Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Sutra je stiglo danas. :) Osim samog kraja, nista sto vec nismo videli.

[YOUTUBE]Ouod4zOselE[/YOUTUBE]

Meni više liči na Rosario Dawson.

Thandie Newton?

Ne sećam se da sam ikada video Thandie Newton sa ovakvim izrazom lica kao što je u trejleru. Ona i Zoe Saldana su uvek nekako fine i nežne u filmovima dok sam Rosario nebrojeno puta video u tom bitch fazonu kakva je ova iz trejlera.

Jovy, trejler je sa TGS-a pa je zato na japanskom? Hoće li biti engleske verzije?

Edit: Nisam ni gledao, piše u naslovu TGS...

Poslednja izmena:
Ne sećam se da sam ikada video Thandie Newton sa ovakvim izrazom lica kao što je u trejleru. Ona i Zoe Saldana su uvek nekako fine i nežne u filmovima dok sam Rosario nebrojeno puta video u tom bitch fazonu kakva je ova iz trejlera.
Ma Rihanna with guns! :D
Jovy, trejler je sa TGS-a pa je zato na japanskom? Hoće li biti engleske verzije?

Edit: Nisam ni gledao, piše u naslovu TGS...
Mozemo da ocekujemo samo titlove na engleskom...verovatno vec danas. :)

U je, ja joj tek sada video drugu stranu glave, ma Rihanna bre. :D

EDIT: Pfff pretece me Jovy.

Poslednja izmena:
Seka Aleksić:D

Šalu na stranu, ovo je jedan od lepših trejlera, baš pravi anime cyber punk:p

Al japanski je strava, "are ware wa" ili šta već svi govore:D

A šta mu dođe ona formula na kraju i ono veliko okno u moru/okeanu?

Poslednja izmena:
Trejler šutira u zube kolko je dobar. Cant wait

nego, dok ljubitelji Deus Exa i System Shocka cekaju najnoviji DeusEx, da li mogu da preporuce jos neku igru koju vredi igrati a u slicnom je fazonu? (nije bitno koliko je stara)

Ako pod "slično" misliš na sci-fi okruženje, ne, nema nijedna. Ali ako je u pitanju koncept na kojem su sagrađene, dynamic strorytelling and world bulding, i uspešan first-person shooter/RPG hibrid onda postoji AFAIK samo jedna - Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Sve bi se mogle podvesti pod immersive sim "podžanr" btw.

Poslednja izmena:
Jedva i na Win-u rade :)

Nisi igrao Vampire? :zgran:

Ja sam mislio da si ti neki opasan old skul gejmer. Baš si me razočarao...

Mislim da ne radi Bloodlines preko CrossOver-a ali probaj u svakom slučaju.

nisam igrao... PC sam kupio krajem 1999. zbog Alien vs Predatora a Bloodline sam nekako preskocio, osim toga nisam ni igrao puno igara na PCju - 20tak :)

a old skul gamer sam jos od http://www.youtube.com/watch?v=PtqTmOHD510 :D

btw pre ce raditi preko VMWarea ili Parallelsa!

25 minuta gejmpleja sa Eurogamer Expo-a. U pitanju je E3 PS3 build.

Uzasava me ovaj "klikni i umlati" sistem na koji se ocigledno mnogi loze, a koji se od SC: Conviction-a u mnogim igrama servira kao cool new feature.:smash:

[YOUTUBE]hKj7FD4IaaQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]JM1gzCr5xCE[/YOUTUBE]

Nemam sta da dodam za igru, ali Jovco moram da ti priznam da ti je potpis otkida! Pravi juznjacki nema sta! :p

Ovo ce da bude Conviction na steroidima. I opet cover sistem. Ja ne vidim nikakve inovacije iz ovih filmova. Boze, a tek kako otvara saht, pa to je *****luk. Kao da pomera kliker, a ne saht koji je tezak kao kamen. Kretanje je za jedinicu i uopste nije prirodno. Kao da ima motore u dupetu, tako se krece i sakriva. Potpuno nerealno. Zasto nisu pogledali malo kako se likovi krecu u Killzone 2 i samo uradili copy paste.

Ti zaboravljas da je lik nabudzen biomehanickim stvarcicama. Ako moze da skoci sa plafona hangara i da mu ne bude nista, i iz ruku mu izlaze seciva i dzidzabidze... Onda je logicno da se krece brze i skace kao kengur :D

Ti zaboravljas da je lik nabudzen biomehanickim stvarcicama. Ako moze da skoci sa plafona hangara i da mu ne bude nista, i iz ruku mu izlaze seciva i dzidzabidze... Onda je logicno da se krece brze i skace kao kengur :D

Znam da je nabudzen, ali je kretanje neprirodno. Pa ako ce da ide brzo mogli su i to da odrade sa bulletom ili sa nekim pozadinskim efektom (ne mora blur). Ja nisam primetio da je JC Denton isao ovako brzo sa svim upgradeovima.

Poslednja izmena:
JC denton je isao brzo kad mu upalis aug za brzo trcanje :) znam jer sam je skoro presao ;)
A i mehanicke noge brze trce od prirodnih :p

Novi trejler...samo se pitam kakav je ono trip sa laserom kroz betonsku zardinjeru. :d

[YOUTUBE]Y6H0OfX8pU4[/YOUTUBE]

Nove shotovi...
23232orig.jpg

23231orig.jpg

23230orig.jpg

23229orig.jpg

23228orig.jpg

Ovo mozda :)

Q: The Laser Rifle looks like fun – how does it work?

Jean-Francois Dugas: It's a weapon that allows you to shoot through walls so you just have to shoot, really. Combined with the Smart Vision (e.g. through thru walls) it makes for deadly combo. However, I'm telling you right away, it's a very difficult weapon to get...

Ma kontam da to tako treba, previse je ocigledno, samo mi deluje malo...bzvz. :)

Poslednja izmena:
Konzolni shotovi izgledaju bash loshe, im gonna play this on PC.

Ne svidja mi se ova varijanta sa municijom, da stoji pored pistolja odmah, jer ce moci mozda da se promeni (mozda ceo HUD da se menja kako hocemo) ili ne ?

Vrh Dno