Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Dajlte mi predlog koji ROM sledeci da nabacim. Trenutno sam na Darky 9.2 vec duze vreme i generalno sam bio bas zadovoljan super je radio sve do skora,poceo je da mi brljavi poziv po nekada dakle kada pozovem nekoga ili se javim nista ne cujem,kao da se zvucnik ne ukljuci i onda moram da prebacim na speakerfon da bi uopste cuo. Kada rebootujem telefon stvar se vraca u normalu neko vreme a onda ispocetka... I vek trajanja baterije mi je u pocetku bio super po 40h uz normalno koriscenje sada ovih dana drzi svega 11-12h uz minimalno koriscenje. Dakle vreme je da ga menjam... Pa mi treba predlog sta sledece?

Da li da probam 9.5 ili sta vec preporucujete,bacite neki link...:)

Sad citam,pise da je za captivate. Jel mu to dodje isto?:) aj baci neki link odakle da ga skinem,po mogucstvu instalacija iz CWM-a

Hvala...;) javljam utiske...

BTW jel moram da flashujem prvo stock ili moze preko darky-a cini mi se da je neko ovde vec isprobao bio bez stock-a?

Poslednja izmena:
Bio sam duze vreme na Serendipity-ju i fino je radio,pa sam probao malo JVB i jako brzo radi ali je stok pa cu cekati da ga neko malo obradi... I juce sam ubacio Darky-ja 9.5 i radi isto brzo kao Serendipity a jos nisam ni lagfix ukljucio a baterija mi je mnogo,mnogo bolja... Tako da neko moze da ne voli coveka koliko hoce ali je cinjenica da nije losiji od Serenditpity-ja i da mu baterija duze traje a to je mnogima vazna stavka tako da je mozda i bolji...

Ma nemam ni ja predrasuda,skroz me je super sluzio (do pre neko vreme:D) ako mi se ne bude svideo sarendipity vracam se na darky samo ovoga puta 9.5...:)

Meni su u Samsung servisu u Bg-u trazili 18000 dinara za popravku, menja se cela ploca. Inace problem sa crkavanjem NAND-a imaju samo modeli od 16GB.

Ne znam meni je verzija od 8GB,zvao sam mobilland u nišu i rekli su da možda nije crkla nego treba direktno da se učita valjda u memoriju i da to traje oko 50 min. pa probaću ovih dana!Inače hvala svima na odgovorima i šta god da je u svakom slučaju ću ga prodati pa makar i za 50-100€ nebitno i nikad više samsung samo nokia i možda HTC!!

Darky je rc4 (svi developeri su se napali na taj naziv sad) za froyo. Svi ce da rade na gb-u sad, trebao bi i on.

RC4(Release Candidate) je Darkijev gingerberad rom baziran na JVK firmware-u,a na gb romu je radio jos od 2.3.2,a 9.5 je JS8(2.2.1)... Cekam JVB pa cu probati...

Ne znam meni je verzija od 8GB,zvao sam mobilland u nišu i rekli su da možda nije crkla nego treba direktno da se učita valjda u memoriju i da to traje oko 50 min. pa probaću ovih dana!Inače hvala svima na odgovorima i šta god da je u svakom slučaju ću ga prodati pa makar i za 50-100€ nebitno i nikad više samsung samo nokia i možda HTC!!

htc je jos gori na tom polju, nemoj da se zavaravas....a nokia...lol :)

Nokia je u svakom smislu te reci odsvirala svoje... Mozda ce joj nesto krenuti na bolje ali sumnjam,ovako kako stvari stoje R.I.P Nokia,danas nije ni stoti deo ono sto je nekada bila. Cini mi se da im je od izbacivanja N95 i pojavljivanje HTC-a (intezivnije nego sto je ranije bio slucaj) krenulo sve nizbrdo... Bar sto se tice naseg trzista.

Poslednja izmena:
Evo me,flashnuo sam serendipity i na prvi pogled izgleda fenomenalno. Vidim da je na njemu speedmod kernel pa me zanima da li ste ga menjali ili zavrsava posao?

Evo me,flashnuo sam serendipity i na prvi pogled izgleda fenomenalno. Vidim da je na njemu speedmod kernel pa me zanima da li ste ga menjali ili zavrsava posao?

Ja sam promenio Speedmod pošto mi je trošio primetno više baterije nego Voodoo, a nije bio ništa brži. Inače, evo već drugi dan koristim ovaj stock GB sa izmenjenim frameworkom i Voodoo hackom, super radi.

Meni na miui sada izdrži ceo dan osrednjeg korišćenja sa osvetljenjem ekrana na 80% (to najviše ubija bateriju), jvk modem mi daje dobre rezultate.

Nasao sam u oglasima nov neotvorena kutija ali bez garancije, verzija od 8Gb za 300e.
Da li je to ok cena?
Ili je neki fejk u pitanju?
:S
Izvinjavam se sto smaram:p

Ne nego si napisao "Darky je rc4 za froyo. Svi ce da rade na gb-u sad, trebao bi i on", a rc4 je gb rom, pa reko mozda si nesto pomesao... Ili te ja nisam razumeo...

Da li još neko sa XXJVB nije dobio instaliranu youtube aplikaciju? Iako market i manage applications prijavljuju da je tu, nema je nigde, niti se može updateovati ili uključiti iz marketa.

Nazad
Vrh Dno