Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

za danasnje pojmove deus ex kec je pravi hard core rpg :p

imam vec neke modove (hd textures i zodiac). stoji sve instalirano vec dva meseca, ali ne vredi. nije bio toliki problem ni zbog grafike nego i nacin kretanja i pucanja. izleteo sam pred lika i ispraznio svu municiju i nisam ga ubio. nista nije delovalo tecno i precizno. stvarno mi je bilo zao jer sam se bas naprzio. takodje sam imao nekih problema sa namestanjem kontrola. ne secam se detalja, ali bilo je nesto zestoko ograniceno.
aj probacu jos jednom posle ispita. i onako moram da radim nesto dok cekam krizu 2.

Posto su ti skilovi za koriscenje oruzja mali, automatski si neprecizan, i treba ti mnogo vise vremena da lepo nanisanis (da se nisam dovoljno skupi). Posle prva dva nivoa kad malo nabudzis neke skilove postaje zanimljivo :)
Ja sam na kraju koristio augmentaciju koja mi daje oklop i brzinu i sve sam sekao nekim dzedajskim macem :D :D

Posle prva dva nivoa kad malo nabudzis neke skilove postaje zanimljivo
e to je druga prica. oruzja su mi bila skroz neupotrebljiva. probao sam i onu palicu, ali kao da sam ga tukao prutom.

imam i jedno malo glupo pitanje. primetio sam da ce me onaj robot napasti ako ga upucam. da li ce da me prati i da li ce i dalje da napada protivnike? razmisljao sam da ga pogodim i bezim okolo da bi on usput pobio i protivnike.

e to je druga prica. oruzja su mi bila skroz neupotrebljiva. probao sam i onu palicu, ali kao da sam ga tukao prutom.

imam i jedno malo glupo pitanje. primetio sam da ce me onaj robot napasti ako ga upucam. da li ce da me prati i da li ce i dalje da napada protivnike? razmisljao sam da ga pogodim i bezim okolo da bi on usput pobio i protivnike.

Ne postoji dobar robot u igrici ako ga ne reprogramiras da radi za tebe :) I nece da moze tataktika, puca na tebe a ti bezis i metkovi pogadjaju sve okolo :) Pogadjace samo tebe :D Igra je u pocetku dosta teska, posle bude vec lakse :)
Ipak je draz u tome da bude makar malo realno, da moras malo da se sunjas i takticki odradis nesto... A ne samo da utrcavas kao rambo :D

Ne znam koliko je to verovatno,ali na GS se pojavio datum izlaska igre, i to 8 Mart...:sceptic:

Posle ovoliko price o prvom Deus Ex-u, skinuo sam lepse texture za njega i evo skoro da sam ga presao, igra ni sad nije nesto mnogoooo lepa, sve je kockasto ali ... Prica odusevljava, frakcije, zapleti, jedino mi je ovaj "dzedaj" mac malo previse posto sece bilo kog protivnika iz najvise 2 puta ;)

Sve u svemu, vredi odigrati je jos jednom dok ne izadje treci deo.

@Goran.Zr
Cisto sumnjam ali nikad se ne zna :D

Poslednja izmena:
pre ce biti prvi april

inace, deus ex 3 je prequal za keca. moze da se igra bilo kojim redom :D

23 avgust release date. Objavljeno na twitter-u od strane Ubisoft Montreal-a

Sta UbiSoft ima sa ovom igrom?

Lapsus, verovatno je mislio na Eidos Montreal :wave:

Malo o dizajnu nivoa i razlicitim pristupima...

[YOUTUBE]GzHQ2cTjxNA[/YOUTUBE]

^ Ovaj gears of war approach sa 3rd person "akcijom" i skrivanjem iza kutija, izmedju kojih mozes da skakuces na "x" je za povracanje... Stealth gameplay nije nista bolji; pridjes liku, opet opalis "x" i pustis da cut scenica sve odradi za tebe. :) Vidim da taskbar ne postoji. Verovatno su i ostali RPG elementi izbaceni...

Ovo nema veze sa kultnim naslovom iz 2000. Neuporedivo me vise podseca na moderne konzolaske sunjalice, ala Splinter Cell: Conviction, ili AC...

cak je i splinter cell bio malo komplikovaniji... ovo je tuga bozija :p

mislim , sve je orange, kutija do kutije, omanju exploziju ne cuje cuvar par metara od mesta explozije, svaki interactivni item se sam od sebe highlightuje.... zasto ova igra zahteva igraca uopste .. :d

^ mozda u hard-core modu :d :p :p

cak je i splinter cell bio malo komplikovaniji... ovo je tuga bozija :p

mislim , sve je orange, kutija do kutije, omanju exploziju ne cuje cuvar par metara od mesta explozije, svaki interactivni item se sam od sebe highlightuje.... zasto ova igra zahteva igraca uopste .. :d

UI ce biti drukciji na PC verziji, a i ovaj demo je bio u very easy modu ko zna.

mozda UI bude sitniji zbog bolje rezolucije a za nivo tezine, kao sto i sam rece: ko zna ;)

ne znam meni je ovo sve bledo. mislim da neki ovde toliko ocajno zele nastavak da im nije bitno ni kakav ce biti.
bitno je samo da u imenu stoji Deus Ex. :p

a koliko su developeri bili pouzdani u svoj vlastiti rad , govori i cinjenica da se nova igra ne zove Deus Ex 3 (sto bi bilo logicno) vec Human Revolution :p

Ono pomeranje tela dok pokusava da ga sakrije (kao da vuce neku krpnenu lutku), potpuno ne prirodno?!?! Pa neka malo pogledaju i nauce, kakvi su real pokreti u nadolazecem Battlefieldu 3. Ovo ce biti samo nabrijani Conviction koji ce se odigrati jednom i posle toga ide u zaborav. Ljudi pomirite se da je doslo novo vreme i da se vise nece praviti igre kakve smo igrali pre 10 godina. Zato u toku godine se pojavi mozda jedan naslov koji ostavi nekoga traga i nista vise. Jadno, bedno pored tolikog novca koji se ulozi u izradu igara, da na kraju igre budu tolika g@vna.

+1

Kostiste standardni ragdoll koji je u upotrebi od prvog dana kada se pojavio... :-/

TbaG1k.jpg

Ej stvarno ovo sa hajljtovanjem je teški retardizam, pa jel ovo prave za decu i ljude sa IQ do 70 ili šta? :)

A sa ovim što kaže Doktor "Ljudi pomirite se da je doslo novo vreme i da se vise nece praviti igre kakve smo igrali pre 10 godina. Zato u toku godine se pojavi mozda jedan naslov koji ostavi nekoga traga i nista vise. Jadno, bedno pored tolikog novca koji se ulozi u izradu igara, da na kraju igre budu tolika g@vna. " se u potpunosti slažem, pa sa svakim proizvodom je maltene tako, film, igra i bilo šta drugo..

Sta je "piss" filter, je li to neka skracenica za zutilo? :)
Vjerovatno prikrivaju lakse neke nedostatke enginea sa tim filterom.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno