...to je plavo zato sto je noc, a i tu stalno kisa pada. Inace zuto asocira na pustinju, a plavo na vodu.
Haha, otkud to?Plava boja je boja Deus Ex sveta
Plava zvanična i jedina boja cyberpunka? Prvi put čujem
Uglavnom, da meni smetaju takve stvari, odavno bih batalio igranje. Mislim da ću da uspem da istrpim žutu boju.
Kompjuterske igre nisu slikarstvo. Zar svaki nivo treba da bude u jednoj te istoj paleti boja, zutoj?! Ok. je ako je to tako u jednom gradu (zalazak sunca, smog) a da u nekom drugom bude neka plavicasta nijansa u trecem zelenkasta... Svaki nivo i lokacija treba da su prica za sebe. To tesko moze da se docara sa jednim te istim filterom pa ne znam kakav dizajn da je u pitanju. Zato imamo buljuk igara koje koriste UE3 kao Gear of War sa jednom te istom bojom i sumornom atmosferom od prvog do poslednjeg nivoa.
Mislim da ću ono označavanje "bitnih" objekata teško da istolerišem. Nekako pretpostavljam da će samo označene kutije moći da se pomeraju... Nadam se da grešim, i da je to samo na easy težini, ili su to stavili iz nekog razloga samo za video.Pre ćeš morati da istrpiš ono najvažnije, "casualized/streamlined" dizajn i mehaniku.
Mislim da ću ono označavanje "bitnih" objekata teško da istolerišem. Nekako pretpostavljam da će samo označene kutije moći da se pomeraju... Nadam se da grešim, i da je to samo na easy težini, ili su to stavili iz nekog razloga samo za video.
Imas takvu igru, OF: Dragon Rising, gde je svaki nivo drugacije piss boje.![]()
Haha, otkud to?Zato što je HUD bio plav, sad nije dozvoljeno da se koristi dominantno druga boja?
Molim?HUD može da bude i roze ako hoćeš. Opet pokazuješ da i nakon toliko vremena nisu probao Deus Ex![]()
Molim?Doduše, samo sam je jednom igrao.
A koje su boje fuj a koje su cyberpunk, neću da ulazim u to. Mislim da bi to mogla da bude jedna od besmislenijih rasprava kojima sam prisustvovao.
Niti endzin ima veze sa bojama...kao ni cyberpunk uostalom...
...zev...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari