Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

John Noble je car nad carevima! meni je najjaci njegov odnos sa Astrid, bash sad ga je totalno sje*ala:

Walter: Astro are we ready ?!?

Astrid: Just about Wally

oFSPq.jpg

:d

najbolja imena koja joj je dao u seriji su aspirin i astrix. a i broyles mi je bio dobar na LSD-u takođe :D

Ovaj Fringe nesto na foru X-files-CSI ? Vredi li gledati ?

slicno - mada mnogo vise skoncentrisano na glavni plot od X-files-a u smislu da je odnos epizoda koje su "one week monster" i epizoda koje su orjentisane ka centralnoj prici podjednak.

i naravno, mnogo veci character development od vecine slicnih serija, ali to negde od kraja druge sezone.

po mom mishljenju treba je gledati makar samo zbog John Noble-a (Denetor iz LOTR filmova - hint: namesnik Gondora) jer je lik po mom mishljenju jedan od najbljih zivih glumaca na svetu. On i Ian Mcshane su meni top, pa sve i kad ih poredis sa glumcima iz filmova.

slicno - mada mnogo vise skoncentrisano na glavni plot od X-files-a u smislu da je odnos epizoda koje su "one week monster" i epizoda koje su orjentisane ka centralnoj prici podjednak.

i naravno, mnogo veci character development od vecine slicnih serija, ali to negde od kraja druge sezone.

po mom mishljenju treba je gledati makar samo zbog John Noble-a (Denetor iz LOTR filmova - hint: namesnik Gondora) jer je lik po mom mishljenju jedan od najbljih zivih glumaca na svetu. On i Ian Mcshane su meni top, pa sve i kad ih poredis sa glumcima iz filmova.

Likčina kakve nema više, btw pojavljuje se i u L.A. Noire igri koliko vidim.
Njegovi komentari na neke od situacija su da ti nateraju suze na oči od smejanja, i da moraš da premotaš par puta da čuješ ponovo :D

Zadnja epizoda Stargate universe mi se bas svidela, prva da kazem ono bas dobra epizoda.

>

Game of Thrones, najzad. E01: 10/10. ,)
Uvodna scena, s prikazom mape Westerosa, 11/10. :p

Jedno malo "pipavo" pitanje. XviD od 550MB ili 720P x264 od 280MB, koji snimak ima bolji kvalitet slike?
Gde si nasao taj 720p od 280MB? Ja nasao jedan jedini 720p od 1,5GB...i njega cu skidati i nadalje,nenad****v je kvalitet...

Video sam i ja taj fajl pa obrisao poruku. Hvala u svakom slučaju :)

>

Game of Thrones, najzad. E01: 10/10. ,)
Uvodna scena, s prikazom mape Westerosa, 11/10. :p

Vidim da dosta ljudi koji su citali knjige ima zamerke na izbor (prvenstveno zenskih) likova. Meni se bas svidela (nisam citao knjigu), bolja mi je recimo mnogo od walking dead (jedine 2 serije koje me zanimaju) mada nije posteno porediti, ipak je WD strip a Igra Prestola ozbiljno delo. A i glumacka ekipa je dosta jaca.

^

Uglavnom su zamerke na starost izabranih glumica. Meni jedino nije legla Lena Headey kao Cersei, ali to je mislim vise zbog toga sto je ona imala neke veoma upecatljive uloge kao crnka.

Meni je glavna zamerka to sto ce S01 imati samo 10 epizoda :)mad:), sto je mislim premalo za potpuniji prenos knjige u TV seriju. Da li ce HBO insistirati da i S02 ima tako malo epizoda ostaje da se vidi...

fringe se zahuktava. trebali su malo više epizoda o mašini da naprave a ne sve da nabiju u zadnje tri od sezone.

Tako se to radi poslednjih godina, filleri, razvlacenje i gnjavaza tokom sezone, a onda bumtras u poslednje dve-tri epizode da se paznja zadrzi i eventualno obezbedi kesh za sledecu sezonu lol
Fringe je skolski primer scenarija koji se pise u hodu, toliko corsokaka i rupetina u prici i likovima da je to neverovatno, cak i za TV SF standarde.

Poslednja izmena:
... Fringe je skolski primer scenarija koji se pise u hodu, toliko corsokaka i rupetina u prici i likovima da je to neverovatno, cak i za TV SF standarde.

Rupe u SF seriji?! ma hajde, otkud to?... uostalom dok je sveta i veka 'Lost' će ostati nenadmašivi primer scenarija pisanog u hodu.

Pa ok. Nisam Lost ni pominjao, i slazem se za isti, a i napisah u stilu da su rupe u SF serijama ocekivana stvar, samo sto ih ovde ima previse i direktno su vezane za takvo pisanje scenarija, dovoljno je samo setiti se desavanja u prvoj sezoni Fringe-a i koliko to veze nema sa ovim sad...
Massive Dynamic, Nina Sharp, Olivijin pokojni partner, menjolici i cudesa...nisu imali pojma sta ce od tog paprikasa da naprave posle pilot epizode i kasnije prve sezone, i evo ga rezultat. Atlantida, masina za cepljenje rupa izmedju membrana koja radi na Piterov DNK (moj konstrukt:d), sveznajuci instruktor kuglanja i vecito "misteriozni" celavci u crnom odelu...vrlo zanimljivo. U koliko sledecoj sezoni ocekujem da se pojave i ljudi-gusteri da razjasne krugove u zitu...

Poslednja izmena:
Auu bre ala spojleruješ. Take it easy, ima nas koji još nismo stigli pogledati S03E20.

Promenio sam poruku, mada nisam ti nista spojlovao, videces i sam.

Sad je kasno, već sam pročitao za Atlantidu i Pitera. Ali možda nije sve izgubljeno, ukoliko se na kraju ispostavi da je sve to rezultat jednog od mnogobrojnih Volterovih tripova na LSDu...

Mabre, to je moja konstrukcija, to se uopste ne pominje u ovoj epizodi lol
Naznake toga (Atlantide) su bile vec pocetkom sezone ("prvi ljudi", prethodne civilizacije i sl gluposti, kad Walter nesto palamudi i kad prvi put pocne prica o masini uopste, zatim one stupidne knjige, itd)...

Poslednja izmena:
Posle Antichrista ne zelim vise da cujem za Fon Trira...

Ne znam da li iko prati ali zadnja epizoda No Ordinary family je bila jako dobra...Mozda i bude druge sezone (samo neka krenu sa akcijom :) )

I Igra prestola ep2 je fenomenalna, pod hitno pocnite da pratite, mada nije sf...

Ustanete jednog jutra i na nebu ugledate kopiju planete na kojoj zivite. :)

[YOUTUBE]vJoXfTxOEuw[/YOUTUBE]

Taj film je Sci-fi koliko i Mr Nobody...

Afterefects za zemljicu na nebu...

...i to je sve od SF-a :d

Taj film je Sci-fi koliko i Mr Nobody...

A to treba da bude dobro ili lose? Meni je npr. Mr. Nobody bukvalno redak masterpiece novog vremena, a nekima nesto uglavnom nije sci fi ako nema humanoidne vanzemaljce u svemirskim sapunicama ili neke intergalakticke sukobe sa gomilom efekata... mislim, da neko pogresno ne razume, vecina toga je sci fi samo sto ni ukusi nisu isti kao i u svemu drugome.

Vrh Dno