odličan, e sad za ostalo... Tu se postavlja pitanje.
LED je samo vrsta ostvetnjenja panela, zar ne? Koji panel imaš na LED monitoru? Na Dell-u U2311H imam eIPS panel, ali ne znam koje osvetljenje. Da li je moguće imati IPS sa LED osvetljenjem? (Ako sam nešto lupio, ne računa seko nije sedeo ispred LED monitora ne zna šta je monitor, jednostavno slika je toliko bolja da je klasični LCD
LED je samo vrsta ostvetnjenja panela, zar ne?.
Mislim da je 27 inca preterano za monitor, jer ces biti prinudjen da pomeras glavu levo desno, sto dovodi do zamaranja i bolova u vratnim misicima.
Slažem se. Da već nisam kupio Dell U3211H (eIPS, low cost IPS), možda bih danas razmišljao o 27"-ici.U drugom slucaju po meni prelaziti sa IPS na TN je nekako suludo zarad vece povrsine.
Slažem se. Da već nisam kupio Dell U3211H (eIPS, low cost IPS), možda bih danas razmišljao o 27"-ici.
Zapravo, meni je prijala visina monitora 19" 4:3, i zato sam ciljao 24" 16:9 -- ista visina. Tad se digla halabuka oko ovog "must have" Dell-a i uzeh 23", koji ima čak 1,5cm manju visinu (nije malo!). Ne žalim se, slika je super, no meni je bila super i na starom desktopu sa 2 x Samsung 913N 19" 4:3 iz 2004. god. I dalje mi je super. Stoje mi jedan do drugog, kao dual desktop. (Ne služe za igrice.)
Sa 23-24" na 27" i nije neko povećanje u smislu potrebne površine na radnom stolu, vidi sliku. Međutim, 37" je grdosija od koje bih morao da se udaljim bar 1,5m, što je kao da sam se približio na 80cm 27"-om monitoru.
@PCBeast: Ako je 27" na 30-40cm od tebe, moraš da pomeraš glavu.
Viewsonic 27" za 24.000 din jer super cena, naspram 67.000 din za Dell 27'' U2711 Ultrasharp IPS -- skoro 3x manje.
Verovatno će moja sledeća kupovina radnog monitora biti 27-30" IPS/LED.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari