Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

poremetila se i SF publika , nije vise kao nekad ... zamolicu sve ljubitelje da nadju knjigu - kratke sf price 1985 i 1986, i da procitaju, kako JEDNOSTAVAN koncept i ideja mogu da naprave najbolju sf pricu ... a to je pisano u vreme kad nisu postojali kompjuteri na nacin na koji postoje danas i slicno. danas svi ocekuju neki AI, izvanzemaljce spacetravel i slicno, da bi bio SF.

Thor u Srbiji neće ići u 3D. ***
Inače večeras u Areni i Rodi pretpremijera od 20h(20:15 Arena). A od sutra regularno i u ostalim.

A to treba da bude dobro ili lose? Meni je npr. Mr. Nobody bukvalno redak masterpiece novog vremena, a nekima nesto uglavnom nije sci fi ako nema humanoidne vanzemaljce u svemirskim sapunicama ili neke intergalakticke sukobe sa gomilom efekata... mislim, da neko pogresno ne razume, vecina toga je sci fi samo sto ni ukusi nisu isti kao i u svemu drugome.

Ne podnosim životne drame kakve snimaju zapadno evropski reditelji, tačnije mislim na rešisere poreklom iz zapadno evropskih zemalja severno od Španije :)

Ideja filma je odlična, realizacija jako dobra ali je pun smaračine i glumci koji su birani su mi jako jako antipatični a pogotovo Nobody the Teenager. Ne želim da gledam klince kako se vataju u SF filmu i tačka.

Supernatural renewed :) E sad koliko je to dobro (mislim zbog razvodnjavanja price) videcemo...Radujem se Dean-ovim komentarima i sarkazmu ali pitanje je dokle to moze da ide...

Ja mislim da ne moze dalje.Ipak su trebali da zavrse sa petom sezonom,lepo odrade Apokalipsu i cao.Volim ja Dean-a,zbog njega i gledam ali ne znam gde ide sve...

U nedogled, u nedogled... ovo je boljka svih serija, ne znaju kad da prestanu i prekinu.

Jel izaslo sta novo i zanimljivo od sf filmova/serija?

od sf serija - Jok. a i SG:U odlucise da ukinu taman kad postade zanimljivo i to bas.

od filmova - Aj em namber four - nema jos dobar rip na netu, a ne daju mi se pare za tak'i film u biJoskopu.

Sve pohvale za Thora! Dobra glumacka postava, efekti i mnogo komicnih scena - u prevodu odlican film. Jedina mana sto nema 3D :(

ja idem danas to da odgledam, ima u boljem terminu. šteta što nije 3d kad su već puštali 3d trejler pre tron-a i the green horneta, prvo te navuku a onda te zeznu :D

Thor je do jaja, žešće dobar film po stripu. Stan Lee je imao genijalnu ulogu ovaj put :D

Posto se prosli put G@W zalio da ga nisam upozorio, ovaj put gleda na svoju odgovornost. :D

[youtube]-mAEb7S0mhg[/youtube]

Od drugog dela ne moze da bude gori sigurno, mislim bar tako deluje u traileru.

Inace:

Nije sci fi, ali je reziser Tarsem, poznat po veoma kvalitetnim "vizuelnim" filmovima tipa The Cell i Fall. Samo me smorilo ono "from producers of 300", ali nema veze, ovo se obavezno gleda...

Posto se prosli put G@W zalio da ga nisam upozorio, ovaj put gleda na svoju odgovornost. :D

e ovo ako naši distibuteri ne nabave u 3D onda su stvarno idijoti.
primetio sam jednu stvar u Areni, kad film ide u 3D varijanti titlovi su "lepi" kao i na kompu. slova puna, stoje na istom mestu uvek itd. pretpostavljam da je to tako jer film puštaju sa BD 3D diska u digitalnom formatu. Međutim kad film nije u 3D onda verovatno ide preko trake a tad su im titlovi katastrofalni. slova iskrzana, ko da su ih miševi grickali, drmaju se, skakuću. takođe vide se i ona oštećenja na traci: dlake i linije. to mi je malo smešno ako je već čitav bioskop high tech, zašto ne emituju sve filmove u digitalnom formatu.

>

TBBT

:laugh:

Fringe epizoda, malo duza reklama za novi Focus:d Valjda ce ih Ford odrzati da serija potraje lol

Nema sta distributeri da ti nabavljaju Transvormersi nisu 3D.

kako nisu, jesi gledao trejler do kraja uopšte? ili jesi čitao bilo koju vest vezanu za film u zadnjih 6 meseci. prvo su optuživali Bay-a da će da uradi konverziju iz 2d u 3d a onda je on sam izjavio da snima sa 3d kamerom. naravno neće sve scene biti u 3d kao što ni u tronu nisu bile ali većina hoće.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    57.3 KB · Pregleda: 103
Kako nece sve scene biti 3d? Ako je film 3d onda je 3d, to sto neka scena nema "dubinu" to zavisi od rezisera jer on zeli takav kadar, uglavnom da prikaze sirinu. 3d ne podrazumeva da objekti moraju konstantno da iskacu ispred gledaoca...

kako nisu, jesi gledao trejler do kraja uopšte? ili jesi čitao bilo koju vest vezanu za film u zadnjih 6 meseci. prvo su optuživali Bay-a da će da uradi konverziju iz 2d u 3d a onda je on sam izjavio da snima sa 3d kamerom. naravno neće sve scene biti u 3d kao što ni u tronu nisu bile ali većina hoće.

Prelistaj malo temu, videces da sam spominjao T3 pre nego sto si cuo za ovaj forum :smoke:
Bice T3 3D kao sto je i Clash of the Titans 3D. 5 kadrova 3D ostalo nista.

uf da ti znaš koliko sam ja dugo na ovom forumu, al bolje da ne pišem ništa.
i nemoj sad da izvrćeš svoj komentar. rekao si da ne zavisi od distributera pošto film nije 3D. ali dosta o tome, neću više ništa da komentarišem i ulazim u bezvezne rasprave.

btw. kad je Walter rekao: "Ostrige(Astrid), you are a genius!" zamalo nisam pao sa stolice :D

uf da ti znaš koliko sam ja dugo na ovom forumu, al bolje da ne pišem ništa.
i nemoj sad da izvrćeš svoj komentar. rekao si da ne zavisi od distributera pošto film nije 3D. ali dosta o tome, neću više ništa da komentarišem i ulazim u bezvezne rasprave.

btw. kad je Walter rekao: "Ostrige(Astrid), you are a genius!" zamalo nisam pao sa stolice :D

:d

"Dark of the moon?" Gluplji naslov odavno nisam cuo/video/procitao. Znaci ovaj put autoboti odlaze kao izgovor da se rusi jos par stotina zgrada u metropoli CGI efektima :d

BTW Bas me zanima kako ce da zavrse poslednju epizodu Fringe s obzirom da ce biti cetvrte sezone.

pa ako se ovako zove "Season 3, Episode 22: The Day We Died" onda će biti ****no :D

što se T3-a tiče, već sam i ranije govorio, lično smatram prva dva dela za teški trash, pogledao jednom svaki čisto da vidim film. trojci se veselim jedino zbog toga što je prvi deo koji ću gledati u bioskopu u 7.1 dolby-ju i 3D-u a upravo takvi filmovi su ko stvoreni za veliko platno. veći mi je doživljaj, jer kući to nije to. kad kući gledaš eksplozije i 3D efekti (where available) nisu toliko dobri da ti odvrate pažnju od priče koja je po pravilu šuplja i bezveze.

Poslednja izmena:
što se T3-a tiče, već sam i ranije govorio, lično smatram prva dva dela za teški trash, pogledao jednom svaki čisto da vidim film. trojci se veselim jedino zbog toga što je prvi deo koji ću gledati u bioskopu u 7.1 dolby-ju i 3D-u a upravo takvi filmovi su ko stvoreni za veliko platno. veći mi je doživljaj, jer kući to nije to. kad kući gledaš eksplozije i 3D efekti (where available) nisu toliko dobri da ti odvrate pažnju od priče koja je po pravilu šuplja i bezveze.

LoL:sceptic:

4hf7yf.jpg

juuu daj ne serite da su vam transformersi 1 i 2 dobri filmovi. to mogu samo dečica od 8-12god da gledaju sa oduševljavanjem

Iz nekog razloga sam imao osecaj da pricas o terminatoru (hint: T3), cini mi se da nisam bio jedini.

A, pa ti mislis na transformerse, onda u redu:D

Zna se na sta se odnosi slovo T, a to nisu uboge trandze:p

Pazi kad sam u prolazu pročitao tvoj post i na brzinu odgovorio. I sve mislim da pominješ Terminator 3 a ne Transformerse i još ja nadovezao da si rekao da su prva 2 Terminatora trash pa samim tim i ona moja reakcija. :wall:

Ha ha izgleda da nisam jedini koji je pogrešno protumačio.

T1,T2 + trash u istoje rečenici = Nerd Rage :)

Inače slažem se, Transformersi jesu Blockbuster-Michel Bay trash.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno