ja cekam jos 1 mesec z68 ako se ne pojavi kupujem p67 eto danas stigao 2500K i hvata prasinu .)
@Alex
kako ti se cini Sabertooth P67 posle izvesnog vremena???
Pro jeste malo bolji za OC ali samo ako ćeš da voziš mašinu na 5Ghz i preko. Kod mene na 4.5 sa naponom od 1.24V radi sve bez problema.
U Gigatronu se prodaju bez B3 stickera na maticnoj i bez B3 oznake na kutiji. I jesu li to sad stare B2 maticne ili neka klasicno srpska situacija gde mi dobijamo poluproizvod?Za slike ću se ja pobrinuti od ponedeljka, shodno tome mogao si do sad zvati 555 puta da pitaš za B3 direktno Gigagtron ako ne veruješ mojim rečima.Ajmo još jednom, ASUS ne prodaje B2 ploče, samo B3 su na policama prodavaca
:banana:
P8P67pro ima bolju naponsku od Sabertooth ploče.
Ako je to linx avx, prime stabilno, onda si baš ubo fenomenalan primerak.
cek, jel ja to haluciniram ili cene maticnih ploca polako rastu???
U Gigatronu se prodaju bez B3 stickera na maticnoj i bez B3 oznake na kutiji. I jesu li to sad stare B2 maticne ili neka klasicno srpska situacija gde mi dobijamo poluproizvod?![]()
@solajam
Znao sam da nema teorije da izdrzis mesec dana da gledas taj procesor kako skuplja prasinu na polici, a da ga ne probas![]()
Nisam govorio o slikama na njihovom sajtu, ako si to mislio, a ako nisi onda te nisam razumeo.Pročitaj gore šta je napisano, to su pobogu reklamne kutije, ne ploče
:wave:
Imali su LE model koji su vratili, jer izgleda da si im ti otvorio oči. Ljudi nisu ni znali za problem sa B2 dok im "kupac" nije reagovao, užas...
Imali su LE model koji su vratili, jer izgleda da si im ti otvorio oči. Ljudi nisu ni znali za problem sa B2 dok im "kupac" nije reagovao, užas...
Nisam govorio o slikama na njihovom sajtu, ako si to mislio, a ako nisi onda te nisam razumeo.
Dakle Asus maticna ploca bez B3 stickera preko memorijskih slotova i bez B3 oznake na kutiji od maticne ploce.
Kao sto vec rekoh, kod nas nema ni na kutiji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari