RGTI da li pod srpskim misliš samo na srpski swype (jer to ima ) ili misliš i na jezik telefona (a to nema jer nije napravljena verzija gingerbreada za naš region još).
Da li znaš gde podešavaš jezik swype-a ?
Well guys we are set to release it soon . Need some suggestions on the name.
I am leaning towards GalaxySensation.
This rom is a full new port and is Gingerbread. We just need some compiling of update scripts by kenia to mk the rom flashable and it will be in no time.
dobijamo gotovo funkcionalan sense rom kroz koji dan![]()
Ja nisam ni ulazio u tu temu. Mislio sam da su je prvobitni devovi napustili...
CF root, da.
CF-Root-XW_XEE_JVB-v3.1-CWM3RFS.zip , nalazi se na kraju u postu #6 na xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
edit:
Ajde unapred da stavim posto znam da ces pitati. Stavi voodoo kernel Gingerbread-GT-I9000-stock-kernel+hacks.tar, koji mozes da naci ovde http://dl.project-voodoo.org/ , skroz prvi je na listi.
Kada imas jedan zipovan veliki tar fajl onda on ide samo u PDA. Kada imas tri odvojena tar.md5 fajla oni idu u svoje namenjeno polje, obicno u njihovim imenima pise pda, csc i modem tako da znas gde koji ide.
edit:
Aha, pitas za root, sad tek vidim. Samo taj tar fajl stavis u PDA i nista drugo ne cekiras, start i uradi za par sekundi i to je to.
Taj drugi link kod mene ne radi u potpunosti
Crt animacija i procenat baterije rade ali lockscreen i dalje radi samo onaj stock samsungov...
Sve radi besprekorno, ali očigledno nisi pročitao šta piše iznad linkova za preuzimanje "DEODEXED ROM ONLY".
SolvedJel primetio neko da mu se desava kad upali pocket data (internet preko mreze) da je nedostupan za pozive?? To sam upravo provalio da se desava kod mene.... Doc's js8 rom, zsjpg modem,hardcore k13e 250 hz kernel
Ok, od danas sam zvanicno i ja jedan od vas.
Kupio sam konacno tel i prvi utisci su da je neverovatno lagan i tanak(no homo), zatim crna je neverovatno crna, ko da je iskljucen telefon maltene, brzina samog telefona je takodje a svaku pohvalu barem meni koj sam presao sa iphone-a 3g na ovo, browser market, sms i sto me je najvise od svega nerviralo na iphone-u je cekanje od 10 sekundi za ulazak u najobicniji imenik ili SMS, ovde sve prosto leti.
E sad, da li ce tako biti kad napunim telefon kojekakvim aplikacijama widgetima i ostalim stvarima videcemo.
Ipak ima i mana, izrada je mogla biti bolja, "plasticni"osecaj je nesto na sta treba odredjeni period navikavanja svakako, takodje imam osecaj da kao da je telefon supalj, al dobro to je verovatno uticaj jabuke, tako da kad prodje period navikavanja mislim da cu biti zadovoljan 100%.
Polako citam temu i provaljujem kako sta ide, na telefonu je
Firmware version:
2.6.29
Baseband version:
I9000XJPK
Kernel version:
root@SE-S603#2
Build number:
ECLAIR.NEJG3
Iskreno, ja sam zadovoljan kako telefon radi, brzinom baterijom i ostalim.
Sad bi vas zamolio da mi kazete da li ga flesovati il kako se to vec zove u Android svetu, ili zadrzati ovako?
Naravno imacu jos sijaset pitanja ali polako, zabava je tek pocela.
Over&out
:wave:
Eclair ti je odavno otisao u zaborav. Posle imas froyo (2.2) i sad se pojavio gingerbread (2.3), koji svi mi furamo. Ova dva su daleko bolja i naprednija u odnosu na eclair, tako da moras da flesnes tel sa novim fw.
Kao sto svakom novom vlasniku sgs kazem, pa i tebi pravac XDA forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari