filipp
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2003
- Poena
- 619
Jel ova iga ima DX10 ?
U pitanju je dx9 igra. Prica se da ce kasnije da bude patchovana na dx11 - no videcemo..
Jel ova iga ima DX10 ?
Ja sam skinuo neki patch gde se javlja opcija extreme, i to je kao DX10
rAMA, radi meni i bc2 sa 8xAA i odlicnim fps od prelaska sa 4870 na 5850. Kako to objasnjavas ?Ali primetio sam da trazi jak cpu, znam da bi bolje radila igra sa i5 2500k ali ovaj moj mozda malo gusi.. ne vidim samo razlog zasto bi bc2 bio zahtevniji od crysis2 ? battlefield ima cod mw2 grafiku. A i nije to mafia2 ili gta IV pa da treba x4.
Crysis 2 nema destrukciju koju ima BFBC2 a taj AA iz C2 je zapravo blur, zato ne vidiš nikakve ivice jer je igra zapravo zamućenija više nego što bi trebalo
BFBC2 traži Quad i tu nema priče. Igra naprosto prodiše sa pravim procesorom, ti vaši dual core prdavci nemaju šta da traže u 2011. godini![]()
Cudi mi da nemas titulu admin ili vip clan :d
Jaka destrukcija u bc2, nemam reci.. ali svidja mi se sto je uopste prisutna.
Nije samo blur u crysis 2, aa je dosta jak ali naravno i blur malo maskira ali kada pogledas bc2 koji i na 8xaa deluje iskrzano ovo je premija.
Ako se pozivas na c2d ''prdavce'' i destrukciju samo cu ti reci da sa bc2 na max imam prosek oko 45-50 fpsa mafia 2 sa medium fizikom.
To je mit da treba seljacki ocovan i5 da bi sve radilo sa 30+ fps ali naravno da je bolje ako imas jaci procesor ali bar mi koji imamo e8400/500/600 ne moramo da se cimamo jos bar 1 god za max podesavanja, e posle ce realno trebati mnogo jaci cpu.
Verujem da lete ali na 1440x900![]()
prosek 45 fps nije dosta ?
meni je jos rano za i serijuNormalno, da imam finansija za zezanje odavno bih imao taj 2500k
![]()
Multimedija i zezanje rade sa 4g lepo, to je skroz tacno.
Ako tako kazes. Al pogledaj pa ces videti da ja to nisam spomenuo - samo sam rekao da vise rama vredi cak i za igrice.Sa ovim se slazem, samo mi objasni zasto si onda morao da u crysis 2 temi pomenes svojih 12Gb ddr3 rama ? :) :d
Da se hvalis, znam, odmah si izvaljen :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari