Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Biće ovo bolje od nesretnog drugog dela ali svejedno, niđe veze ovo sa DeusEx-om nema.

Biće ovo bolje od nesretnog drugog dela ali svejedno, niđe veze ovo sa DeusEx-om nema.

Kako li sam samo znao da ces tako nesto da kazes :D? Iskreno nisam bas pratio vesti u vezi ove igre ali ne svidjaju mi se igre u koje su hibrid tps-a i fps-a kao ni ono da koristis jedno dugme za savladjivanje protivnika gde prelazi valjda u trece lice. Glupo izgleda. Videcemo za ostalo kako ce ispasti.

Sa ovim "rezovima" svakih par sekundi trejler me podseća na ovo.
'
I nikako da se pomere od "badass" karetekterizacije, a postoje tako dobri uzori...

Konzolni shotovi izgledaju bash loshe, im gonna play this on PC.

Igra koristi modifikovani engine TR:Underworlda koji je bio 1024x576p 2xAA na X360 i 720p QAA na PS3.

Napravili su viral sajt za igru i lepo je odradjen (imaju jos dve sekcije koje su trenutno zaljucane):

http://sarifindustries.com/

Deus-Ex-Human-Revolutions-Sarif-Industries-Gets-Super-Exy-Viral-Site.jpg

Takojde ima i mini hack igra kakva ce biti prisuta u samoj igri:

What’s especially cool is that the site features a version of the hacking mini-game that players will encounter in Human Revolution. Successfully navigating the hack gives you access to four more detailed images of the arm blade, claymore, cloak, and dermal armor augmentations, which look a little something (i.e. exactly) like this:

Deus-Ex-Human-Revolutions-Sarif-Industries-Gets-Super-Exy-Viral-Site.jpg

Sajt je ekstra zabavan. Potrošio sam dobrih 10 minuta na njemu, najveća zasluga za to ide pozadinskoj muzici koja je odlična (mada podseća na Hansa Zimmera). Dizajn implantata je takođe ekstra urađen, gotovo da deluje realno.

Bojim se samo da sama igra ne bude manje zabavna od ovog sajta.

Produkcijske vrednosti su zaista veoma visoke. Problem je što će se zbog budžeta za iste to odraziti na sve ostalo da bi igra bila profitabilna, "press A to feel like such a badass", "when you press X, something AWESOME must happen or we'll lose sales" i sl. dizajnerske odluke.

Btw, ovde možete dl-ovati pesmu iz E3 trailera, ili je barem moglo do skora. Meni zvuči kao rip-off Two Steps from Hell - Freedom Fighters.

Za muziku je odgovoran Michael McCann. Šteta što nije u pitanju Alexander Brandon koji je radio na originalu.

http://www.youtube.com/watch?v=t1oxIrAX39M

Poslednja izmena:
Kompletna numera nije ništa posebno i preko youtube-a zvuči očajno. Isečak koji svira na sajtu u loop-u zvuči odlično i ne zamara. Odlična pozadinska muzika.

Mada nije za porediti sa muzikom iz prvog Deus Ex-a koja je izuzetna. Pogotovo muzika koja svira u Hong Kongu.

Ne mogu se snaći na sajtu. Gledao sam malo po forumu i naišao na nešto stvarno zanimljivo. Ne sećam se kada sam poslednji put pročitao ovakvu izjavu od zvaničnika nekog od velikih studija, pogotovo kada se radi u AAA igrama:

Coyotegrey je napisao(la):
Personal Plea from the community manager

You don't like the information released today? That's okay! You're entitled to your opinion! Opinion away, and all that stuff! But using this as "proof" that we don't understand the essence of Deus Ex, and then making negative assumptions on the game's quality, isn't just disrespectful to the people here who've spent four years of their lives working very passionately on a labor of love, it's not how I expect the users of this forum to behave.

I understand that many of you have been here for years, and may or may not have grown up with Deus Ex. You're emotionally attached to the series, and that's absolutely fantastic. We couldn't ask for more dedicated fans. Really.

We often talk about the complexity and subtleties that made Deus Ex great, so how about we learn from this game with which we so closely associate. Can we carry ourselves with a bit more grace, and act less on knee-jerk feelings?

By the way, I'm not asking for you to blindly follow everything we do. That's just dumb, and I don't want it.

But...please. Give me a hand here. It makes my job easier, and a positive forum can promote more growth and cooperation than one buried under its own negativity. Do you want more forum and community-related contests, exclusive material, etc.? You need to help me grow this community. I can't do it by myself.

Thank you, everyone.

Kada kritikujete rad dizajnera na oficijelnom forumu veoma retko dobijate ovakav odgovor. Obično ih baš briga šta zajednica ima da kaže a kada ih je briga to se jasno vidi (doduše to je slučaj sa manjim razvojnim studijima). Kada je cilj da se zgrne što više love na klincima ovakve teme su tabu teme na forumima. S obzirom da sam 99% siguran da je Deus Ex HR jedna od takvih igara ovo me je baš iznenadilo.

Meni je ova Icarus tema sasvim zadovoljavajuca. Dobro pravi cyberpunk atmosferu.

Extended cgi trailer
[youtube]CZRYROjQPoI[/youtube]

Hype!

Uh, leže ko staropramen:p

Auuuuu, kakav trejler...jos ona muzika, uziveo sam se ko neki film da gledam :)

Ima li nekih nagovestaja o zahtevnosti?

Uf posle ovakvog trailera, priče, muzike i tematike.... hype je slaba reč :)

Teško je napraviti da priča poput one u Deus Ex-u deluje originalno ali su u HR baš preterali. Najverovatniji glavni negativac igre, osnivač Sarif Industries neverovatno podseća na William Bell-a i Massive Dynamics iz serije Fringe. Daleko od toga da je serija originalna ali su sličnosti velike, bar za sada.

Nastavi da gledas trejler, posto je Square Enix danas odlozio igru za drugi kvartal 2011.

Verujem da je igra manje-vise vec gotova i da je razlog odlaganja samo nepovoljna trzisna klima u prvom kvartalu.

Nek je dobro ispeglaju dotle, samo da ne izbace poluproizvod..

Ispravka nije pomerena u drugi kvartal, nego u fiskalnu 2011.

Znaci od 1. aprila pa godinu dana unapred... ko zna kad izlazi.

zna li se koliko ce veze imati sa prva dva dela? iako svi kazu da je prvi deo fantastican, ne mogu da se nateram da ga igram jer je stara igra.

zna li se koliko ce veze imati sa prva dva dela? iako svi kazu da je prvi deo fantastican, ne mogu da se nateram da ga igram jer je stara igra.

Ne budi baksuz, uzmi odigraj igru fenomenalna je :)
Ovo su ti linkovi za dva moda, koji poboljsavaju grafiku :)

http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision/downloads/deus-ex-new-vision-public-beta

http://www.moddb.com/mods/project-hdtp

I DX3 ce imati veze samo sa prvim delom, jer ce biti uvod u celu pricu...

Uveo je revoluciju u svet FPS-ova, posle silnih doom/quake klonova najzad se bila pojavila igra sa dubokim rpg elementima i jos vaznije sirokim spetrom nacina da se resi svaki quest [combat, stealth, hacking, charisma, etc].

Uveo je revoluciju u svet FPS-ova, posle silnih doom/quake klonova najzad se bila pojavila igra sa dubokim rpg elementima i jos vaznije sirokim spetrom nacina da se resi svaki quest [combat, stealth, hacking, charisma, etc].

To je bio HL :). Nako toga je izašao SS2 pa Deus Ex i NOLF.

imam vec neke modove (hd textures i zodiac). stoji sve instalirano vec dva meseca, ali ne vredi. nije bio toliki problem ni zbog grafike nego i nacin kretanja i pucanja. izleteo sam pred lika i ispraznio svu municiju i nisam ga ubio. nista nije delovalo tecno i precizno. stvarno mi je bilo zao jer sam se bas naprzio. takodje sam imao nekih problema sa namestanjem kontrola. ne secam se detalja, ali bilo je nesto zestoko ograniceno.
aj probacu jos jednom posle ispita. i onako moram da radim nesto dok cekam krizu 2.

Nazad
Vrh Dno