Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Evo ja noob, odigrao sam deus ex 2 par puta, za keca sam malo zakasnio :S da da, sramota me je, evo čučim u uglu i povio sam rep

Jel ima neki grafički mod za deus ex 1 da ne izgleda odvratno, i nešto za widescreen..?

izvinite za mali offtopic...

Imas na prethodnoj strani i jedno i drugo.

lol! :D pa lepo rece G@W: "Icarus je AI"
Uopšte nisam siguran da je onaj lik Icarus.

edit: To što je on odleteo do Sunca i istopila su mu se krila, može da ima razna značenja. Sve u svemu, ja sam zaintrigiran :)

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vJxQjWytIcU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vJxQjWytIcU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Za trejler je zadžen Square Enix’s Visual Works CG studio u saradnji sa Goldtooth Creative ekipom, a rezultat je fantastičan trominutni CG video koji više liči na trejler za film smešten u Matrix like univerzum, nego na trejler za igru.

Poslednja izmena:
^
awesome1.jpg

Prejako izgleda. Pojavio se i preview u PC Gamer casopisu, ima slika iz igre.

Ajd nek neko nadje scanove.

WTF ! Odmah nek krenu i flim snimati !

Joj šta napraviše od Deus Ex-a. Samo čekam Švarcija da izleti iz kadra :d

Biće dobar ako bude ingejm grafika kao ova sa trejlera :)

WTF ! Odmah nek krenu i flim snimati !

Ti se nisi nagledao ovakvih filmova? :trust:

Poslednja izmena:
Ovo kao Ghost in the shell, lepo izgleda, još da bude ovako zaista:)

Bio sam ironican ! i msm da su unistili dobru igru !

Ja msm da ce biti krs ! Zbog izvikane price !

Jel ovo TPS? :zgran:

Yeah, samo u coveru se kamera premesta u third person. I u cinnematicima naravno.

Inace, cini mi se kao da su ovi screenovi upscaleovani sa neke manje rezolucije. Lots of jaggies & bad jpeg compression.

Sve je ok, osim ovih bodeža koji mu rastu iz ruke :)

Lik me podseca na onog iz Dark Sector

Sve je ok, osim ovih bodeža koji mu rastu iz ruke :)

Glavni leek igre je na pocetku igre izgubio obe ruke u exploziji pa je postao test subjekat za "mehanicku" agumentaciju. Zato od svojih ruku sada moze da radi sta oce, jer nema nista od tkiva u njima.

Inace posto igru radi Eidos, ne bi se bunio da ubace neki CQC sistem kao iz Betmena. Po meni jedan od najboljih sistema za melee bitke. Mada kontam da se hardcore DX ekipi to nece svideti nikako...

Poslednja izmena:
Da mi znati sta u toj igri ynaci Deus Ex!

A deus ex machina (Latin for "god from the machine"; plural: dei ex machina) is a plot device whereby a seemingly inextricable problem is suddenly and abruptly solved with the contrived and unexpected intervention of some new character, ability, or object.
http://en.wikipedia.org/wiki/Deus_ex_machina

Najverovatnije je naslov odavde potekao. Možda i nešto ovakvo: deus - bog, ex - bivši, prošli... mrtvi... mada je to manje verovatno, čini mi se da je ono prvo.

edit: http://www.knowledgerush.com/kr/encyclopedia/Deus_Ex/ - ovde kažu da je ono prvo.

Glavni leek igre je na pocetku igre izgubio obe ruke u exploziji pa je postao test subjekat za "mehanicku" agumentaciju. Zato od svojih ruku sada moze da radi sta oce, jer nema nista od tkiva u njima.
Prihvatljivo objašnjenje :)

Poslednja izmena:
Hehe, krenuo i ja da pravim isti post sa sve wiki quote-om. S obzirom da je glavna tema igre veštačka inteligencija (AI) naslov Deus Ex je sasvim prikladan :)

Voleo bih da je ovo trejler za Deus Ex film. :)

edit: Svidja mi se nacin na koji trejler na samom pocetku aludira na novu, tehnolosku renesansu. :)

Poslednja izmena:
Fino, nisam igrao prethodne delove, ali ovo odiše tako lepom cyberpunk atmosferom da prosto moram:D

Jel se to meni cini ili i ova igra koristi piss filter? :p

A da, "brown is real" :d

Ma ne kapiraš, to je stripski cyberpunk šmek. Ovo je pravi Deus Ex ;):d

Vrh Dno