Šta je novo?

Rage

Zato što je ovo pre 3-4god izgledalo do jaja

I zato sto je Id bio nekad neko i nesto sto se tice fps-a, tj. bio je i mama i tata gotovo svima...

Bilo pa proslo i mislim da od njih vise nece stici ni jedno remek delo.

Juju na ceg' ono lici, pa ni da smo u 2004. ne bi bilo nista spektakularno.

U ovom poslednjem klipu mi animacija likova deluje malo bolja u odnosu na onaj prošli (popljuvan s razlogom) ili mi se možda čini.

Ne sviđa mi se putanja bumeranga, ne može nikako da ide potpuno pravolinijski ka meti.

Mada, jedna stvar mi malko nije jasna. Zašto su grančice, travčice i sitni žbunovi 2D sprajtovi? Mislio sam da se to više u jačim naslovima ne koristi.

Ali zato je dizajn same igre fenomenalan... gameworld izgleda prelepo, kao preslikan sa kvalitetnog concept art-a! A i gejmplej ima potencijala da bude veoma zanimljiv i raznolik... ponavljam, ima potencijala...

Sve u svemu, ovaj poslednji klip mi se sviđa, ali mislim da developeri imaju još dosta materijala za peglanje, pogotovo kad je u pitanju ragdoll fizika, animacija NPC-jeva itd...

Poslednja izmena:
Jedino mi malo smeta ono preterano sivilo, pa se bojim da ce i drugim deonicama preovladavati odredjene boje. Kontam da im je cilj da stvore odredjeni efekat, ali ovo je previse za moj ukus. :)

Jes vala, ko da je KZ u pitanju.

Koliko sam skontao, boje će da se menjaju da bi pridodale određenom ambijentu. Sećam se ranijih preview-a, gde su baš hvalili vibrantnost boja...E sad, *** ba viđećemo...

Pa o tome i pricam...ok je to, ali malo prenaglaseno...za moj ukus. :)

Imam neki osecaj da je Bulletstorm pokido sve ovogodisnje FPS naslove.....

Imam neki osecaj da je Bulletstorm pokido sve ovogodisnje FPS naslove.....

iFs7N.gif

Dicktits.

Kako ste krenuli ovde, na kraju ćete svi pričati kako je super igra! :trust:

Pa ne znam, ali slažem se ima tu nekih stvari koje mogu da zasmetaju i to jasno. Prosto kad čovek odgleda ove trejlere se zapita a što je ovako, a ne ovako... Ali s druge strane, biće i da je ovde moralo biti učinjeno dosta kompromisa kako bi se ovo poteralo na konzolama u 60 hz. Takođe bi efektnije bilo da je okruženje podložno nešto većim destrukcijama... Barem to... A ne onaj golemi mutant se zakuca u onu olupinu od auta, a ova ni da mrdne! :d Neko je spomenuo ragdoll fiziku... OK, nije savršena, ali je bolje odrađena od ove koju smo mogli videti u Crysis 2 ili barem meni tako izgleda na prvu loptu... I naravno ima tu još nekih sitnica koje mogu da zasmetaju, ali neću sad o tome jer treba sačekati igru!

U suštini sve ovo što sam rekao neće biti nimalo bitno ako se iD dovoljno izapeo u ovom idejnom delu. Dakle ukoliko igra bude bila dovoljno originalna u svojim deonicama, šarmantna i intersantna, onda će sve ovo skupa zbilja biti jedan veliki BINGO što i jeste u principu ok, bez obzira na ovaj na momente očigledno preterano banalni gunning koncpet!

Svašta može da bude ali originalna nikako.

bethesda je ovo preuzela, zmaislite sve moguce kompromise radi prodaje sto siroj populaciji

Ja ne vidim da ovome ista fali, vecina vas su preterane picajzle ;)

Sve ovo mi izgleda isto kao sa Doom3, izgleda lepo ali interakcija sa okolinom svedena na 0. Secam se u Doom3 nisi mogao nista da unistis, rupe od metaka na zidu ne ostaju, cak je i monitor na stolu ostao ukocen nakon ispaljenog rocket launchera:p

2004. ne bi se bas reklo da je fizika bila standard, kao i unistavanje svega

meni trejler deulje sasvim zabavno, svidja mi se atmosfera, zvuk oruzja je omg neverovatan, samo ovaj fps je prebacen i za konzole u sred razvoja, a prvi tech demo je izasao daleke 2007...

2004. ne bi se bas reklo da je fizika bila standard, kao i unistavanje svega

meni trejler deulje sasvim zabavno, svidja mi se atmosfera, zvuk oruzja je omg neverovatan, samo ovaj fps je prebacen i za konzole u sred razvoja, a prvi tech demo je izasao daleke 2007...

HL2 ;)

pa to nije bio standard :) to je bio izuzetak, izasle su iste godine, i najavljivale svaka svoj pristup ... d3 je najavljivan kao nastavak recepta, hl2 isto... po mom misljenju hl2 je fejlovao jer nije bio ni blizu svog prethodnika

pa to nije bio standard :) to je bio izuzetak, izasle su iste godine, i najavljivale svaka svoj pristup ... d3 je najavljivan kao nastavak recepta, hl2 isto... po mom misljenju hl2 je fejlovao jer nije bio ni blizu svog prethodnika

Bilo je tu jos igara sa pristojnom fizikom ali se ne mogu setiti, npr. Max Payne 2 ima daleko bolju fiziku nego doom3. Nije mi feeling igrati igru sa losom fizikom pa ne znam kakva grafika da je..., usput Rage nema bas ni dobru grafiku da moze da se dici sa njom, previse mi je glineno/plasticno :D aka Far Cry 2

Ovo se dojima odlično, međutim nije toliko grafički superiorno koliko je id to ranije bio u stanju da napravi u odnosu na konkurenciju. Razvojni ciklusi su se toliko produžili da završen projekat zastareva već u toku razvoja.

HL2 nije imao dinamicne senke koje su kidale performanse kao u Doom-u...

Ovo je prvi trejler koji mi se dopada i to jako:)
Ako bude slobodnija i manje linearna eto meni zabave:)

Vrh Dno