imam vec neke modove (hd textures i zodiac). stoji sve instalirano vec dva meseca, ali ne vredi. nije bio toliki problem ni zbog grafike nego i nacin kretanja i pucanja. izleteo sam pred lika i ispraznio svu municiju i nisam ga ubio. nista nije delovalo tecno i precizno. stvarno mi je bilo zao jer sam se bas naprzio. takodje sam imao nekih problema sa namestanjem kontrola. ne secam se detalja, ali bilo je nesto zestoko ograniceno.
aj probacu jos jednom posle ispita. i onako moram da radim nesto dok cekam krizu 2.
za danasnje pojmove deus ex kec je pravi hard core rpg![]()
e to je druga prica. oruzja su mi bila skroz neupotrebljiva. probao sam i onu palicu, ali kao da sam ga tukao prutom.Posle prva dva nivoa kad malo nabudzis neke skilove postaje zanimljivo
e to je druga prica. oruzja su mi bila skroz neupotrebljiva. probao sam i onu palicu, ali kao da sam ga tukao prutom.
imam i jedno malo glupo pitanje. primetio sam da ce me onaj robot napasti ako ga upucam. da li ce da me prati i da li ce i dalje da napada protivnike? razmisljao sam da ga pogodim i bezim okolo da bi on usput pobio i protivnike.
Lapsus, verovatno je mislio na Eidos Montreal :wave:
zasto ova igra zahteva igraca uopste .. :d
cak je i splinter cell bio malo komplikovaniji... ovo je tuga bozija
mislim , sve je orange, kutija do kutije, omanju exploziju ne cuje cuvar par metara od mesta explozije, svaki interactivni item se sam od sebe highlightuje.... zasto ova igra zahteva igraca uopste .. :d
Ej stvarno ovo sa hajljtovanjem je teški retardizam, pa jel ovo prave za decu i ljude sa IQ do 70 ili šta?![]()
Covek je testirao kako dobro moze da odradi scenu ako juri rok od 7 dana.
Takodje i dobro pokazuje kako bi Deus Ex: HR izgledao bez piss filtra.
![]()
![]()
Ostatak slika i video:
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=771282
[youtube]He_drnRKmBg[/youtube]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari